| 1. ורסאי: תיקון טעות (ליניב), וגם שאלה (כרגיל) |
09/07/2008 09:53  |
|
יניב,
נראה שהטעיתי אותך באשר למופעי המזרקות בורסאי.
לא נכון שיש רק מופע אחר הצהריים. יש גם אחד בשעות: 11.00 - 12.00
זה האתר של מופעי המזרקות ושל אירועי הקיץ בורסאי:
http://www.chateauversailles-spectacles.fr/en/accueil.htm
ועכשיו השאלות:
לפי האתר נראה שהמופעים, זה של הצהריים וזה של אחר הצהריים, אינם זהים. מישהו התנסה באחד מהם לפחות ויכול לספר מה הולך שם?
אני בכלל מנסה לבחון את האפשרות של מופע המזרקות הלילי שמתקיים בשבתות של הקיץ. הרעיון - לפנות חצי יום נוסף לטובת העיר ולזכות בחוויה מיוחדת. באתר מציעים גם אפשרות לבקר בארמון, בתאריכים המסוימים האלה של המופעים הליליים, בשעה 18.30 בערב, שזו, על פי דבריהם, השעה היפה ביותר לראות את אולם המראות. כמו כן, הם מציינים שזו הזדמנות לבקר בארמון ללא ההמונים (שמגיעים כנראה בשעות הבוקר והצהריים). האפשרות הזאת נראית לי גם כתשובה לחשש מחום בשעות היום.
השאלה שעדיין מציקה לי - האם אפשר להגיע מוקדם יותר ולשלב גם ביקור בחווה של מארי אנטואנט. אני לא רוצה לוותר על המקום הזה. לא הבנתי מהאתר אם ניתן לשלב גם את החווה עם ההצעות שלהם לאירועי הערב והלילה.
ביקשתי גם ממקור בצרפת לברר בשבילי את הדברים האלה. מבטיחה לחזור עם תשובות. אבל אולי מישהו כאן במקרה יודע משהו או יכול להסיק מהיכרות שלו עם האתר.
ממה שכבר למדתי, נראה שכרטיסים למופעי הלילה יש להזמין מראש. האתר להזמנות - בצרפתית בלבד. יש גם מספר טלפון. אני מחכה קודם שדובר צרפתית ינסה לעשות בשבילי איזו עבודה קטנה.
[עודכן ב:09 יולי 2008 09:56:]
|
|
|
|
|
| 3. ורסאי: תיקון טעות (ליניב), וגם שאלה (כרגיל) תגובה ל - 2 |
09/07/2008 18:49  |
|
|
צריך לבדוק באתר. עד כמה שאני זוכרת - הביקור בארמון כלול. הגנים פתוחים ללא תשלום אבל בימים של מופע צריך לשלם. החווה של מארי אנטואנט לא כלולה בכרטיס.
|
|
|
|