כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לגבי wake up! 12/07/2008 15:05 לתגובה הבאה
  shironet3 לא מחובר shironet3  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
היי,
בסוף החלטתי להזמין מקום בwake up!
אז קודם כל- מישהו היה שם ויכול לחוות דעה על המקום? האם הגודל שלו לא מפריע להכיר אנשים? (ואז אולי עדיף אכסנייה קטנה יותר...)
ודבר שני, שאלה טכנית לגמרי: ניסיתי להזמין מקום דרך האתר שלהם, אבל הם לא מראים האם יש מקום בתאריכים שאני רוצה בכלל, הם רק מבקשים שתכתוב איזה סוג חדר אתה רוצה, ואת מס' כרטיס האשראי- מישהו התנסה באתר הזה פעם? קצת מטריד שאין לי אפשרות לדעת אם יהיה בכלל חדר מהסוג שאני רוצה זמין, לפני שאני משלמת...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ואגב, תגובה ל - 1 12/07/2008 15:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כשמציינים בין מתקני האכסנייה אינטרנט- הכוונה היא שהוא בחינם? Shocked
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לגבי האינטרנט תגובה ל - 2 12/07/2008 16:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tally tally לא מחובר tally  משתמש פעיל 1926 הודעות עד כה
לרוב לא, כי אחרת היו כולבים free internet או משהו בסגנון. כמו שlaundry קיים אבל הוא לא בחינם...
אבל ייתכן שתגיעי למקומות שהוא יהיה בחינם.

No worries!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לגבי wake up! תגובה ל - 1 12/07/2008 17:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
אני לא ישנתי בה אז אני לא ממש יכולה לייעץ לך בעניינים ספציפיים לאכסניה זו, מה שאני כן יכולה להציע לך זה דבר כזה: אני משערת שבאתר שבדקת בו יש גם מספר טלפון וגם כתובת מייל של האכסניה. תשלחי להם מייל ותשאלי אותם האם יש מקום. את צודקת שאת לא רוצה לשלם לפני שאת יודעת אם יש מקום. מצד שני, אם אינני טועה, בד"כ נותנים מספר כ"א כערבון ואת התשלום עצמו מבצעים כשמגיעים. שוב, את יכולה לשאול את האכסניה הזו במייל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לגבי wake up! תגובה ל - 4 12/07/2008 21:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה שקד, את צודקת לגבי מספר כרטיס האשראי, אבל למרות זאת, נראה מפתיע שאין מקום לבדוק אם יש חדרים פנויים או לא (ובכלל, לתת את מס' כרטיס האשראי שלי באינטרנט לא משמח אותי במיוחד).
אגב, אם אני לא טועה את אמרת שהתאכסנת באכנסיה של YHA ליד תחנת הרכבת? איך היה שם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לגבי wake up! תגובה ל - 5 12/07/2008 21:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
לא, אני הייתי באכסניה אחרת באזור הזה. האמת שגם אני חששתי מלתת את מספר כרטיס האשראי שלי באינטרנט, גם אם זה לצורך עירבון. אחרי הכל, הטיסה לוקחת בערך יום וחצי בהם אין לך גישה לאינטרנט, ומה יקרה אם הטיסה תתעכב ואת תאחרי ולא תגיעי לתאריך שהזמנת ואז כן יחייבו אותך וכו'. לכן מה שאני עשיתי זה לרשום לעצמי שמות וקצת פרטים של אכסניות שמצאו חן בעיני. בשדה התעופה בסידני יש מן לוח אלקטרוני גדול עם הרבה מאוד מקומות לינה (אכסניות, מלונות וכו'). שם יש טלפונים בחינם לאכסניות האלה. לקחתי את הרשימה שהכנתי מבעוד מועד והתקשרתי לאכסניות ברשימה שלי לשאול אם יש מקום וכמה עולה ללילה וכו'. אני חושבת שאם יש לך רשימה של 5-6 אכסניות ואת מטיילת לבד, את כנראה תמצאי מקום באחת האכסניות האלה, לפחות ללילה-שניים ראשונים. ככה את לא מגיעה בלי שום מושג על כלום אבל את גם לא צריכה להתחייב מראש עם כרטיס אשראי והכל. אני מאמינה שבאכסניה כמו WAKE UP תמיד יש מקום, במיוחד אם את מגיעה עכשיו, שזה לא ממש העונה הבוערת.
לשיקולך.

אגב, מאוד נוח לקחת עט ופנקס קטן, שבו אפשר לכתוב כל מיני דברים - כתובות, מספרי טלפון, ימי הולדת חשובים, תאריכים של חגים וסתם דברים שרוצים לא לשכוח. זה בלי קשר...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לגבי wake up! תגובה ל - 6 13/07/2008 00:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  idanmalka לא מחובר idanmalka  משתמש בינוני 108 הודעות עד כה
היי shironet3

לגבי הWAKE UP , רשמתי לך באחת ההודעות ...שזאת אחלה אכנסייה שבעולם... 7 קומות , אנשים מכל העולם , מגוון רחב של דברים יש שם ..
מקלחות מסודרות , שירותים נקיים , שירותי כביסה בכל קומה , מטבח ענקייייי לכול האורחים עם מקררים ומדפים לסדר את הדברים שלך עם פרטים שלך והכל ...

אינטרנט בקומת הכניסה ... בתשלום כמובן אבל יש לך כל מטר באזור קפה אינטרנט כזה... יש איזה גלידריה ברחוב הראשי שיש להם אינטרנט ממש זול ...

צוות מאוד אדיב וחברותי , יטפלו בכל בקשה דרישה או משהו שלא יהיה..

אם את מגיעה מוקדם בבוקר לפני שאת מקבלת חדר , אז את יכולה לקבל מפתח למקלחת להתרענן קצת או לעלות לקומת הטלוויזיה לתפוס לך ספה ולישון (בלי לשים לב ישנתי כמה שעות טובות שם ...)

את יכולה לשלוח מייל או לצלצל לקבל פרטים ... זה שווה כל דולר המקום ..

וזה בלי לציין את הבר שיש בקומה מינוס 1 , עם מגוון של פעילויות ... ערבי קריוקי , מסיבות , בינגו , פוקר ...

כמו כן האכסנייה מציעה טיולים ברחבי סידני ,חלקם בחינם ... חלקם בתשלום סימלי , שזה חוויה מאוד מגניבה..

לגבי מה שרשמת שבגלל שהמקום ענק אז לא תכירי אנשים ... אז לי יצא להכיר וויאטנמית , 2 גרמנים , הולנד , בריטי (מוסלמי ...) ועוד הרבה אנשים ..

אם את רוצה עוד מידע ,מה שלא נראה לי שאפשר להוסיף עוד (: רק תבקשי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. לגבי כרטיסי אשראי תגובה ל - 6 15/07/2008 22:40 לתגובה קודמת
רעי רעי לא מחובר רעי  משתמש פעיל 1528 הודעות עד כה
ברוב המקרים, ובמידה ולא מדובר באירועים מיוחדים (חג המולד, פסטיבלים וכו') האכסניות לוקחות כרטיס אשראי רק בתור עירבון. ברוב המקרים, בעלי האכסניות מספיק אמינים וישרים כדי לא להשתמש בפרטים האלה לרעה וגם לא לחייב בכלל במידה והצליחו למכור את המקום שלך בסופו של דבר (אם הם לא הפסידו כסף, אין סיבה שאת תפסידי). אכסניות בעלות דירוג גבוה חייבות לשמור על המוניטין שלהן, אכסניות מתחרות מבינות שהפופולריות שלהן תלויה גם במקרים כאלה ולכן את יכולה להיות מאוד בטוחה כשאת מוסרת את פרטי כרטיס האשראי.

במקרים מיוחדים של איחורי טיסות או של מזג אוויר גרוע או כל צרה אחרת, תמיד כדאי להתקשר לאכסניה גם לאחר מעשה ולהסביר להם מה קרה שלא יכולתם להגיע. ברוב המקרים, אם הסיפור יישמע מספיק אמין או שתוכלו להציג להם הוכחות הם לא יחייבו או שיחזירו לכם את הכסף.

Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שלום לכולם
להודעה הבאה:למתי להזמין את המילפורד סאונד?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר