כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה למומחי אוסטריה 12/07/2008 00:42 לתגובה הבאה
  shacharam לא מחובר shacharam  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אנחנו(הורים+בת 4)אמורים לנסוע לאוסטריה וגרמניה באוגוסט.
תוכנית המסלול לימים הראשונים:
יום ראשון-נחיתה במינכן בשעה 09.00, ביקור באגם קימזי ובאי האדונים/ימת מלכים.לינה בסט. וולפגנג.
יום שני-שייט באגם וולפגנג, עליה לשאפרג,אגם גוסאו,הלשטאט.לינה בסט. וולפגנג
יום שלישי-טירת הלבורן,זלצבורג, מפלי גולינג.לינה בסט. וולפגנג
יום רביעי-קניון ליכטנשטיין,נסיעה לכיוון סיפלד דרך גרלוס פס. לינה בסיפלד.

שאלותינו הם:
1. מה עדיף ביום הראשון: ביקור באגם קימזי או ימת המלכים? לנו נדמה כי עדיף לבקר בימת המלכים כיוון שהביקור בה קצר יותר ודורש פחות מאמץ (המדובר ביום הראשון של הטיול לאחר לילה ללא שינה...)
2. אם נבחר ליום הראשון לבקר באגם קימזי - האם ניתן לשלב את ימת המלכים לאחר מכן בימים השני או השלישי לטיול?
3.ביום הרביעי יש לנו נסיעה ארוכה - אנו מחפשים אתרים לביקור בדרך. מפלי קרימל יהיו קשים מדי לבת ה-4 ודורשים זמן ממושך. האם ביקור בקפרון יכול לבוא בחשבון? כל הצעה אחרת תתקבל בתודה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה למומחי אוסטריה תגובה ל - 1 12/07/2008 00:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברנדי ברנדי לא מחובר ברנדי  משתמש פעיל 445 הודעות עד כה
אני לא במומחים אלא רק במתמחים...
נוסעים בקרוב...
ליום הרביעי יש לכם אפשרות ליום חווייתי- לבקר איתה בפארק החושים בלאוגנג ו/או לעלות ברכבל לארנת הקרח בקיצשטיינהורן לשעשועי שלג.
בגלל גילאי ילדיי אנו מתכננים רק על קיצשטיינהורן.
אגב, גם אני מעדיפה את אגם המלכים ומשלבת אותו עם מכרה המלח, אבל זה לא יום הנחיתה שלנו...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה למומחי אוסטריה תגובה ל - 1 12/07/2008 07:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yosi555 לא מחובר yosi555  משתמש פעיל 583 הודעות עד כה
בוקר טוב
לאחר ליל שימורים שלא ישנתם בערך מהשעה 22:00 עד לקבלת הרכב ויציאה משדה התעופה בערך בשעה 10:00 למחרת 12 שעות Sad
כך שאותו היום לא קל
ביקור באגם קימזי ובאי האדונים/ימת מלכים אישית הייתי ממליץ באותו היום את אגם chiemsee וזאת רק בגלל שהוא "על הדרך" ואילו אגם המלכים הוא דרומית לזאלסבורג במובלעת הגרמנית.לדעתי והיו כאלה שהסתייגו והייתי בשניהם השני משאיר יותר רושם והוא לא קשה בכלל הפלגה והוא לא קצר המסלול הקצר לקח בערך 3 שעות.
פה הייתי מנסה לשלב את ארמון (כך זה נקרא לא טירה)למרות שאין שם שום א-ר-מ-ו-ן אלא משחקי מים וזה יפה לראות.
לאחר מכן יש לכם עוד נסיעה לכיוון סנט וולפגנג ללינה ובדרך יש את סנט גילגן העיירה והרכבל כך שהיום די עמוס.
היום השני -יום יפה ממצא לא נמצאים בטירונות
היום השלישי- הייתי מקדיש יום שכולו זאלסבורג ויש הרבה מה לראות כולל מוזיאון המריונטות המצודה טיול ואולי שייט .
יום הרביעי- נסיעה לכיוון seefeld כולל מעבר דרך kaprun הוא יום יפה ולדעתי האישית גם מפלי קרימל לילדה בת 4 לא קשה כי לא חייבים לעלות ברגל יש שתי אפשרויות .
1 ביקור בחלק התחתון של המפלים וזה על הישורת ללא טיפוס כלל ממש קל
2. עליה בתשלום עם מונית וירידה איטית ברגל -לדעתי חבל לפספס עוד שזה על הדרך
למערת המלח ליד היילין או בצד הגרמני נראה לי בעייתי בגלל גיל הילדה .
מקווה שעזרתי במעט
יוסי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה למומחי אוסטריה תגובה ל - 1 12/07/2008 10:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  fanyoni לא מחובר fanyoni  משתמש בינוני 136 הודעות עד כה
נשמע שאתם הולכם לקרוע את עצמכם... למה? נוסעים לטייל וכולנו כבר סיימנו את הטירונות... דחסתם המון ליום אחד. ביום לדעתי תספיקו שני אתרים בנחת. כל השאר זהו ריצה מטורפת. אסור לשכוח שהמרחקים שם זה לא ת"א-חולון ואפילו לא ב"ש. אז להוריד הילוך.
יכולה להתייחס רק למקומות שהיינו , אז להלשטאט צריכים להקדיש עד חצי יום בערך של לטייל לראות את היופי המדהים, לשבת בבית הקפה. לראות את הגולגלות. וסתם לשבת מול האגם ולתהות איזה מזל יש לאוסטרים הללו...מכאן תעשו את החשבון להמשך.
לגבי היום השלישי גם הלברון וגם זלצבורג מספיקים ליום אחד. להוסיף עוד מפלים ועודמשהו זה לעבור לסמן וי שהייתם ולנסוע הלאה. חבל. הלברון מקסימה ויש לבלות שם כמה שעות טובות במקרה הטוב. גם זלצבורג כבודה במקומה. לזלצבורג הקדשנו יום שלם של לטייל, מוזיאון הטבע, לשבת בבית הקפה המשגע M32 על הגבעה ולאכול את הזאכר הטוב ביותר ולשתות שוקו משגע. בני נשבע ששם זה הבננה ספליט הכי טוב שאכל ב-9 שנות חייו.
היום הרביעי נשמע יותר שפוי. ליכטנשטיין יפיפה.
תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלה למומחי אוסטריה תגובה ל - 2 12/07/2008 23:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  emmagen לא מחובר emmagen  משתמש פעיל 367 הודעות עד כה
שלום ברנדי,
מה זה קיצשטיינהורן.
אפשר לקבל פרטים, ולמה זה מתאים לילדים קטנים? אני גם נוסעת עם כאלו Very Happy
תודה אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. קיצשטיינהורן תגובה ל - 5 12/07/2008 23:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ארנת השלג נמצאת לא רחוק מקפרון ויש בה כפי שהבנתי שעשועי שלג שונים לילדים (מזחלות וכד'). מצרפת קישור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. קיצשטיינהורן תגובה ל - 6 13/07/2008 00:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  emmagen לא מחובר emmagen  משתמש פעיל 367 הודעות עד כה
תודה ברנדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. קיצשטיינהורן תגובה ל - 7 13/07/2008 08:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Trico Trico לא מחובר Trico  משתמש פעיל 1262 הודעות עד כה
ברשותך אחדד קצת את נושא קיצהורן
קיצהורן הוא הר גבוה ליד קאפרון כאשר העליה לפסגתו היא עם 3 רכבלים שונים( 3 תחנות ). בחורף הוא הר מאד פעיל לסקי . בקיצהורן יש שלג כל השנה כולל בקיץ ( גם לסקי) .
בתחנה האחרונה, בפסגה , יש גבעה עם שעשועי שלג .פתוח רק ביולי אוגוסט .
IMGP4808.JPG
IMGP4808.JPG(גודל:15.33KB)

[עודכן ב:13 יולי 2008 08:09:]

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. כניסה - קיצשטיינהורן תגובה ל - 8 13/07/2008 08:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

לפי הרשום באתר הורים וילד משלמים, ומעבר לילד ראשון (עד גיל 15) הילדים חינם.
ראיתי שיש גם הפעלה מיוחדת לילדים בימי ג'.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. כניסה - קיצשטיינהורן תגובה ל - 9 13/07/2008 11:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא נכנסתי ללינק המצורף , כל הידע שלי נובע מכך שהגענו לפיסגה בספטמבר ואחרי בירור ( יסודי מאד ) נאמר לנו שזה פעיל רק ביולי אוגוסט .

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. כניסה - קיצשטיינהורן תגובה ל - 10 13/07/2008 15:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ronidery לא מחובר ronidery  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
הינו באוגוסט שעבר, הדרך ארוכה....(שלושה רכבלים) למעלה יש אזור קטן עם שלג ( מלוכלך בבוץ כמו בחרמון) הרבה שלוליות עם מים שהילדים בטעות דורכים בהם ואחר כך קר להם ברגליים.... יש מסוע קטן שעליו עולים עם מגלשות שלג או קורקינטים מיוחדים וגולשים חזרה בערך 30-40 מטר (זה דווקא נחמד...) אני לא בטוחה שזה שווה את הטרחה ואת מחיר העליה ברכבלים. לא הייתי עושה את זה שוב....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. כניסה - קיצשטיינהורן תגובה ל - 11 13/07/2008 15:55 לתגובה קודמת
רוני הרשה לי לחלוק על דעתך Smile , אנו היינו חודש אחריכם בספטמבר 2007 והיה המון שלג + גולשי סקי וסנובורד .
לדעתי העליה שווה+ .

IMGP4806.JPG
IMGP4806.JPG(גודל:12.50KB)

[עודכן ב:13 יולי 2008 16:00:]

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פסטיבלים בצפון איטליה בתחילת אוגוסט
להודעה הבאה:מידע|על חברת תעופה