כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קניית רכב יד שניה בVIC עם רישוי של NSW 18/07/2008 05:38 לתגובה הבאה
Amit_Riva Amit_Riva לא מחובר Amit_Riva  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור.
אני כרגע נמצא במלבורן ורוצה לקנות מכונית מ2 חבר'ה שסיימו לטייל וטסים ממלבורן בחזרה. הרכב במצב טוב ובמחיר מקובל וחבל לי לוותר על האופציה לרכוש אותו.
הרישוי של הרכב שלהם הוא של NSW וזה יוצר בעיה.
אני לא יכול לרשום את הרכב על שמי מכיוון שאני לא נמצא בטריטוריה הזאת, להחליף טריטוריה לVIC עולה בסביבות ה600-1000 דולר, שזה סכום שאני לא מוכן לשלם אפילו חצי מזה והמוכר לא מוכן לוותר על סכומים כאלה מהמכירה. אופציה אחרת היא לסוע לאלבורי שזה 4 שעות נסיעה ושם ניתן להחליף רישוי בסכום של קצת יותר מ100$. אבל גם שם מבקשים ממני הוכחה שאני תושב NSW. ואני לא.... אני אפילו לא תושב ויקטוריה.
השאלה שלי היא ככה: האם ניתן לקנות את הרכב בסוג של טופס חתום ע"י שנינו מין מסמך משפטי מחייב. ואחרי 4 חודשים (אז אני מתכנן בכל מקרה להיות בNSW) לשנות את הREG על שמי?
האם מישהו נתקל בבעיה כזאת של מכירה בין מדינות בתוך אוסטרליה ויכול לעזור?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קניית רכב יד שניה בVIC עם רישוי של NSW תגובה ל - 1 19/07/2008 13:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dror954 לא מחובר dror954  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום,לא הייתי ממליץ לנסוע יום אחד בלי שהרשיון רכב על שמך.נניח וחס וחלילה תעבור תאונה עם הרכב זה כבר פתח לצרות-לך תוכיח שהרכב לא גנוב ותהיה לך בעייה גדולה לבטח רכב שלא על שמך.הכי טוב לקנות רכב עם לוחיות מקומיות וחשוב למכור את הרכב שוב באותה המדינה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קניית רכב יד שניה בVIC עם רישוי של NSW תגובה ל - 2 19/07/2008 18:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Amit_Riva Amit_Riva לא מחובר Amit_Riva  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
החלטתי לוותר על כל העניין הזה למרות שהרכב במצב טוב ואני גם ככה מעדיף למכור את הרכב בסידני... טוב לא נורא... מה זה עוד 12 שעות נסיעה! מחר בבוקר ממשיך לחפש רכב.... אם מישהו יודע על איזה סטיישן או ואן במצב טוב למכירה שיגיד לי!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. קניית רכב יד שניה בVIC עם רישוי של NSW תגובה ל - 3 19/07/2008 19:34 לתגובה קודמת
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 512 הודעות עד כה
אם אתה מתכוון לקנות ולמכור בסידני אז עדיף שתקנה רכב של NSW. אבל רק לידיעה הכללית,רכב של מערב אוסטרליה למשל ניתן לקנות ולמכור בלי שאתה נמצא במדינה עצמה ככה שגם רכב עם לוחית רישוי כזו זה ממש נוחץ וגם לא צריך להגיע תוך שבועיים למדינה כמו בשאר הלוחיות רישוי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הרצאה אחרונה
להודעה הבאה:מחפש דירה בסידני

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר