כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תכנונים לטיול... 11/07/2008 23:43 לתגובה הבאה
  צוף לא מחובר צוף  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
היי
אני מתכננת לטוס.. עדין לא יודעת לאן.. זה החלטה ממש ראשונית שתצא לפועל.. אני מקווה שאני כותבת את זה במקום הנכון..
בכל מקרה.. אני רוצה טיול נופים טרקים ולראות המוןןןןןןןןן חיות.. אז רציתי לדעת אם דרום אמריקה זה המקום הנכון או אפריקה..
בכל מקרה.. אם יש למישהו הצעות והערכת מחירים לתקופה שבין 3 ל-6 חודשים.
חוץ מזה.. מחפשת שותף לטיול אז למעונינים:
תודה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איזה סוג של חיות? תגובה ל - 1 13/07/2008 20:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mi luz לא מחובר mi luz  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
בדרא"מ יש כמה ריכוזים רציניים של בע"ח- איי הגלאפגוס (אקוודור), פארק מאנו (פרו), והפנטנאל (ברזיל). יש עוד כמה ריכוזים כמו פורטו מדרין בארגנטינה או פיסקו בפרו אבל הם פחות רציניים מאלה.
בגלאפגוס אפשר לבקר פחות או יותר כל השנה וזה מתואר ע"י ספרים רבים "ההצגה הגדולה ביותר של בע"ח, בעולם כולו". מקום מדהים ולא יאמן. בעיקר כלבי ים, צבי ענק, איגוואנות, ציפורים מוזרות ובע"ח ימיים (ואפילו פינגווין)
בפארק מאנו ובפנטנאל כדאי לבקר בעונה היבשה כדי שיהיו הכי הרבה סיכויים לצפות בבע"ח נדירים מקרוב. בפארק מאנו ניתן לצפות במאות מינים שונים של חיות ביניהם יגוארים, אוטרים ענקיים (?), קופים והמון ציפורים. בפנטנאל אפשר לצפות בתנינים, דגי פירנה ואינספור חיות ביצה אחרות ואולי גם חתול גדול אחד או שניים.
מצד שני, באפריקה עוד לא הייתי אבל אני מתכנן ולכן חקרתי לעומק וגיליתי שמגוון החיות בספארי באפריקה כולל בעיקר יונקים למיניהם (זברות, גנו, צבאים, אריות), באלפיהם וגם תניני ענק.
בהנחה שאת יודעת איזה סוג של חיות מרגש אותך יותר, עפ"י זה הייתי בוחר. כמובן שטיול שבו רוצים לצפות בהמוןןןןן חיות כדאי שיתוכנן בקפידה לפי העונות הרלוונטיות.
תהני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איזה סוג של חיות? תגובה ל - 2 24/07/2008 02:57 לתגובה קודמת
  צוף לא מחובר צוף  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
Smile
סבבה
תודה רבה רבה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בתכנון טיול לחלק של דרום צ'ילה וארגנטינה
להודעה הבאה:טיול של שבועיים- אנא עזרה...

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף