| 1. סקי בחנוכה עם ילדים |
16/07/2008 18:21  |
|
|
אני מעונין לנסוע השנה לסקי עם הילד (בן 8 ללא ניסיון בשלג למעט יום אחד בחרמון
ההתלבטות כרגע היא בן קלאב מד ססטריה (דיל שעולה 1185 אירו לאדם ועוד 1076 אירו לילד צריך להוסיף בטח דמי חבר וציוד לילד - לי יש)
לבין קייטנת סקי בפסו טונלו של סקי דיל 1230 אירו למבוגר וגם לילד במלון 4 כוכבים חצי פניסיון ותוספת 250 אירו לקיטנה סהכ 2700 אירו
הנטייה היא לקיטנה של סקי דיל כי ההדרכה בעברית והם מבטיחים הדרכה ובייבי סיטר צמודים לילדים מ 09 בבוקר עד 1700
בשיחה איתם הם טוענים שהשלג בפסו מובטח (יש להם ערבות מאלהים) ולעומת זאת בססטריה סטטיסטיקת השלג בעייתית בתחילת השנה ולכן המחיר הנמוך שמשקף הימור לגבי מצב השלג עוד חצי שנה
מה אתם אומרים?
|
|
|
|
|
| 3. סקי בחנוכה עם ילדים תגובה ל - 1 |
17/07/2008 10:43   |
|
|
טוב חסכת לי את ההתלבטות
|
|
|
|
|
| 5. סקי בחנוכה עם ילדים תגובה ל - 1 |
17/07/2008 13:25   |
|
|
בגלל שחנוכה נופל השנה על הכריסמס אז החבילה לא זולה כל כך יחסית לתחילת העונה ולכן אין חשש מעודף משתתפים אלא ממיעוט.
סקי דיל מתחייבים שהיחס בין חניכים למדריך לא יעלה על 1/6 . אני מקווה שיהיו מספיק ילדים בקבוצת גיל דומה.
תודה על האינפורמציה. אני מאוד מקווה שהבן יהנה ויאהב את הענף.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10. מה? תגובה ל - 9 |
06/08/2008 12:38   |
 |
powder - הנהלת הפורום |
1716 הודעות עד כה |
|
|
ישראלים פחות נוסעים בפברואר כי הם מעדיפים להמנע מהעומס ומחירים בזמן שכך אירופה בחופש.
מה שכן, ילדים לא צריכים הדרכה, הם למעשה נולדים עם תחושת שלג, שיווי משקל מושלם ואיטואיציה, שאנחנו רק הורסים עם הגישה המערבית שדורשת טכניקה, שיטה והתחשבות בכללי התנהגות בסיסיים. אין שום בעיה לשלוח ילד בן 8 ללא הדרכה והשגחה למסלולים. תחשבו על זה, תוך 5 דקות מגיע הסקי פרטול, לוקחים אותו איתם, מלמדים אותו לגלוש (הדרכה חינם!) נותנים לו שוקו(בייבי סיטר חינם!) ובסוף האימא יכולה לפגוש חתיך מהסקי פטרול (אם מדובר באבא, צריך לקוות שהזעיקו מדריכה צעריה ונחמדה).
תוכנית מושלמת, אין מצב שזה יכול להכשל!
!Let it Snow
|
|
|
|
| 11. מה? תגובה ל - 10 |
06/08/2008 18:10   |
|
בתור אחד שנוסע בדרכ בפברואר (שבוע אחרון של החודש) הריני מצטרף לקודמי . זו התקופה הכי יקרה למעט כריסמס כי סטטיסטית זו תקופה אידיאילת לסקי וכן זו תקופת החופשות באירופה.
לא רוצה לתת פרסומת פה אבל בנתיים הילד התחיל ללמוד על יבש (סקימולטור) ולפי מה שהמדריך אמר (אחרי כמה שיעורים פה ושבוע הדרכה בקייטנה) הוא יגלוש יותר טוב ממני (לי יש ניסיון של 10 שנים)- קצת מדכא
בחנוכה יש יותר ימי חופש בבית ספר מפורים וההבדל במחיר לא גדול. - גם בפורים תוקעים מחירים.
בכל מקרה ההחלטה שהתקבלה היא לא לוותר על הדרכה בעברית
ההחלטה היותר קשה - איפה עם מי וכמה עדיין לא התקבלה
בכל מקרה אני מבטיח לעדכן לגבי החופשה בסיומה
|
|
|
|
|
|
| 14. אתה רציני? תגובה ל - 13 |
09/08/2008 18:09   |
|
|
אתר בגובה 1200 מ' עם 25 קמ מסלולים? בחנוכה?
אני מקווה שאין פה אינטרס למישהו לשווק את המקום אבל אפילו לא עולה על דעתי
סליחה עם מישהו נפגע
|
|
|
|
|