כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות בעולם עם ילדים/בע"ח 08/07/2008 21:21 לתגובה הבאה
  halarasta לא מחובר halarasta  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום...
אני בת 21, משתחררת באוקטובר.
מעוניינת להתנדב, רצוי בעבודה עם ילדים או שימור והגנה על בע"ח.
הבעיה שלי היא ההוצאות על ההתנדבות-אני משתחררת במצב כלכלי סביר ואני מחפשת התנדבות בהתאם...
למישהו יש הצעות..?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות בעולם עם ילדים/בע"ח תגובה ל - 1 08/07/2008 23:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4978 הודעות עד כה
אהלן Smile
איזה איזור מעניין אותך? זה יהיה לך הרבה יותר קל למצוא מקום להתנדב בו, אם תחליטי קודם על איזור בעולם, אחרת החיפוש עלול להיות מתיש למדי Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות בעולם עם ילדים/בע"ח תגובה ל - 2 09/07/2008 10:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  halarasta לא מחובר halarasta  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
היי גיל.
קודם כל תודה...
מבחינת איזורים מה שאני רוצה וחשבתי עליו זה בכיוון של אפריקה או דרום אמריקה, אבל האמת היא שהאזור פחות משנה לי - אם אני אצליח למצוא מקום מעניין ומספק אני אגיע לאן שצריך...
אם אתה יכול לתת לי שמות של ארגונים יותר ספציפיים או פרוייקט ששמעת עליו אני אשמח.

תודה מראש Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות בעולם עם ילדים/בע"ח תגובה ל - 3 09/07/2008 17:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

אז אולי הכי כדאי לך להתחיל מלקרוא כאן משמאל את סיפורי המתנדבים ----> יש שם המלצות של חבר'ה ספציפיים שהתנדבו, עם לינקים לאירגונים שלהם, וגם מיילים למתנדבים עצמם, כך שתוכלי לשאול אותם שאלות ישירות. תמצאי שם כמה אירגונים מוצלחים גם באפריקה וגם בדרא"מ, ושווה גם לבדוק המרכז אמריקה, יש אירגון ספציפי בגוואטמלה שמומלץ עליו בחום.

ואם את צריכה עוד עזרה - אנחנו כאן Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התנדבות בעולם עם ילדים/בע"ח תגובה ל - 4 07/08/2008 13:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  elad01 לא מחובר elad01  משתמש בינוני 52 הודעות עד כה
אהלן, אני רואה שהמלצת על גוואטמלה בתור יעד מועדף להתנדבות.
אני נוסע לשם בתחילת ספטמבר וחשבתי לשלב בטיול גם התנדבות עם בעלי חיים, שמעתי שמפעילים שם לא מעט פרוייקטים באיזור הג'ונגלים לשימור של בע"ח של יערות הגשם.
אם תוכל לתת לי כיוון, היכן אפשר למצוא עוד מידע לגבי התנדבות בגוואטמלה אני מאוד אודה לך.

אלעד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. התנדבות בעולם עם ילדים/בע"ח תגובה ל - 5 09/08/2008 18:24 לתגובה קודמת
היי Smile
מצטער על התגובה המאוחרת, הייתי מנותק מהאינטרנט כמה ימים...

האירגון שדיברתי עליו בגוואטמלה הוא זה שהמלצתי עליו ל didus190 כמה הודעות מתחתיך.
היי - אולי אפילו תוכלו לאחד כוחות... Smile

אם אתה צריך עוד עזרה - אני כאן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איתור מקום להתנדב בקולורדו דנבר
להודעה הבאה:התנדבות בגן ילדים בקמפלה