|
| 2. ואגב, תגובה ל - 1 |
12/07/2008 15:12   |
| |
shironet3 |
39 הודעות עד כה |
|
|
כשמציינים בין מתקני האכסנייה אינטרנט- הכוונה היא שהוא בחינם?
|
|
|
|
| 3. לגבי האינטרנט תגובה ל - 2 |
12/07/2008 16:27   |
|
לרוב לא, כי אחרת היו כולבים free internet או משהו בסגנון. כמו שlaundry קיים אבל הוא לא בחינם...
אבל ייתכן שתגיעי למקומות שהוא יהיה בחינם.
No worries!
|
|
|
|
| 4. לגבי wake up! תגובה ל - 1 |
12/07/2008 17:03   |
|
|
אני לא ישנתי בה אז אני לא ממש יכולה לייעץ לך בעניינים ספציפיים לאכסניה זו, מה שאני כן יכולה להציע לך זה דבר כזה: אני משערת שבאתר שבדקת בו יש גם מספר טלפון וגם כתובת מייל של האכסניה. תשלחי להם מייל ותשאלי אותם האם יש מקום. את צודקת שאת לא רוצה לשלם לפני שאת יודעת אם יש מקום. מצד שני, אם אינני טועה, בד"כ נותנים מספר כ"א כערבון ואת התשלום עצמו מבצעים כשמגיעים. שוב, את יכולה לשאול את האכסניה הזו במייל.
|
|
|
|
|
| 6. לגבי wake up! תגובה ל - 5 |
12/07/2008 21:37   |
|
|
לא, אני הייתי באכסניה אחרת באזור הזה. האמת שגם אני חששתי מלתת את מספר כרטיס האשראי שלי באינטרנט, גם אם זה לצורך עירבון. אחרי הכל, הטיסה לוקחת בערך יום וחצי בהם אין לך גישה לאינטרנט, ומה יקרה אם הטיסה תתעכב ואת תאחרי ולא תגיעי לתאריך שהזמנת ואז כן יחייבו אותך וכו'. לכן מה שאני עשיתי זה לרשום לעצמי שמות וקצת פרטים של אכסניות שמצאו חן בעיני. בשדה התעופה בסידני יש מן לוח אלקטרוני גדול עם הרבה מאוד מקומות לינה (אכסניות, מלונות וכו'). שם יש טלפונים בחינם לאכסניות האלה. לקחתי את הרשימה שהכנתי מבעוד מועד והתקשרתי לאכסניות ברשימה שלי לשאול אם יש מקום וכמה עולה ללילה וכו'. אני חושבת שאם יש לך רשימה של 5-6 אכסניות ואת מטיילת לבד, את כנראה תמצאי מקום באחת האכסניות האלה, לפחות ללילה-שניים ראשונים. ככה את לא מגיעה בלי שום מושג על כלום אבל את גם לא צריכה להתחייב מראש עם כרטיס אשראי והכל. אני מאמינה שבאכסניה כמו WAKE UP תמיד יש מקום, במיוחד אם את מגיעה עכשיו, שזה לא ממש העונה הבוערת.
לשיקולך.
אגב, מאוד נוח לקחת עט ופנקס קטן, שבו אפשר לכתוב כל מיני דברים - כתובות, מספרי טלפון, ימי הולדת חשובים, תאריכים של חגים וסתם דברים שרוצים לא לשכוח. זה בלי קשר...
|
|
|
|
| 7. לגבי wake up! תגובה ל - 6 |
13/07/2008 00:13   |
| |
idanmalka |
108 הודעות עד כה |
|
|
|
היי shironet3
לגבי הWAKE UP , רשמתי לך באחת ההודעות ...שזאת אחלה אכנסייה שבעולם... 7 קומות , אנשים מכל העולם , מגוון רחב של דברים יש שם ..
מקלחות מסודרות , שירותים נקיים , שירותי כביסה בכל קומה , מטבח ענקייייי לכול האורחים עם מקררים ומדפים לסדר את הדברים שלך עם פרטים שלך והכל ...
אינטרנט בקומת הכניסה ... בתשלום כמובן אבל יש לך כל מטר באזור קפה אינטרנט כזה... יש איזה גלידריה ברחוב הראשי שיש להם אינטרנט ממש זול ...
צוות מאוד אדיב וחברותי , יטפלו בכל בקשה דרישה או משהו שלא יהיה..
אם את מגיעה מוקדם בבוקר לפני שאת מקבלת חדר , אז את יכולה לקבל מפתח למקלחת להתרענן קצת או לעלות לקומת הטלוויזיה לתפוס לך ספה ולישון (בלי לשים לב ישנתי כמה שעות טובות שם ...)
את יכולה לשלוח מייל או לצלצל לקבל פרטים ... זה שווה כל דולר המקום ..
וזה בלי לציין את הבר שיש בקומה מינוס 1 , עם מגוון של פעילויות ... ערבי קריוקי , מסיבות , בינגו , פוקר ...
כמו כן האכסנייה מציעה טיולים ברחבי סידני ,חלקם בחינם ... חלקם בתשלום סימלי , שזה חוויה מאוד מגניבה..
לגבי מה שרשמת שבגלל שהמקום ענק אז לא תכירי אנשים ... אז לי יצא להכיר וויאטנמית , 2 גרמנים , הולנד , בריטי (מוסלמי ...) ועוד הרבה אנשים ..
אם את רוצה עוד מידע ,מה שלא נראה לי שאפשר להוסיף עוד (: רק תבקשי
|
|
|
|
| 8. לגבי כרטיסי אשראי תגובה ל - 6 |
15/07/2008 22:40  |
|
ברוב המקרים, ובמידה ולא מדובר באירועים מיוחדים (חג המולד, פסטיבלים וכו') האכסניות לוקחות כרטיס אשראי רק בתור עירבון. ברוב המקרים, בעלי האכסניות מספיק אמינים וישרים כדי לא להשתמש בפרטים האלה לרעה וגם לא לחייב בכלל במידה והצליחו למכור את המקום שלך בסופו של דבר (אם הם לא הפסידו כסף, אין סיבה שאת תפסידי). אכסניות בעלות דירוג גבוה חייבות לשמור על המוניטין שלהן, אכסניות מתחרות מבינות שהפופולריות שלהן תלויה גם במקרים כאלה ולכן את יכולה להיות מאוד בטוחה כשאת מוסרת את פרטי כרטיס האשראי.
במקרים מיוחדים של איחורי טיסות או של מזג אוויר גרוע או כל צרה אחרת, תמיד כדאי להתקשר לאכסניה גם לאחר מעשה ולהסביר להם מה קרה שלא יכולתם להגיע. ברוב המקרים, אם הסיפור יישמע מספיק אמין או שתוכלו להציג להם הוכחות הם לא יחייבו או שיחזירו לכם את הכסף.
Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
|
|
|
|