כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחפש מידע מפורט על רכבת קיטור בצפון רומניה=מארמורש 10/07/2008 09:20 לתגובה הבאה
  yafel לא מחובר yafel  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
שלום רב,
נמצא בשלבים אחרונים של תיכנון טיול לרומניה
המראה ב 24/07 ל 10 ימים
שמענו על רכבת קיטור בגבול רומניה אוקראינה, במחוז-אזור מאראמורש.
מישהו יכול לתת זיהוי מקום מדוייק?
כמו כן האם המנזר אגפיה שווה את המאמץ להגיע אליו?
האם הכבישים הפנימים בין פיאטרה נימץ לאגפיה - וןאח"ך דרך ונטורי מנט ב C15 לסוצ'אבה הם בסדר?
מה מצב הכביש 18 מקמפולונג מולדונס לבית הקברות העליז (כמעט 200 ק"מ)?
המון תודה,
יפאל

ראו תכנון ראשוני במפה - פתוח להערות , הארות והצעות!!

מסלול הטיול.JPG
מסלול הטיול.JPG(גודל:10.53KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מחפש מידע מפורט על רכבת קיטור בצפון רומניה=מארמורש תגובה ל - 1 10/07/2008 10:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 5322 הודעות עד כה
קבל לינק לתיירות בוישו דה סוס עם מידע על הרכבת בעמק הואסר.זה טיול יום מקסים.מתחיל ב8 בבוקר וחוזר ב4 אחה'צ.יש עוד אינפורמציה ברשת
http://www.viseu.mmnet.ro/english/tourism/routes.html#
אגפיה שוה ביקור ולשמוע את שירת הנזירות בפנים עוד יותר.
הייתי לפני שלוש שנים, הכבישים ששאלת עליהם היו תקינים.בינתיים שמעתי שהכל משתפר כי רוצים להיות שם יורו.--אורי
אגפיה הקטר
אגפיה(גודל:23.68KB)הקטר(גודל:35.63KB)

מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מחפש מידע מפורט על רכבת קיטור בצפון רומניה=מארמורש תגובה ל - 1 10/07/2008 10:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
davidlayba davidlayba לא מחובר davidlayba  משתמש פעיל 2244 הודעות עד כה
הנה מידע עודות רכבת הקיטור:
http://www.romanianmonasteries.org/maramures/mocanita

נקודת היציאה של הרכבת הינה בעיירה "Viseu de Sus".

לגבי כביש 15C אני לא מכיר אך נסעתי בכבישים דומים כלומר זהו כביש לאומי ובדרך כלל ישנו נתיב אחד לכל כיוון, נראה כי המנזר צמוד לכביש 15C ולא אמורה להיות בעיה כל שהיא ייתכן והמנזר נמצא קצת ימינה במפה ואז יש לרדת מכביש 15C ואילו הם דרכי כפר כלומר לרוב לא סלולים אך ניתנים לנסיעה במהירות נמוכה.

אם אחרי אגפיה לא מצא חן בעיניך כביש 15C אתה יכול לפנות ימינה ב- TARGU NEAMT עד לכביש בינלאומי E-85 ומשם להמשיך צפונה, הדרך תהיה יותר ארוכה, אני נסעתי בכביש E-85 מבוקרשט עד ל- BACAU רוב הדרך היתה שני נתיבים לכל כיוון אני לא יודע מה קורה משם הלאה לסוצ'אה אני יכול רק לשער כי גם שני נתיבים לכל כיוון.

לגבי כביש 18 אני לא יודע , נחכה לאחרים שנסעו באיזור.

לגבי המסלול אני חושב שכדאי להמשיך מטורדה/קלוז' לסיביו במקום לנסוע לטרגו מורש, סיגישיוארה ואז בראשוב.
הכוונה היא להתמקם בסיביו ואז משם לצאת לטיול יומי שיכסה גם את סיגישוארה וגם את טרגו מורש.
כמו כן לאחר סיביו ממליץ לנסוע לבוקרשט דרך כביש טראנספאגאראש שנמצא בהמשך הדרך מסיביו לבראשוב על כביש E68 ואז פניה ימינה לכביש 7C עד לקורטאה דה הרג'ש.

דודו
VISEU DE SUS מסומן במפה
VISEU DE SUS מסומן במפה(גודל:11.49KB)

מאוהב קשות ברומניה ( - :
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אורי הקדמת אותי ב- 7 דקות ( - : תגובה ל - 2 10/07/2008 10:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב ידידי מה נשמע ?

אתה בדיוק האדם שהבחור מחפש Very Happy

מאוהב קשות ברומניה ( - :
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה רבה!! - אולי אתה גם יודע באיזה שעה הבנות שרות תגובה ל - 3 10/07/2008 10:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yafel לא מחובר yafel  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תודה רבה!! - אולי אתה גם יודע באיזה שעה הבנות שרות תגובה ל - 5 10/07/2008 11:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי
דודו אף פעם לא מאחר ואיין טיול מוצלח לרומניה בלעדיו(היי דודו נשמה,הצרה שהקדמתי אותך בהמון שנים Sad )
קבל לינק מלמטייל יש כאן המון מיידע, גם על אגפייה.
http://www.lametayel.com/1001tips/default.asp?var_name=count ry&var_id=73&cat=336
לענין הלו'ז של זמירת הזמירים של הנזירות,איין לי מידע עדכני.באותו יום א',בשמונה בבוקר הלכנו להתפלל איתן במנזר המצוייר של וורונץ.עד שהגענו לאגפייה כבר היה עמוק בצהריים של אותו יום והנזירות המשיכו לשיר גם שם.אז אולי זה רק ביום א'-תחפור.---אורי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מצב הכבישים כרגיל תגובה ל - 6 10/07/2008 16:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ranchy לא מחובר ranchy  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
כביש 18 במקומו אף בור לא זז ליד קמפלונג משפצים את הקטע המסומן כE576 ושם המהומה רבה. לא להבהל זה עביר לכל הרכבים.
אשר ליתר הכבישים בגדול כל כביש ממוספר מצופה באספלט שלא ניתן לנחש מראש האם הוא חלק או שהאספלט מתווה את תחומי הבורות.
נוסעים בזהירות כי א.לאן בדיוק ממהרים?! ב.תאונות דרכים קטלניות הן מכת מדינה ברומניה. הם משאירים אפילו אותנו הרחק מאחור.
כביש 18 - מעבר פריסלופ
כביש 18 - מעבר פריסלופ(גודל:40.87KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. בוקר טוב אורי ידידי ... תגובה ל - 6 11/07/2008 10:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תאמר לי בבקשה כשהן מתעייפות הן לא משמיעות PLAY BACK
Laughing Laughing Laughing

בטירונות שלי ע"מ לשמור על מיתרי הקול לא הייתי צועק "הקשב" אלה הייתי רק עושה כאילו אבל ציוץ לא יצא ממני Laughing והם בצבא חשבו שהם חכמים Very Happy

מאוהב קשות ברומניה ( - :
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. בוקר טוב דודו נשמה ... תגובה ל - 8 12/07/2008 11:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היה לי קשה לענות לך במידי,כי השטויות שלנו קופצות כאן ישר למעלה.בשיטה הישנה יכולנו לקשקש בעמודים האחוריים ואף אחד חוץ מטרולים, לא היה שם לב.אז נקווה ששום קורא "חסוד" לא יתחיל ל"חנך" אותי הפעם.
א.קבל נזירה גרוזינית מאחור,לשם שינוי. האמת שגם הן שרות אותו הדבר, אבל הפנים שוות ל....כנראה שהכמרים הגרוזיניים עוורים.
ב.קבל כומר גרוזיני גבר גבר.אחד כזה מתענין כל הזמן בפליי ואולי גם בבק לא חשוב אם יש לה שפם.
ד.קבל ריכוז של תמונות מארץ קטנה עם שפם, שגם אם ראית,יעזרו לך לעבור את החום של היום.
ה.דוקא יש לי גרוזינית ברשבעית יפיפיה בשבילך.היא כזו מתוקה שהצליחה למכור לי אוטו חדש.האמת שלא בדקתי אם יש לה אחים, אם יש, אז זבש'ך.---אורי
i00119.jpg i00128.jpg
i00119.jpg(גודל:16.06KB)i00128.jpg(גודל:24.62KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. צהריים טובים אורי ... תגובה ל - 9 13/07/2008 12:32 לתגובה קודמת
תמיד טוב לראות שוב את התמונות מגאורגיה Smile
לגבי הקשקושים אל תדאג אף אחד לא יתחיל לחנך אותך, סמוך עליי Very Happy
נראה כי הכומר הגאורגי אוכל טוב Very Happy
לגבי "גרוזינית ברשבעית יפיפיה" אם יש לה אחים קטנים מתחת לגיל בר מיצווה אני בעניין Very Happy

שיהיה לך יום קריר [ הבוקר בערך 6/7 היה ממש סגרירי חשבתי לרגע שהנה החורף הקדים להגיע Laughing

דודו

מאוהב קשות ברומניה ( - :
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בתכנון טיול לברצלונה
להודעה הבאה:ראפתינג בדולומיטים

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר