כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כרטיס טיסה אוסטרליה, ניוזילנד–זהירות!!! מונה טורס 08/07/2008 22:12
  juliav לא מחובר juliav  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה

ברצוני לשתף אותכם בחווית קניית כרטיס טיסה ל ניו זילנד ואוסטרליה ממונה טורס בכפר סבא (http://www.monatours.co.il) .
בתחילת יוני פנינו לסוכן נסיעות קוסטה בסניף כפר סבא. הוא מצא לנו כרטיסים לספטמבר אוקטובר. הטיסות נראו טובות והמחיר עוד יותר טוב – 1700$. בדקנו בעוד כמה מקומות, שמצאו לנו טיסות פחות נוחות ויותר יקרות. קוסטה אמר כי ניתן לעשות שינויים בכרטיס כל עוד הוא לא כורטס, אך המחיר הוא מחיר מזומן, וחייבים למהר ולכרטס אותו כי המחיר הזה תפוס לתקופה קצרה. מכיוון שרצינו כבר לסגור נושא כרטיסים. באנו לשלם ב-21.06.08. קוסטה לחץ שנשלם לו במזומן. בסוף שילמנו בכרטיס אשראי ב-3 תשלומים (למזלנו). הוא אמר שנכרטס ב-01.07.08 ועד אז אנחנו עוד יכולים לעשות שינויים. מה שקיבלתי ממנו היתה חשבונית כרטיס אשראי, ו-Itinerary. הטעות שלנו היתה שלא קיבלנו חוזה עם פירוט כרטיס ועלותו.
בהמשך היו לי כמה שאלות, ודיברתי איתו בטלפון. לקראת יולי רציתי לעשות כמה שינויים ולכרטס סופית, אך לא הצלחתי לתפוס אותו לא במאיל ולא בסלולרי. ב-01.07.08 התקשרתי לסוכנות מונה טורס כפר סבא, והם אמרו לי כי הוא לא עובד שם יותר!!! לפי מה שהם אומרים (מנהלת שרי), שקוסטה עשה מלא עיסקאות במזומן, כאשר הוא מציע מחירים נמוכים ממחיר אמיתי של הכרטיס, וברח עם הכסף!!!
מונה טורס הציעו לי לבטל עיסקה ולזכות אותי בכרטיס אשראי או להוסיף 250$ לבן אדם. מכיוון שהיתה מצוקת כרטיסים עוד בתחילת יוני (במיוחד חזרה ארצה בסוף אוקטובר) אני פחדתי להישאר בלי כרטיסים ולכן הסכמתי לשלם תוספת (התאריכים היו מאוד חשובים בגלל עבודה).
בסופו של דבר הסוכנות מונה טורס (כפר סבא) לא עמדו מאחורי עסקאות שסוכן שלהם עשה, ואנחנו שילמנו 500$ יותר ממה שהזמנו!
תמיד תדרשו פרטי העסקה כולל כמה זה עולה על הנייר וחתום.

אגב, פרטים של הסוכן הנוכל
( Константин Бекенштейнקונסטנטין בקנשטיין Konstantin Bekenshtein)

054-4334374
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לכל הטרקיסטים למניהם שימו לב!!!
להודעה הבאה:מדרום אמריקה לניו זילנד

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים

חיפוש מהיר