כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חיסונים בשלכת הבריאות/מרפאת מטיילים , מספר שאלות 14/07/2008 18:01 לתגובה הבאה
  yossibit לא מחובר yossibit  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
שלום לכולם,
לאחר מספר בירורים של נושא החיסונים לפני היציאה לחו"ל הבנתי שבפניי עומדות בעצם שתי אופציות:
1. ללכת לאחת ממרפאות המטיילים, לשלם שם על פגישת ייעוץ ורק אז לקבל את החיסונים הנדרשים.
2. ללכת לרופא המשפחה, לקבל ממנו מרשם על החיסונים שאני רוצה ויודע שאני צריך לעשות (ע"פ הנחיות משרד הבריאות) ואת החיסונים לקנות באחת מלשכות הבריאות ולהגיע איתם לאחות שתזריק אותם.
( על הדרך הזאת קראתי כאן: http://www.jobsource.co.il/magazine_article.php?mg_id=40 )

מכיוון שהאופציה השנייה נראתה לי, ובנוסף את הנחיות הבריאות המדויקות לכל איזור אני יכול למצוא ב-CDC , הייתי היום בבוקר אצל רופא המשפחה שלי (כללית) .
הוא הסכים לתת לי מרשם רק על צהבת A,B כי אותם נותנים אצלנו במרפאה אבל על חיסוני קדחת צהובה וטיפוס הבטן הוא סירב לתת לי מרשם והפנה אותי למרפאות מטיילים Sad ..

אז אם מישהו יודע על האופציה של לעשות את החיסונים בלשכת הבריאות אני אשמח לשמוע פרטים , כי הבנתי שני צריך להגיע אליהם עם מרשם רופא.
ומה לגבי לשכת הבריאות בת"א ? שם ראיתי שיש מרפאת חיסונים למטיילים שמקבלת כל יום 40 מתחסנים ( http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=47&ca tId=615&PageId=3508) , מישהו היה שם פעם ?
האם גם לשם אני חייב להגיע עם מרשם רופא ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חיסונים בשלכת הבריאות/מרפאת מטיילים , מספר שאלות תגובה ל - 1 14/07/2008 21:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  annade לא מחובר annade  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
היי,
אתה יכול לגשת לעשות את החיסונים בלשכת הבריאות בלי מרשם.
הייעוץ ניתן שם ע"י רופא שנותן לך את הזריקות במקום.
אם אתה בקופ"ח כללית, אתה צריך לבדוק אם אתה מקבל שם החזרים על החיסונים, כי כשהייתי שם אתמול הייתה הודעה לדעתי חדשה שאומרת שחברי קופ"ח כללית עדיף שילכו להתחסן בלמטייל בדיזינגוף שם מקבלים הנחה של 30% במעמד התשלום על החיסונים ובלשכה לא....

נסיעה טובה.... Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חיסונים בשלכת הבריאות/מרפאת מטיילים , מספר שאלות תגובה ל - 2 15/07/2008 02:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yossibit לא מחובר yossibit  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
היית בלשכת הבריאות בתל אביב ? לגבי ה-40 מתחסנים ביום באמת מגיעים הרבה ככה שיש סכנה שאני סתם אגיע ואדפק?
ויש הבדל משאר לשכות הבריאות בארץ בקשר לחיסונים ?

ולגבי ההחזר של הכללית , במרפאת למטייל אתם משלם על ייעוץ 150 ש"ח שעליהם אין שום החזר - ככה שאני לא חושב שזה יוצא יותר משתלם.
(או שגם בלשכה אתה משלם על הייעוץ ואז אתה צודק).

[עודכן ב:15 יולי 2008 02:57:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חיסונים בשלכת הבריאות/מרפאת מטיילים , מספר שאלות תגובה ל - 3 20/07/2008 16:36 לתגובה קודמת
  ariel_lieberman לא מחובר ariel_lieberman  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
בלשכת הבריאות ברמלה זה רק עם קביעת תור
מקבלים רק בימי רביעי (אין הרבה תור)
לא צריך שום מרשם
נחמדים (עובדים צמוד לחוזר ושיקול הדעת עליך)
בקופ"ח מכבי זהב יש החזר של 83% עד לתקרה של 300+ שקלים
(טטנוס במכבי ע"י האחות ניתן בחינם)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חיסונים לתאילנד
להודעה הבאה:תופעות לוואי?