כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מדלהי למנלי ב-4 בבוקר ?? עזרה ! 09/07/2008 00:12 לתגובה הבאה
  yaelferber לא מחובר yaelferber  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום,

אני נוחתת בדלהי ב-4 לפנות בוקר, ורוצה להגיע צפונה (פוגשת חברה מעדיפה להגיע מהר ...)

האם מישהו יודע מה התדירות של האוטובוסים/ רכבות למנלי ?
ממנלי אני ממשיכה עד צפונה, ולכן מעדיפה לצאת לדרך כמה שיותר מהר, ולספוג את דלהי מאוחר יותר בטיול ולא על ההתחלה .

חשבתי להישאר בשדה איזה שעתיים-שלוש ואז לצאת לכיוון האוטובוס/רכבת (כבר עשיתי שטויות כאלו בעבר ...רק באירופה.. )

האלטרנטיבה היא לקחת ריקשה ב 4-5 בבוקר לאיזה מלון, לישון שעתיים בערך ואז לצאת לדרך.

מידע, מישהו ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מדלהי למנלי ב-4 בבוקר ?? עזרה ! תגובה ל - 1 09/07/2008 08:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תאי מחובר תאי - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 11215 הודעות עד כה
היי yaelferber,
מציע לך לנסוע למיין באזאר, לשכור גסט האוס וללכת לישון. בהמשך היום תקני כרטיס אוטובוס למאנלי שיוצאים לקראת ערב (נסיעת לילה).

טיול מהנה,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בנוסף למה שתאי כתב תגובה ל - 1 09/07/2008 09:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קש כפית לא מחובר קש כפית  משתמש פעיל 694 הודעות עד כה
קודם כל סליחה שאני מבעסת Smile אבל בהודו אין כלום מהר, אז תורידי ציפיות.
דבר נוסף, אין רכבת למנאלי ולכן זה משאיר לך אוטובוס והם יוצאים בערב.

אני ממליצה לך לקחת מונית משדה התעופה לאזור התרמילאים (המיין באזר) ושם להשכיר חדר ליום (עד הערב השעה שיוצאים האוטובוסים למנאלי) לא כדאי לך להתקמצן ולא לקחת חדר, כי חדר יאפשר לך להתקלח ולנוח. תקני כרטיס לאוטובוס, תסתובבי בבאזר בכיף ותאכלי ותתרשמי, די כיף צבעוני ומעניין שם (לדעתי).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ניתן גם לקחת מונית ישירה משדה התעופה. תגובה ל - 3 09/07/2008 11:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  amirba לא מחובר amirba  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
גם לי יצא לנחות בדלהי בשעה כזו,
התגבשתי עם קבוצה של עוד מטיילים ושכרנו יחדיו רכב (+נהג כמובן) לנסיעה צפונה (לדרמסאלה).
יוצא יותר יקר מאוטובוס מהמיין בזאר אבל הרבה יותר פשוט, נוח ומהיר
אם אני זוכר נכון שילמנו בסביבות 1700 רופי כ"א (7 אנשים)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יש אוטובוס LOCAL ב-6 בבוקר מתחנת האוטובוס בדלהי תגובה ל - 1 09/07/2008 18:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מוטי ק  משתמש לא מוכר
אבל סביר להניח שלא תצליחי להגיע אליו (שעה לפחות מהנחיתה ליציאה משדה התעופה, שעה בערך לדלהי)

ייתכן ויש אוטובוסים נוספים במהלך היום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אפשר לצאת צפונה ולהמשיך למחרת תגובה ל - 1 09/07/2008 21:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 777 הודעות עד כה
למשל לצ'אנדיגאר

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יש אוטובוס LOCAL ב-6 בבוקר מתחנת האוטובוס בדלהי תגובה ל - 5 09/07/2008 23:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה לכולם על התגובות !

תגובה לגבי המהירות ... אני מעדיפה להגיע לצפון כמה שיותר מהר, המהר שלי כמובן הוא לא מהר של הארץ, אני לוקחת בחשבון שזה מהר של הודו, טיילתי במרכז אמריקה וקובה, שאם משהו קורה לאט, זה שם .
בכל אופן, אני מתארת לעצמי שיהיו מעט אוטובוסים, ולי לא מפריע לסוע יום שלם בהם .
אני רגילה למקומות שיש בהם 2/1 אוטובוסים ביום, וממש ששמעתי התחבורה בהודו היא על תשתית בריטית, אז זה טוב ... לא ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. יש אוטובוס LOCAL ב-6 בבוקר מתחנת האוטובוס בדלהי תגובה ל - 7 09/07/2008 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מאיפה האוטובוס ב 6 בבוקר ?
האם זה מהאוטובוסים שלפעמים מקדימים ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. יש אוטובוס LOCAL ב-6 בבוקר מתחנת האוטובוס בדלהי תגובה ל - 8 10/07/2008 11:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  27ymeytal לא מחובר 27ymeytal  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
לא הייתי מציעה לך לקחת על ההתחלה אוטובוס מקומי ועוד נסיעה של 14 שעות, קחי בחשבון שיכול להיות ותהיי התיירת היחידה באוטובוס וההודים נוהגים להטריד.
כשאת נוחתת קחי חדר במיין בזאר ובערב של אותו היום תקחי אוטובוס תיירים (כמובן סליפר לא מושב רגיל).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. יוצא מאולד דלהי ולא מומלץ לביקור ראשון תגובה ל - 8 10/07/2008 18:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מוטי ק  משתמש לא מוכר
אם אין פנצ'רים ועיכובים הוא מגיע לבונטאר או קולו (ולא למנאלי) בשעות הערב המאוחרות, אחרי נסיעה מתישה.

משם זה שעתיים למנאלי, אבל אוטובוס יהיה רק בבוקר. (אפשר לקחת מונית)

אני הייתי לוקח רכבת לשימלה, לן שם לילה וממשיך השכם בבוקר באוטובוס למנאלי. יותר נוח משאר האופציות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אפשר לצאת צפונה ולהמשיך למחרת תגובה ל - 6 12/07/2008 23:51 לתגובה קודמת
  עודד72 לא מחובר עודד72  משתמש בינוני 125 הודעות עד כה
או אמריצר,או סימלה (ושתיהן ערים יפיפיות ומיוחדות.סימלה-בירת הקיץ של הודו הבריטית ומושבו של המישנה למלך,ואריצר העיר הקדושה לסיקים עם המקדש הזהוב).
אפשר להגיע לשם ברכבת,משם אפשר לקחת אוטובוס למנאלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מישהו מכיר? Century Park Hotel Bangkok
להודעה הבאה:רכבת ממאנלי ללה?

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף