כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ספארי התנדבות באפריקה 17/07/2008 22:34 לתגובה הבאה
  yaelfreiman לא מחובר yaelfreiman  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
אני מעוניינת להתנדב באפריקה למספר שבועות בנובמבר הקרוב וכבר ערכתי בירורים שהעלו 2 אופציות: אחת, היא להירשם דרך אתר ישראלי שנקרא goeco אך גובה דמי תיווך בסך 190 יורו שמוסיפים לעלות הגבוהה לעיתים ממילא של פרויקטים מסוימים. שניה, לפנות בעצמי לפרויקט ולהירשם ישירות. העניין הוא שהרבה מהאתרים אינם פעילים משום מה ולכן אין לי תמונה מלאה של הפרויקט או דרך ליצור קשר ולכן אני רוצה לדעת אם תוכל להפנות אותי למאגר של אתרים (פעילים) שקולטים מתנדבים לספארי באפריקה - עבודה עם בע"ח. מה שיש באתר לצערי מעודכן בחלקו.
תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ספארי התנדבות באפריקה תגובה ל - 1 20/07/2008 11:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4891 הודעות עד כה
היי Smile

גואקו הוא באמת אפשרות טובה לזה, כיוון שהם מקושרים למאגר די גדול של התנדבות בינלאומית, ולכן יכולים להציע אירגונים זולים באופן יחסית.

טיפול בבעלי חיים באפריקה באמת עלול להיות יקר למדי. ביבשות אחרות זה בד"כ קצת יותר זול. עם זאת, לאחרונה שמעתי על מקום שנקרא hte elephant sanctuary לייד ניירובי, ואפשר לבדוק איתו - נסי למצוא אותו בגוגל, ואם את נתקלת בבעיה אשמח לעזור Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ספארי התנדבות באפריקה תגובה ל - 2 21/07/2008 21:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaelfreiman לא מחובר yaelfreiman  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
היי
אני אשמח אם תוכל לכוון אותי טוב יותר כי החיפוש בגוגל לא העלה כלום...
עוד שאלונת...שמעתי שאם אני מגיעה באופן עצמאי לטיול באפריקה אני יכולה למצוא הרבה פרויקטים בסכום הרבה יותר צנוע. מה ידוע לך על זה? אפשר להירשם במקום או שצריך לארגן הכל מראש מהארץ?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ספארי התנדבות באפריקה תגובה ל - 3 22/07/2008 09:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב Smile
זה האתר של מעון הפילים: http://www.sheldrickwildlifetrust.org/index.asp
הם לא כותבים שם על התנדבות אצלם, אבל שווה לכתוב ולשאול.

כן מצאתי אירגון שמארגן את ההתנדבות אצלם, אם את לא מצליחה באופן ישיר - אני מניח שבאופן ישיר זה קצת יותר זול (אבל בטח רק קצת...), אבל גם דרכם, יחסית, זה לא מאד יקר. באירגונים דומים בעולם לפעמים גובים אלפי דולרים לתקופות דומות...

זה הלינק שלהם: http://www.truetravellers.org/volunteer-ecotourism/environme nt/elephant-sanctuary-volunteer.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ספארי התנדבות באפריקה תגובה ל - 4 22/07/2008 09:10 לתגובה קודמת
התמונות של תינוקות הפילים האלה עושים לי חשק!!! הם הכי מגניבים בעולם!!

Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות באירופה
להודעה הבאה:חודשים נובמבר-דצמבר