כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon12.gif  קוראים לי תמרה ואני מכורה לקניות.. עזרה בבקשה;) 18/07/2008 16:52 לתגובה הבאה
  brownsugar לא מחובר brownsugar  משתמש בינוני 83 הודעות עד כה
אהלן,
אני בחורה שאוהבת קניות, מה לעשות- ככה אלוהים ברא אותי..בדרך כלל זה לא בעייתי כי אני עובדת(קורעת תחת יותר נכון) הבעייה היא כשאני בחו"ל. בהודו הצלחתי להוציא הרבה כסף על מתנות וקניות, ואני טסה לאוסטרליה עוד שבועיים.. אני רוצה לקחת טרוולים כי אני פשוט אסתכן אם אקח אשראי. אני מטיילת שישה שבועות, אבל בתכלס בשבוע האחרון אהיה אצל המשפחה ולא אוציא כסף על לינה ואוכל.. אז חמישה שבועות של לינה אוכל,נסיעות, וטיולים(ocean road,frasier island) כמה כדאי לי להקציב ? אגב, זה לא כולל טיסות וטיסות פנים,את זה כבר סידרתי.. תודה על העזרה!! ושיהיה סופש דבש

תמרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קוראים לי תמרה ואני מכורה לקניות.. עזרה בבקשה;) תגובה ל - 1 19/07/2008 10:11 לתגובה קודמת
עידן אוריגינלי עידן אוריגינלי לא מחובר עידן אוריגינלי  משתמש פעיל 2854 הודעות עד כה
איפה את מתכוונת ללון כשלא תהיי במשפחה?? אכסניה (20$AUS + ללילה בדורם ו40$+ בחדר זוגי) בקארוואן פארק (45$+) .איפה תאכלי?
הייתי אומר שתצטרכי 2500$USA לפחות אבל זה עלול לעלות ככל שהתשובה לשאלה למעלה תשתנה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוסטרליה באופניים
להודעה הבאה:לבלות ב:Jervis Bay

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים