כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התלבטות לגבי הזמנת לינה מראש ביער השחור באוגוסט? 15/07/2008 23:30 לתגובה הבאה
  רונן עזר לא מחובר רונן עזר  משתמש מתחיל 35 הודעות עד כה
אנחנו מתכננים לנדוד ממקום למקום ובכל יעד לשהות בערך יום יום וחצי לכל היותר , מסיבה זו אני מתקשה למצוא מקומות לינה מאחר ואיני יודע בדיוק באיזה רגע נחליט לעשות הפסקה ללינה. אש רציתי לשאול אם לדעתכם זה מסוכן להזמין את מקומות הלינה במהלך הטיול עצמו ולא מראש אנחנו שני זוגות ללא ילדים ומתעדים לנסוע באוגוסט ? חשבתי להזמין את הלילה הראשון באגם טיטזה ולאחר מכן להיעזר בלשכות התירות בין מקום למקום מה דעתכם ? האם מישהו ניסה זאת באוגוסט באירופה ?

להלן הקדמה קצרצרה

אז ככה לפני מספר ימים רכשנו סופית את כרטיס הטיסה ליער השחור

אנו ננחת באוגוסט בבאדן באדן (כן יש שדה תעופה שם... ) ונמריא חזרה משם לטיול בן שבוע שמקווים שיהיה חלומי וקסום ויהיה ברכב שכור ביער השחור שוויץ וצרפת .

אנו מעונינים לבקר באתרים הבאים :

יום 1 - צרפת: דרך היין (Route du Vin) – שטרסבורג
יום 2-– שוויץ: מפלי הריין (Rheinfall) – Schaffhausen – Stein am rhein

יום 3- יום 3 פרייבורג דרך פלדברג ומינסטרטל
יום 4 – הטיטיזה טריברג
יום 5 – אגם לינדאו והסביבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התלבטות לגבי הזמנת לינה מראש ביער השחור באוגוסט? תגובה ל - 1 16/07/2008 11:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נורית לא מחובר נורית  משתמש פעיל 763 הודעות עד כה
שלום
אתה שואל אם זה מסוכן לא להזמין מקומות לינה מראש באוגוסט.
לא מסוכן, כלומר לא מתים מזה, מקסימום לא מוצאים מקום לינה ונאלצים לבזבז שעות מתסכלות ביותר על חיפושים.
אוגוסט ביער השחור הוא החודש המתוייר ביותר בשנה ומסיבה זאת הוא לא ממש החודש האידיאלי לטיול מתגלגל ללא מקומות לינה שהוזמנו מראש.
בגלל גודלו הקטן יחסית של היער השחור ניתן ואולי כדאי להזמין רק מקום אחד או שניים ולבצע טיולי כוכב, בצורה זאת תסיימו את הטיול בכל יום כשתירצו ואז תיסעו מרחק לא גדול חזרה לצימר.
בכל מקרה, רוב המקומות שאתה מתכוון להגיע אליהם ממוקמים בדרום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התלבטות לגבי הזמנת לינה מראש ביער השחור באוגוסט? תגובה ל - 2 16/07/2008 12:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רונן עזר לא מחובר רונן עזר  משתמש מתחיל 35 הודעות עד כה
תודה רבה על תגובתך הייתי שמח לדעת באיזה מקומות פחות או יותר
לדעתך עלי לחפש לינה . חשבתי את הראשון לחפש בטיטזה ולגבי השני בדרום אני קצת בבלגן אולי עדיף אפילו לחלק לשלושה מקומות לינה ולישון לילה אחד אפילו באזור דרך היין

מה דעתכם ????
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התלבטות לגבי הזמנת לינה מראש ביער השחור באוגוסט? תגובה ל - 3 16/07/2008 13:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נורית לא מחובר נורית  משתמש פעיל 763 הודעות עד כה
שלום
ניראה לי שמספיק מקום אחד בדרום ואחד בסביבה של באדן באדן, אם אתם מתכוונים לטייל באזור.
אם אתם רוצים לספוג קצת אוירה צרפתית ניתן להזמין חדרים באחד הכפרים שעל דרך היין, יש גם ייקבים שמשכירים צימרים (אנחנו הזמנו במלון ברקוויאר).

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התלבטות לגבי הזמנת לינה מראש ביער השחור באוגוסט? תגובה ל - 4 16/07/2008 14:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  damages לא מחובר damages  משתמש פעיל 210 הודעות עד כה
אנחנו נסועים עם ילדים ליער השחור אבל ללילה האחרון הזמנו לינה בשטרסבורג, כדי להנות מאוירה של עיר בערב האחרון. הזמנו אתמול במלון הולידיי אין במרכז העיר, יש להם מחיר מיוחד להזמנה מראש - שילמנו 118 יורו ללילה לזוג עם ארוחת בוקר. נדמה לי שללא ארוחה זה 98...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. התלבטות לגבי הזמנת לינה מראש ביער השחור באוגוסט? תגובה ל - 5 16/07/2008 23:29 לתגובה קודמת
  yyaayo לא מחובר yyaayo  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
שלום רונן,
אנחנו התמקמנו בטיטיזה למשך כל הטיול ביער השחור, כולל כניסה קטנה לשוויץ, היה מאד נוח לצאת ולחזור לטיטיזה את היום האחרון תעבירו בבאדן באדן ומשם לשדה התעופה והביתה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:רובע 12 בפריז
להודעה הבאה:רכבת מקלן לאמסטרדם

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר