|
אהלן, חזרתי מהמלון vera mare שבבלק היום והרגשתי צורך לשתף אותכם כי נעזרתי פה באתר הרבה.
אז קודם כל מאוד נהנינו, המלון חדש מאוד- הכל נקי ומבריק, העובדים מאוד מאוד נחמדים ומשתדלים לעשות הכי הרבה שהם יכולים כדי שכולם יהיו מרוצים.
בקבלה מדברים אנגלית וגרמנית.
צוות הבידור- מאוד נחמד נמצא רוב היום בבריכה, אפילו יצא לי לשחק איתם כדורסל במים (יש מגרש כדורסל בתוך הבריכה, מומלץ)
האוכל- מצויין, כל יום משו אחר (חוץ מצ'יפס שיש כמעט כל ארוחה, וקוראסונים בבוקר שזה אחלה דבר) מגוון מאוד רק הלחמניות קצת יבשות אבל חוץ מזה הכל מצויין.
יש בר ליד הבריכה שמגישים שם בצהריים פיצה, קבבים, צ'יפס, המבורגרים, שניצלים ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.
יש כמו בית קפה קטן ליד הבר בריכה שמגישים שם משקאות חמים וקרים וב4 אם אני לא טועה יש עוגות וחטיפים וגם בין 2 ל4 ומ8 עד 9 וחצי גלידות בכל מיני טעמים.
יש אוהל עם נרגילות ועושים שם כל בוקר (בערך ב10) פיתות טורקיות עם בשר/גבינה.
יש 4 מסעדות אה לה קארט- מקבלים הזמנה אחת לאיזה מסעדה שרוצים (צריך להזמין בוקר לפני), אם רוצים לאכול בעוד מסעדה זה עולה 7 יורו.
החדרים- מסודרים מאוד, סה"כ זה לא היה הכי חשוב אבל הרמה של החדרים היתה טובה יש 3 מיטות בחדר, אחת זוגית ואחת יחיד (גם בחדר רק של 2)
יש טלוויזיה ומיניבר (יש במיניבר רק מים מיץ וסודה, מתמלא כל יום)
המזגן דלוק כל היום ובאמצע הלילה הם מורידים תשלטרים של המזגן חח אבל זה לא ממש מפריע כי לא מרגישים את זה באמצע הלילה כשהחדר כבר מקורר. החדרניות מסדרות כל יום.
כמו שאמרתי העובדים מאוד נחמדים, יש גם ליד הבר שנמצא קרוב למסעדות חדר שקט כזה שהאורות בו מתחלפים ויש ספות שאפשר לשבת עליהם, מאוד נחמד
יש מועדון לבני נוער עם באולינג, סנוקר (יש גם מחוץ לבריכה), פלייסטיישן, הוקי אוויר ומכונות משחק.
ספורט- יש בתוך הבריכה מגרש כדורסל, 2 מגרשי טניס בחוץ, מגרש כדורסל ומגרש כדורגל, שולחן פינג פונג, שולחן סנוקר, כדורעף (בחוף הים), קיאקים חינם.
יש בריכה ענקית אחת, היו הרבה אנשים ועדיין לא הרגיש אף פעם צפוף שם, יש בריכה מקורה וחוף ים גדול.
אפשר לקחת כל מה שצריכים (מחבטים, ציוד לסנוקר, כדורים וכו' מהאנימיישן- נמצא ליד הבריכה)
רוב האורחים היו גרמנים/רוסים, היו בערך 30+ ישראלים.
סה"כ היה מאוד כיף והמלון מומלץ מאוד.
|