כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סקי בחנוכה עם ילדים 16/07/2008 18:21 לתגובה הבאה
nirher nirher לא מחובר nirher  משתמש בינוני 105 הודעות עד כה
אני מעונין לנסוע השנה לסקי עם הילד (בן 8 ללא ניסיון בשלג למעט יום אחד בחרמון
ההתלבטות כרגע היא בן קלאב מד ססטריה (דיל שעולה 1185 אירו לאדם ועוד 1076 אירו לילד צריך להוסיף בטח דמי חבר וציוד לילד - לי יש)
לבין קייטנת סקי בפסו טונלו של סקי דיל 1230 אירו למבוגר וגם לילד במלון 4 כוכבים חצי פניסיון ותוספת 250 אירו לקיטנה סהכ 2700 אירו

הנטייה היא לקיטנה של סקי דיל כי ההדרכה בעברית והם מבטיחים הדרכה ובייבי סיטר צמודים לילדים מ 09 בבוקר עד 1700
בשיחה איתם הם טוענים שהשלג בפסו מובטח (יש להם ערבות מאלהים) ולעומת זאת בססטריה סטטיסטיקת השלג בעייתית בתחילת השנה ולכן המחיר הנמוך שמשקף הימור לגבי מצב השלג עוד חצי שנה
מה אתם אומרים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סקי בחנוכה עם ילדים תגובה ל - 1 16/07/2008 21:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1891 הודעות עד כה
שקלאב מד בססטרייר הוא לילדים מגיל 12...(אני גם בודק וטרם קיבלתי תשובה מוסמכת וסופית, אבל נדמה לי שזה המצב)

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סקי בחנוכה עם ילדים תגובה ל - 1 17/07/2008 10:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טוב חסכת לי את ההתלבטות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סקי בחנוכה עם ילדים תגובה ל - 3 17/07/2008 11:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1891 הודעות עד כה
ועכשיו לאלטרנטיבה
הילדים שלי מאוד אהבו את פאסו טונלה, ולדעתי המקום מצוין למתחילים.
צריך לבדוק דבר אחד קריטי - התאמת הגילאים של הילדים בקבוצה, בדר"כ סקי דיל מוציאים קבוצות קטנות יחסית וכתוצאה מכך יש מיעוט קבוצות ילדים. תמיד יש קבוצת מתחילים, אבל אתה צריך לוודא כי קבוצת הגילאים רלבנטית (7-9) ומאידך שיש מספר ילדים מוגבל בקבוצה.

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סקי בחנוכה עם ילדים תגובה ל - 1 17/07/2008 13:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בגלל שחנוכה נופל השנה על הכריסמס אז החבילה לא זולה כל כך יחסית לתחילת העונה ולכן אין חשש מעודף משתתפים אלא ממיעוט.
סקי דיל מתחייבים שהיחס בין חניכים למדריך לא יעלה על 1/6 . אני מקווה שיהיו מספיק ילדים בקבוצת גיל דומה.
תודה על האינפורמציה. אני מאוד מקווה שהבן יהנה ויאהב את הענף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סקי בחנוכה עם ילדים תגובה ל - 5 17/07/2008 20:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מיכל ע לא מחובר מיכל ע  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
לדעתי האופציה של סקידיל עדיפה.
שלג מובטח אין בשום מקום - הם אולי יכולים להבטיח שלג בקרחון, אבל זה שני מסלולים אדומים שממש לא מתאימים לשבוע ראשון של גלישה. היינו שם בסוף מרץ 2005 (שהיה חודש חריג בתנאי השלג הגרועים שלו) והשלג בכל המסלולים (למעט הקרחון) הזכיר את החרמון בימים הפחות טובים שלו. בכל מקרה, כפי שאתה יודע, סטטיסטיקות השלג של סיסטייר לתקופה זו הרבה פחות טובות.
גם אם התאמת הגילאים בקבוצה לא תהיה אידיאלית, זה לא נורא לילד בן 8. נראה לי שקבוצה של ילדים ישראלים בגילאים שונים (עם הדרכה בעברית)עדיפה על קבוצה של בני 7-9 דוברי איטלקית (בגלל שחנוכה נופל על כריסטמס נראה לי שבמועדונים למיניהם יהיו פחות ישראלים ויותר אירופאים).
כיוון שבקבוצות של סקידיל הקבוצה מתפזרת במספר מלונות, נראה לי שכדאי לבדוק באיזה מלון מתקיימת ההפעלה לילדים ולשהות בו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שקלת נסיעה בפורים? תגובה ל - 1 17/07/2008 20:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2111 הודעות עד כה
גם סיכוי גבוה יותר לשלג איכותי וגם מחירים פחות יקרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. שקלת נסיעה בפורים? תגובה ל - 7 05/08/2008 11:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עודד21 לא מחובר עודד21  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
ממש צודק שעדיף בפורים או שתעשה בפברואר זה מין חודש שאף פעם לא עושים בו וחוץ מזה נראה לי שעדיף בססטריה גם יותר זול וגם אם לילד יש כבר את הבסיס למה הוא צריך הדרכה(אלא אם גם יש הדרכה יותר מקיפה ולמתקדמים)
כדאי לבדוק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מה? תגובה ל - 8 05/08/2008 21:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מיכל ע לא מחובר מיכל ע  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
"פברואר זה מין חודש שאף פעם לא עושים בו" - על מה אתה מדבר? פברואר הוא החודש העמוס ביותר באתרי הסקי באירופה (וזה מתבטא כמובן גם במחירים).
"אם לילד יש כבר את הבסיס למה הוא צריך הדרכה" - בן 8 עם יום אחד בחרמון לא צריך הדרכה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מה? תגובה ל - 9 06/08/2008 12:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1716 הודעות עד כה
ישראלים פחות נוסעים בפברואר כי הם מעדיפים להמנע מהעומס ומחירים בזמן שכך אירופה בחופש.
מה שכן, ילדים לא צריכים הדרכה, הם למעשה נולדים עם תחושת שלג, שיווי משקל מושלם ואיטואיציה, שאנחנו רק הורסים עם הגישה המערבית שדורשת טכניקה, שיטה והתחשבות בכללי התנהגות בסיסיים. אין שום בעיה לשלוח ילד בן 8 ללא הדרכה והשגחה למסלולים. תחשבו על זה, תוך 5 דקות מגיע הסקי פרטול, לוקחים אותו איתם, מלמדים אותו לגלוש (הדרכה חינם!) נותנים לו שוקו(בייבי סיטר חינם!) ובסוף האימא יכולה לפגוש חתיך מהסקי פטרול (אם מדובר באבא, צריך לקוות שהזעיקו מדריכה צעריה ונחמדה).
תוכנית מושלמת, אין מצב שזה יכול להכשל!

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מה? תגובה ל - 10 06/08/2008 18:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בתור אחד שנוסע בדרכ בפברואר (שבוע אחרון של החודש) הריני מצטרף לקודמי . זו התקופה הכי יקרה למעט כריסמס כי סטטיסטית זו תקופה אידיאילת לסקי וכן זו תקופת החופשות באירופה.
לא רוצה לתת פרסומת פה אבל בנתיים הילד התחיל ללמוד על יבש (סקימולטור) ולפי מה שהמדריך אמר (אחרי כמה שיעורים פה ושבוע הדרכה בקייטנה) הוא יגלוש יותר טוב ממני (לי יש ניסיון של 10 שנים)- קצת מדכא Laughing
בחנוכה יש יותר ימי חופש בבית ספר מפורים וההבדל במחיר לא גדול. - גם בפורים תוקעים מחירים.
בכל מקרה ההחלטה שהתקבלה היא לא לוותר על הדרכה בעברית
ההחלטה היותר קשה - איפה עם מי וכמה עדיין לא התקבלה
בכל מקרה אני מבטיח לעדכן לגבי החופשה בסיומה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אפשר גם בלי הדרכה באתר תגובה ל - 11 07/08/2008 00:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 531 הודעות עד כה
האחיינית שלי בגיל 4, עם נסיון של יומיים וחצי בבולגריה ו10 שיעורים בסימולטור, גלשה איתנו כל החופשה כמו גדולה. ביום הראשון היה לה קצת קשה אבל מהר מאוד היא נכנסה לעניינים והיה ממש כיף איתה. אמנם הקצב שלה היה קצת איטי אבל זה לא הפריע לנו בכלל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. סקי בחנוכה עם ילדים תגובה ל - 1 08/08/2008 15:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bajacob לא מחובר bajacob  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
פורים או חנוכה?

מכיוון שהחופשה היא עם הילד/ה - (אחרת מדוע בחגים?), ופורים זה חג שרוב הילדים מצפים לו ואין בו ימי חופש מרובים - חנוכה ולהתפלל שיהיה שלג!

שקלת את שפינדל בצכיה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אתה רציני? תגובה ל - 13 09/08/2008 18:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אתר בגובה 1200 מ' עם 25 קמ מסלולים? בחנוכה?
אני מקווה שאין פה אינטרס למישהו לשווק את המקום אבל אפילו לא עולה על דעתי
סליחה עם מישהו נפגע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. רציני או לא - תבדוק! תגובה ל - 14 10/08/2008 15:45 לתגובה קודמת
  bajacob לא מחובר bajacob  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
כמו שאתה מציג אז הגובה הוא הפרמטר האבסולוטי לפיו אתה בודק את סטטיסטיקת האתר לשלג...

תהנה ותספר איך היה ואולי שנה הבאה אסע בעקבות המלצתך.

ולא, אין פה שום דבר שיווקי וחבל לרמוז על כך.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:היכן מוצאים סטטיסטיקות על תנאי גלישה/שלג?
להודעה הבאה:חופשת סקי בשפינדלרוב (Spindleruv) שבצ'כיה