כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חודשים נובמבר-דצמבר 18/07/2008 14:47 לתגובה הבאה
  akfree לא מחובר akfree  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום,
הסתכלתי באינדקס אתרים,עפ"י המלצתכם לכותבים אחרים Smile
מחפשת התנדבות לכשבועיים לחודשים נובמבר- דצמבר בטנזניה, נפאל? איזורים: אסיה ואפריקה.
רציתי לדעת אם בחודשים אילו ובאיזורים אלה יש פרוייקט מומלץ או מקום שמישהו מכיר והיה ויכול לתת לי קצת פרטים? בנוסף, ארצה גם לטייל באיזור כשבוע- משהו מומלץ. מזג אוויר?
אם יש מישהו שחושב על התנדבות באיזורים אלה ובחודשים אלה- אשמח!
תודה מראש,
akfree
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חודשים נובמבר-דצמבר תגובה ל - 1 20/07/2008 11:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4897 הודעות עד כה
אהלן Smile
רק כדאי לשים לב שרובם המוחלט של האירגונים פועלים כל השנה, כלומר אין ממש משמעות לתאריכים - פשוט תמצאי אירגון שמצא חן בעינייך מתוך האינדקס או מסיפורי המתנדבים (משמאל, אם לא ראית --->), ותכתבי להם Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חודשים נובמבר-דצמבר תגובה ל - 2 20/07/2008 14:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  akfree לא מחובר akfree  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
היי גיל,
כתבתי הודעה ארוכה והיא נמחקה משום מה...
קראתי את סיפורי המתנדבים. יש לך המלצה לגבי ארגון ספציפי באפריקה (רואנדה, אוגנדה, טנזניה או כל מקום אחר) העוסק בעבודה עם ילדים? יתומים? איידס? עבדתי בעבר עם חולי איידס ואני גם חובשת אבל אשמח גם ללמד בבית ספר.
אני באה לתקופה קצרה וממוקדת והייתי רוצה שזו תהיה חוויה משמעותית ולכן ללכת למקום שכבר היו בו לפניי...
שוב, תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חודשים נובמבר-דצמבר תגובה ל - 3 21/07/2008 18:18 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4897 הודעות עד כה
הו הו, שאלה קשה מאד Smile

תראי, כל מי שהתנדב עם ילדים מוכן להשבע שהילדים שלו הם הכי מוצלחים. ברצינות - סטלה הקטנה שלי, וראובני, וחבקוקי בן השנה - אין עליהם. אבל אני לא לגמרי אובייקטיבי...

במילים אחרות - אני יכול להמליץ בחום רק על האירגונים שבהם התנדבתי (ואותם אני מניח ראית בעמודי הסיפורים), אבל כל מי שחתום שם על דו"ח כזה יהיה מוכן לתת חוו"ד דומה. אז תבחרי שניים שלושה שנשמעים לך, ונמצאים במקום שבו היית רוצה גם לטייל (אני חושב שזה חשוב לטייל גם במקום ההתנדבות, כדי לפתח אליו אהבה גם מסוג אחר), צרי קשר עם המתנדבים שכתבו עליו, ותבדקי איתם מה מתאים לך.

אם את רוצה שאני אספר לך באופן אישי על הארגון שלי - לוהדה - אני אשמח. אני רק לא בטוח כמה תשמחי לגלות שכשאני מתחיל לספר עליו, קשה לי לעצור... Laughing

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ספארי התנדבות באפריקה
להודעה הבאה:התנדבות עם בע"ח