כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אשמח לקבל יעוץ 18/07/2008 20:07 לתגובה הבאה
  platosophia לא מחובר platosophia  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
תחילה, שלום לכולם....

אני נוסעת לסלובניה וקרואטיה ל 20 יום...כל תקופת הטיול יהיה איתי רכב שכור... שאלתי היא: האם 20 ימים יספיקו כדי לראות את קרואטיה וסלובניה ואוסטריה בצורה טובה ? בקרואטיה אני מתכננת לראות את זאגרב+ ואראז'דין + חצי האיאופאטיה ואחרי זה לרדת דרומית לאורך כל מישור החוף המערבי עד להגעה דוברובינק. סלובניה היא ארץ קטנה לכן אני מתכננת לחרוש את רובה ולראות את כל האטרקציות שהיא מציעה...השאלה היא האם אחרי טיול כזה ישאר לי זמן מה 20 יום כדי לראות את אוסטריה או לפחות את האטראקציות העיקריות ואתרי המסט ?
אשמח לקבל תשובה עקרונית מכמה שיותר אנשים.... שאלה נוספת: האם אפשר לעשות את הטיול בקרואטיה ובסלובניה בלי רכב שכור ולהסתפק בתחבורה ציבורית מבלי לפגוע באיכות הטיול ?
אני מאמינה שעד לטיול יהיו לי עוד שאלות, אך לעת עתה אני ממש אשמח לקבל את תשובותיכם בשתי השאלות הנ"ל...
המון תודות לעונים ולילה טוב לכל חברי הפורום...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אשמח לקבל יעוץ תגובה ל - 1 19/07/2008 19:24 לתגובה קודמת
  יהודה ר. לא מחובר יהודה ר.  משתמש פעיל 658 הודעות עד כה
אני נוסעת לסלובניה וקרואטיה ל 20 יום.
כל תקופת הטיול יהיה איתי רכב שכור.
שאלתי היא - האם 20 ימים יספיקו כדי לראות את קרואטיה וסלובניה ואוסטריה בצורה טובה ?
בקרואטיה אני מתכננת לראות את זאגרב+ ואראז'דין + חצי האיאופאטיה. אחרי זה לרדת דרומית לאורך כל מישור החוף המערבי עד להגעה דוברובינק.
סלובניה - אני מתכננת לחרוש את רובה ולראות את כל האטרקציות שהיא מציעה.
השאלה היא האם אחרי טיול כזה ישאר לי זמן מה 20 יום כדי לראות את אוסטריה או לפחות את האטראקציות העיקריות ואתרי המסט ?

כעקרו 20 יום יספיקו.

אני מציע שתרשמי את מסלול המתוכנן שלך, כדי שההתיחסות לשאלתך תהיה יותר רצינית.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מעבורת מישראל ליוון / תורכיה .
להודעה הבאה:פריז

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר