כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לפאני - פרפרים בעמק הריין 09/07/2008 09:34 לתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 4143 הודעות עד כה

פאני שלום,

לא פרסמת את התכנית שלכם ואני לא יודעת אם יש לכם כוונה לשהות בעמק הריין, אבל אם כן - נזכרתי שמצאתי בעבר קישור לחממת פרפרים בגנים של טירת Sayn, שנמצאת קצת צפונה לקובלנץ (אולי מתאים אפילו ליום הראשון או האחרון, בקטע הדרך שבין פרנקפורט לקלן). אולי מצאת את המידע הזה כבר בעצמך. אם לא - שיהיה למחשבה. תוכלו להמיר את הפרפרים הלוקסמבורגיים באלה ולפנות יותר זמן ביום ההוא בלוקסמבורג.

http://www.schloss-sayn.de/schmetterlinge_start_en.html

לפי הקישור נראה שיש בטירה הזאת ובסביבתה הקרובה עוד המון אפשרויות לבילויי עם ילדים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תודה תגובה ל - 1 09/07/2008 10:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  fanyoni לא מחובר fanyoni  משתמש בינוני 136 הודעות עד כה
מקווה שיהי לנו זמן. החלטתי להוריד בסוף את הפרפרים מלוקסמבורג ולנצל את הזמן לטיול בשוצריה הקטנה. אולי אולי אם יוותר זמן פנוי באיזשהו שלב, ניסע לשם. האמת נראה משגע...
ושוב זיוה תודה על הכל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לפאני - פרפרים בעמק הריין תגובה ל - 1 09/07/2008 12:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה מה זה סיבכת אותי. הייתי כבר שלמה עם המסלול שקבענו ועכשיו טרפת לי את כל הקלפים. יצא לי לעיין בקישור ששלחת לי והדברים משגעים... מה לעשות , עכשיו חסר לי עוד יום לזה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לפאני - פרפרים בעמק הריין תגובה ל - 3 09/07/2008 14:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 4143 הודעות עד כה

אוי, מה עשיתי Confused

אני כבר מתלבטת אם להגיד לך, אבל לא מצליחה להתאפק:
נכנסת לאשכול של הכדורים הפורחים שג'מוס פתח?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אוי לא תגובה ל - 4 09/07/2008 15:21 לתגובה קודמת
לאנכנסתי ואני עדיין מתלבטת. אולי לא כדאי לפתוח תיבת פנדורה חדשה. גם ככה אני בצרות עכשיו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מי היה ב- warnner broth.park ויכול להמליץ או..לא
להודעה הבאה:שלום מסלול משפחתי להולנד?