כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מס' שאלות על הודו - די דחוף 11/07/2008 00:48 לתגובה הבאה
  jrumpler לא מחובר jrumpler  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
מס' שאלות לבקיאים (עיינו בתשובות קודמות אבל מרוב עצים לא רואים את היער):
אנחנו מגיעים להודו בשבוע הבא למשך חודש (הורים לחודש ואני עוד שבועיים). מדלהי אנחנו עולים ישירות בטיסה ללה. התכנון המקורי היה לרדת מלה דרומה ולעשות את הדרך הידועה מלה למנלי, עכשיו החלטנו על קשמיר ויש מס' שאלות:
1. עד כמה הדרך מלה למנלי קשה בהתחשב שאנחנו משכירים ג'יפ - יש אפשרות לעשות הפסקות ולישון במקומות שהם לא אוהל ושק"ש?
2. עד כמה זו היתה טעות להזמין טיסה מדלהי ללה, אולי היינו צריכים להזמין לסרינגר (אולי עוד נשנה אם יהיה אפשרי)?
3. ניתן לסמוך על הזמנת כרטיסים של חברות תעופה ורכבות באינטרנט?
4. אם נוותר על הדרך מלה לקשמיר, זה אפשרי להגיע מלה לקשמיר? איך הכי כדאי? ג'יפ/ רכבת (שלמיטב ידעתי אין)/טיסה? האם הדרך הזו דומה מבחינת נופים לדרך מלה למנלי (זה מה שנאמר לי)?
5. האם ניתן להגיע מקשמיר למנלי/דרמסאלה, אם כן איך וכמה זמן נסיעה (רכבות?)? זה עיקוף היסטרי מדי? ישנן תחנות מומלצות בדרך?
6. האם כדאי לוותר על משהו מהמקומות לטובת עמק קינור?

סה"כ זה ביקור ראשון שלנו בהודו (ולא ידוע מתי יהיה הבא לכל המתפייטים) אנחנו יודעים שאי אפשר להספיק את הכל ולא מתכוונים, אבל נשמח לעצות מועילות לתכנון הטיול בקווים כלליים, כי אני לפחות הולכת לאיבוד עוד לפני שהגעתי.

תודה מראש לעונים, הגר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מס' שאלות על הודו - די דחוף תגובה ל - 1 11/07/2008 06:38 לתגובה קודמת
  תאי מחובר תאי - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 11215 הודעות עד כה
היי הגר,
יותר מדי שאלות...
1. הדרך מלה למאנלי יותר יפה ממה שהיא קשה. הלינה היא במחנה אוהלים גדולים (לא אוהלי סיירים) במקום שנקרא סארצ'ו.

2. אני מקווה שאתם יודעים על "התראת מסע" מהמטה ללוחמה בטרור על אזור קשמיר (סרינגר). לא יודע אם אפשר לבטל/לשנות את הכרטיס, בדקו זאת עם הסוכנות בה קניתם את הכרטיסים.

3. חיובי!!

4. אם החלטתם בכל זאת לנסוע מלה לקשמיר: לדעתי עדיף באוטובוס (בג'יפ יהיה יקר מאוד). דרך בת יומיים, לינת לילה בעייירה בשם קרגיל. ד"א - ישנה טיסה מלה לסרינגר (אין רכבות בהימלאיה, שתהיו שם תביני למה).

5. מסרינגר לדארמאסלה - יום - יומיים, בדרך: סרינגר - ג'אמו - אמריצר - דארמאסלה (8 שעות) . לדעתי שווה לעצור באמריצר ליומיים (מקדש הזהב של הסיקים, גבול הודו-פאקיסטן).

6. קינור יפהפיה. תמיד יהיה מה לראות. אם תטיילו במקום אחד, תפסידו מקום אחר וההיפך. אי אפשר להספיק את הכל...

טיול מהנה,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ויזה!
להודעה הבאה:שבועיים בתאילנד או הודו מול שבוע בפאריז

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר