| 1. קולקציית 2009 של נורדיקה |
10/07/2008 22:52  |
|
נורדיקה פרסמו באתר שלהם את הקולקציה החדשה לשנת 2009 - גם מגלשיים וגם נעליים
http://www.nordica.com/dynamic/skiboot_09.php
אין עדיין פרטים טכניים (רק תמונות) אבל בכל מקרה פשוט גורם להזיל ריר.
הליין של GTS הוחלף (כנראה) בליין חדש - sportmachine.
לא נורא, נשארו רק עוד שבע שנים עד שנקנה נעליים חדשות.
[עודכן ב:10 יולי 2008 22:53:]
|
|
|
|
| 2. קולקציית 2009 של נורדיקה תגובה ל - 1 |
12/07/2008 22:34   |
 |
powder - הנהלת הפורום |
1687 הודעות עד כה |
|
|
לדעתי זה הרבה יותר מעניין מהנעליים שלהם
והאמת ליין הנעליים שלהם עושה לי כאב ראש. ברמת ה"דוברמן", הכל ברור- האגרסור כנעל תחרותית - מקצויעת (כמעט) ובהפרו מיועדת לחובבנים ברמה טובה. יופי.
גם ברמת הספידמשין זה נראה היגיוני, סדרה לגולשים בינוניים, 4 דרגות פלקס, אמור לכסות את רוב הגולשים ברמת בינוני - בינוני פלוס.
אז מה ההבדל מול הספורט משין? למה גם שם יש 4 דגמים, האם שני העליונין כאן חופפים לשני התחתונים ברמת הספידמשין?
ושתי הסדרות הנמוכות שמוצגות אחר כך, מי צריך כל כך הרבה נעליים ברמה נמוכה? הרי בכל מקרה אין כמעט הבדל ביניהם על השלג.
אז יש מלא דגמים חופפים והמון דגמים מיותרים. למה?! אולי זו דרך להתמודד עם המכירות באינטרנט - המון דגמים מקשים על השוואת מחירים?
|
|
|
|
| 3. מה "זה"? תגובה ל - 2 |
13/07/2008 11:33   |
|
|
זה המגלש שאתה רוצה?
לגבי הנעליים - נראה לי שהגרנספורט מחליף את האיזי והספורמשין מחליף את הGTS.
כלומר - שום דבר חדש חוץ מעיצוב, שינוי שם ובטח כמה פיצ'ווקעס שלא משנים שום דבר בחדוות הגלישה, ולפחות לא לישראלי ממוצע שגולש עשרה ימים בשנה.
|
|
|
|
|
| 5. מגלשיים תגובה ל - 4 |
16/07/2008 13:52   |
|
|
אני רואה שאתה הולך על הרחבים של 80-85 מ"מ.
אני אהבתי מאוד את הפישר RX8 שגלשתי איתם במרץ. אם אלך על מגלשי מסלול פרופר - נראה לי שאקח את מה שאני כבר מכיר ונוח לי, במידה אחת יותר ארוך.
אני עדיין שוקל את ההצעה שלך מתחילת העונה לגבי האטומיק, אם אלך על קרוס.
|
|
|
|
| 6. מגלשיים תגובה ל - 5 |
19/07/2008 14:47   |
 |
powder - הנהלת הפורום |
1687 הודעות עד כה |
|
|
|
הגעתי למספר תובנות:
אני נהנה ממגלשי סלאלום לשעתיים - שלוש, אחר כך, אני מעדיף לחזור למשהו עם רדיוס סביבוב רחב יותר.
מיגלש עם אמצע של 65 מ''מ (כמו ה RX8, שהוא דגם נפלא אגב) הוא מאוד זריז מצד לצד, וההבדל מול מגלשיים ברוחב 72-74 מ''מ מורגש מאוד) לעומת זאת, ההבדל בין מגלש ברוחב 72 מ''מ למגלש בעל רוחב של 80 - 85 מ''מ מורגש הרבה פחות, מבחינת זריזות. מצד שני מגלש עם רוחב של 72-74 אינו מספק לי מספיק ציפה (הם כן מספקים פלטפורמה יותר יציבה), לעומת מגלשיים עם רוחב של 80 שכן עושים עבודה טובה בשלג עמוק. כלומר, עבורי, כדאי "ללכת" על רוחב של 80 -85 מ''מ.
גם אני שוקל לרכוש, מאוד תלוי במחירים, שכן לשלם 140 -150 אירו עבור השכרה מתחיל להיות מגוחך.
|
|
|
|
|
| 8. the hibernation is over תגובה ל - 7 |
19/07/2008 17:33   |
|
צור התעורר משנת הקיץ וחזר אלינו!!
מה קורה בוושינגטון DC?
איפה אתה הולך לגלוש השנה? כמה פעמים תוציא לנו את העיניים?
|
|
|
|
|
| 10. It is frigin' HOT in DC תגובה ל - 9 |
20/07/2008 15:25   |
|
|
אם אתה מתכוון לחופשות סקי - אני מתכנן על ינואר עם משפחה וחברים באוסטריה
ואם יצא - חופשה נוספת במרץ
לגבי NFL - לא נראה לי שאגיע השנה לראות משחק לייב. מה שמעניין אותי זו השאלה, האם באמת הוייקינגס חתמו עם ברט פארב מאחורי הגב של הפקרס והאם נראה התקפה של פארב ביחד עם פיטרסון - יהפוך על הפנים לא רק את בית הצפון אלא את כל הNFC וכמובן את הפנטסי פוטבול.
|
|
|
|
|
| 12. Actually don't be surprised תגובה ל - 11 |
21/07/2008 16:44   |
|
|
הNFC מזרח תמיד היה בית חזק בצורה יוצאת דופן
אפילו הנשרים שלא זכו אף פעם בסופרבול הגיעו אליו פעמיים
הקאובויס 8 או 9 פעמים
הרדסקינס - 4
ני יורק - 4
ז"א כמעט חצי מנציגות הNFC בסופרבולים באו מהבית הזה
|
|
|
|
|
| 14. ? תגובה ל - 13 |
05/08/2008 10:50   |
|
|
אין כזה דבר "נעליים מדהימות"
מה שיש זה נעליים טובות שמתאימות לרגל ברמת התאמה כזו או אחרת, שאז (אם ההתאמה טובה מאוד, הנעל מגיבה כמו שאתה רוצה ובסוף היום אתה לא זוכר שנעלת נעלי סקי כל היום) אתה יכול לומר "וואו, נעליים מדהימות".
לקרוא למוצר מדף "נעליים מדהימות" יכול להתייחס רק לעיצוב שלהן. זה לא מה שמשנה באף פרמטר חשוב.
ולטעמי האישי - הנעליים של סלומון מהשנה האחרונה יותר "מדהימות" בעיצוב ובצבעים מהנורדיקה של השנה.
|
|
|
|
| 15. אתר נורדיקה התעדכן - ודגמים חדשים אצל דלבלו תגובה ל - 1 |
20/08/2008 13:17  |
|
באתר יש כבר את דגמי 2009, עם פרטים לגבי כל הדגמים השונים
האתר עבר שדרוג כללי יפה
דלבלו שדרגו את האתר שלהם והוציאו דגמים חדשים. ויזואלית הם נראים מאוד יפים
[עודכן ב:20 אוגוסט 2008 13:23:]
|