כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צריך להזמין מקום לינה ללילה-שניים הראשונים? 18/07/2008 00:58 לתגובה הבאה
  tamir07 לא מחובר tamir07  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
שלום לכולם,
מניסיונכם, האם כדאי להזמין מקום לינה מהארץ ללילה הראשון בניו זילנד (אנחת באוקלנד באמצע ספטמבר)? וכנ"ל ללילה הראשון באוסטרליה (אנחת במלבורן כנראה בסוף נובמבר)?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לא 'צריך' אבל כדאי! תגובה ל - 1 18/07/2008 09:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tally tally לא מחובר tally  משתמש פעיל 1912 הודעות עד כה
למה לא לנחות בראש שקט, במקום להיסחב עם התיק על הגב, אחרי טיסה כ"כ ארוכה, ולחפש בעיר גדולה כמו אוקלנד אכסניה שפנויה לקבל אותך? יש כאן לא מעט המלצות על אכסניות, תחפש, תמצא וצור איתם קשר. אולי אתה מגיע בשעה שלרוב הם סגורים ואם הם ידעו שאתה בא הם יתארגנו בהתאם...? המלצה שלי - city garden

No worries!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סוג של חוק אצבע תגובה ל - 1 18/07/2008 11:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 8959 הודעות עד כה
ללילה או שתיים הראשונים, כדאי להזמין מקום כדי לנחות בראש שקט, ולא משנה לאן הגעת בעולם ולאיזה רמת אכסניה תקלע, בכל מקרה, רוב האכסניות בערים הגדולות ראה ערך אוקלנד לא עומדות ברמה של שאר האכסניות בערים הקטנות של ניו זילנד, ככה שלעבור את הג'ט לך הראשוני תעבור בקלות, מה גם שאם קורה ואתה נוחת באמצע הלילה, שלא תאלץ לחכות עד הבוקר חצי מעולף.

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. צריך להזמין מקום לינה ללילה-שניים הראשונים? תגובה ל - 1 18/07/2008 12:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ohadkl לא מחובר ohadkl  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
אני מצטרף להמלצה על ה City Garden.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. צריך להזמין מקום לינה ללילה-שניים הראשונים? תגובה ל - 4 18/07/2008 12:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  בולי לא מחובר בולי  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
אני אישית לא אהבתי את הסיטי גרדן לודז אני נחתתי לבד והאכסניה די רחוקה מהמרכז אין ליד סופר כדי או משהו היא נמצאת בפרבר קצת רחוק ואם אין לך אוטו את די תקועה מה עוד שהייתי הישראלי היחיד וכולם גרמנים אז זה השפיע על האווירה.אל תלכי לשם לבד מה גם ששוק המכוניות הוא די רחוק וייקח לך כמה ימים עד שתמצאי אוטו.
היתרון שלה שזהו מקום שקט ונחמד עם בית מרשים וגינה נחמדה שזהו לא מובן מאליו באוקלנד ויש גם חניה חופשית.
לי לא עשו בעיה שהזמנתי דרך האינטרנט הארץ.
בכל מקרה תיהני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. צריך להזמין מקום לינה ללילה-שניים הראשונים? תגובה ל - 5 18/07/2008 13:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yushon לא מחובר yushon  משתמש בינוני 59 הודעות עד כה
אם את לבד הייתי ממליץ ללכת ליום יומיים הראשונים לacb שנמצאת בחלק המרכזי של אוקלנד. לא ישנתי שם אלא רק הייתי בלובי ובאינטרנט שבאחת הקומות...
מצאתי אותה אמנם בתור אכסנייה המונית והיחס בהתאם, אך אם את לבד זה המקום הטוב ביותר להתחיל בו. קרוב להכל (סופר, שוק מכוניות, חיי לילה) ומכיוון שהאכסנייה עצומה תוכלי למצוא שותפים לדרך מכל העולם.
דרך אגב, זוהי רשת שקיימת בכל הערים המרכזיות בניו זילנד. אני העדפתי מקומות יותר שקטים וקטנים (כמו הcity garden שהוא בהחלט המלצה טובה) אך כמות המטיילים שנמצאים בacb או בשמה השני base מעידים שבהחלט יש מי שאוהב אותה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. צריך להזמין מקום לינה ללילה-שניים הראשונים? תגובה ל - 6 19/07/2008 13:30 לתגובה קודמת
  tamir07 לא מחובר tamir07  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
תודה על תשובותיכם.
יש לכם עוד המלצות למקומות לינה בלילה-שניים הראשונים בניו זילנד (אני נוחת בספטמבר ביום ראשון ב-16:00)? מעבר לכך, אם יש לכם המלצות ללינה בלילה הראשון-שני במלבורן, שאליה אגיע בסוף נובמבר (נוחת ביום שני ב-08:00)
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שלום- שאלה בקשר לניו זילנד
להודעה הבאה:אוסטרליה באופניים

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים