כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול בניו זילנד ואוסטרליה 15/07/2008 20:58 לתגובה הבאה
  פרימן לא מחובר פרימן  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
אני מתכנן טיול לניו זילנד ואוסטרליה אמא שלי שמעה על המטיילת שנעדרה שם והיא רוצה שאקח טלפון לוויני או משהו כזה יש למישהו מידע על הנושא הזה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול בניו זילנד ואוסטרליה תגובה ל - 1 17/07/2008 12:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2012 הודעות עד כה
אני מניח שבחיפוש פשוט בגוגל תוכל למצוא כמה וכמה חברות מסחריות שמשכירות\מוכרות מכשירים כאלה.

בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול בניו זילנד ואוסטרליה תגובה ל - 2 17/07/2008 14:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  פרימן לא מחובר פרימן  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
אני חיפשתי ומצאתי גם חברות שמשכירות טלפונים לוויניים אבל זה יקר מידי בשבילי אבל יש מכשיר שקוראים לו טרייסר שמבחינת המחיר הוא סביר ועושה מה שאני באמת צריך הייתי רוצה לדעת אם מישהו שמע עליו ויודע שזה באמת עובד?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול בניו זילנד ואוסטרליה תגובה ל - 3 02/08/2008 15:55 לתגובה קודמת
  Joel A. לא מחובר Joel A.  משתמש מתחיל 37 הודעות עד כה
אהלן,
א. ממליץ לך לשאול את אותה השאלה בפורום ניו זילנד ואוסטרליה: http://forum.lametayel.com/forum_threadt/frm_id-28/

ב. בעיקרון אין צורך במכשיר כזה במהלך הטיול במכונית (יש שם קליטה לא רעה לסלולריים). אם תרצה לקחת איתך מכשירי איתור לטרקים שתצא אליהם (ויש מגוון רב - החל מטלפונים לוויניים וכלה ב-distress beacon שמשדרים אות מצוקה), תוכל לשכור אחד לפני כל טרק במשרד ה-DOC המקומי. המחירים הם לא מאוד זולים אבל אני מאמין שאפשר לעמוד בהם אם שוכרים את המכשיר רק לימי הטרק ולא לכל הטיול.

תהנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בקניית בנזנייה
להודעה הבאה:ספר טוב על קובה