כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בטיול לניו-זילנד תאילנד בסוף או בהתחלה? 15/07/2008 11:33 לתגובה הבאה
Yael Sh Yael Sh לא מחובר Yael Sh  משתמש מתחיל 25 הודעות עד כה
הי לכם,
אני די חדשה כאן...
רציתי להתייעץ עם המנוסים -
האם בטיול של כחודש ימים בניו-זילנד בינואר כדאי לשלב שבוע בתאילנד (נוסף לחודש) בתחילת הטיול או בסופו?
היתרון להתחלה- מאחר וניו-זילנד מהממת אמרו לנו שנתאכזב בתאילנד מהג'יפה וההמוניות לעומת ניו-זילנד, ולכן כדאי להתחיל בתאילנד.
החסרון בהתחלה- צריך לסחוב על הגב את הקניות השונות אם יהיו, ועדיף להשאיר את "הסתלבט" לאחרי הטרקים בניו-זילנד.
מה דעתכם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בטיול לניו-זילנד תאילנד בסוף או בהתחלה? תגובה ל - 1 15/07/2008 12:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רעי רעי לא מחובר רעי  משתמש פעיל 1528 הודעות עד כה
מכיוון שגם ככה את עוברת בתאילנד אז למה לא לעצור גם בהתחלה וגם בסוף?

בהתחלה קחי לך כמה ימים בבנגקוק ותעלי צפונה לקנצ'נבורי וצ'יאנג מאי, איפה שאפשר לטעום קצת טרקים קלילים ומזג האוויר ממוזג ונעים. בחזרה קחי לך שבועיים באיים של בטן גב. מגיע לך אחרי כל הטרקים של ניו זילנד. קניות מומלץ לעשות בבנגקוק ביום האחרון כך שתגיעי עם החבילות ישר למטוס.

Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בטיול לניו-זילנד תאילנד בסוף או בהתחלה? תגובה ל - 2 15/07/2008 15:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על הייעוץ אבל יש כמה אילוצים...
הזמן שלי מוגבל-קיבלתי חופשה בת 5 שבועות לירח דבש - לא מעבר.
לכן תיכננו חודש בניו-זילנד+שבוע בתאילנד+יומיים בהונגקונג מאחר והטיסה עוברת דרך שם ויש לילה המתנה שם ממילא.
הטיסה עוברת בתאילנד רק בכיוון אחד (הלוך או חזור) ולכן הצעתך לא כ"כ רלוונטית Confused ....
וחשוב להדגיש שעיקר הטיול אמור להיות בניו-זילנד...
אם כן - האם כדאי בהלוך או בחזור לשלב את תאילנד???
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בטיול לניו-זילנד תאילנד בסוף או בהתחלה? תגובה ל - 3 15/07/2008 16:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 505 הודעות עד כה
אולי שווה לך לוותר על תאילנד לטובת עוד שבוע בנ"ז.
אבל אם בכל זאת בא לך אני חושבת שעדיף בסוף הטיול.זה מאוד אווירת סתלבט שמאוד כיפית אחרי הטיול עצמו. יומיים בהונג קונג דווקא הייתי עושה לפני נ"ז.הונג קונג עיר ממש כיפית ובהלוך זה נותן קצת אתנחתא מהטיסות וגם בניגוד לבנגקוק כיף להסתובב בה.
בתאילנד הייתי מציעה לכם בכל מקרה לרדת לאיים לשבוע הזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. בטיול לניו-זילנד תאילנד בסוף או בהתחלה? תגובה ל - 4 15/07/2008 22:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רעי רעי לא מחובר רעי  משתמש פעיל 1528 הודעות עד כה
מצטרף בחום להמלצה.

Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בטיול לניו-זילנד תאילנד בסוף או בהתחלה? תגובה ל - 5 17/07/2008 15:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shirshir123 לא מחובר shirshir123  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
לכי רק לאיים של תיאילנד - אין מה לחפש בצפון בכלל!! וכן עדיף נראה לי בסוף הטיול...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. בטיול לניו-זילנד תאילנד בסוף או בהתחלה? תגובה ל - 6 18/07/2008 15:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה לכולכם על העצות, אבל לצערי היה כמעט בלתי אפשרי למצוא טיסה זולה לניו-זילנד בסוף דצמ' ולכן הזמנו את תאילנד בסוף...
שאלה נוספת - לאיזה אי כדאי לנסוע בתאילנד? וכמה אמורה לעלות טיסה?
תודה Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. בטיול לניו-זילנד תאילנד בסוף או בהתחלה? תגובה ל - 7 25/07/2008 15:28 לתגובה קודמת
  nissan_y לא מחובר nissan_y  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
לא לווותר על קופיפי, אי קטן ויפהפה.
קוסמוי חביב, מזכיר את אילת. גדול ולא מרגיש כל כך כמו אי אלא חוך ארוך.
אני לא ממליץ לזוז יותר מזה. שבוע אחד זה למנוחה.
בקוסמוי אפשר לשכור קוטנוע ולהקיף את האי, יכל להיות נחמד.
רק להזהר מהנהיגה של המקומיים, כמעט כמו ישראלים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה בקשר לאוסטרליה
להודעה הבאה:כניסה לאוסטרליה מחייבת כרטיס טיסה חזרה ביד?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר