כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אתרים מקורים (סגורים) בפריז 18/07/2008 23:00 לתגובה הבאה
  yaniv208 לא מחובר yaniv208  משתמש פעיל 181 הודעות עד כה
אנחנו זוג + 2 ילדים שטסים בתחילת אוגוסט
יש לנו מסלול מוכן
רק שהייתי מעוניין לקבל מידע על אתרים סגורים שאפשר ללכת אם יירד לנו גשם
אתרים שיהיו כתוכנית ב' למקרה שיירד לנו גשם ולא נוכל לבצע את התוכנית המקורית שלנו

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אתרים מקורים (סגורים) בפריז תגובה ל - 1 19/07/2008 08:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נת לא מחובר נת  משתמש פעיל 327 הודעות עד כה
מסלול הפאסג'ים ליד הפאלה רויאל (תחפש תחת "טלוש", היא צרפה הסבר מילולי עם מפה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אתרים מקורים (סגורים) בפריז תגובה ל - 2 19/07/2008 09:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא מוצא,
אשמח לעזרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אתרים מקורים (סגורים) בפריז תגובה ל - 3 19/07/2008 13:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaffabe לא מחובר yaffabe  משתמש פעיל 460 הודעות עד כה
יש סיור בתעלות הביוב של פריס
מצורף הקישור לתכתובת בפורום
http://forum.lametayel.com/forum_msg/goto-2670888/srch-#msg_ 2670888
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אתרים מקורים (סגורים) בפריז תגובה ל - 3 19/07/2008 15:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נילי ר לא מחובר נילי ר  משתמש פעיל 1051 הודעות עד כה
מכניסים "מסלול פסאג'ים" למילים, מגבילים למשתמש "טלוש". ומוצאים! Smile
מצרפת את מה שמצאתי, יש שם המון חומר בנוסף למסלול הפסאג'ים. לגבי המסלול הספציפי הזה, גולל למטה - יש את מה שכתבה טלוש בהודעה מס' 19.

בהצלחה!

נילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אתרים מקורים (סגורים) בפריז תגובה ל - 4 19/07/2008 15:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3608 הודעות עד כה

ונוסף לסיור בתעלות הביוב גם סיור בקטקומבות, מגדל מונפרנס, כל מוזיאוני המדע למיניהם (לה וילט, ארמון התגליות, הגלריות השונות שבגן הבוטני).

יניב, אני לא זוכרת בעל פה את התכנית, אבל יש לכם יום באזור האופרה ושם הכול מקורה: הפסאג'ים, קולנוע רקס, מוזיאון ג'רווין, גלרי לפאייט, בית האופרה עצמו.

אם נמצאים ברובע מארה - יש המון מוזיאונים לברוח אליהם, אבל בהנחה שלא מחפשים מוזיאון לאמנות נוסף, כי כבר יש לכם מספיק בתכנית - אולי תרצו להיכנס למוזיאון המנעולים או למוזיאון הטבע והציד.
לדעתי גם למוזיאון פומפידו לא צריך לפחד להיכנס. יש שם קומה עליונה עם תצפית על העיר, ומספיק שמחפשים חדר של אמן אחד מפורסם: מטיס או פיקסו - הרווחתם את שלכם. אני לא בטוחה שאגיע לשם, כי כרגע המוזיאון משובץ אצלנו ביום הראשון, ואני לא רוצה להכביד עם מוזיאונים ביום הזה, אבל אם יהיה רצון להיכנס - אנסה ללכת, וכך אני מציעה גם לאחרים, לחדר מס' 6 בקומה 4. יש שם פסל גדול ממדים, שאפשר להיכנס אליו. קוראים לו Jardin d'Hiver, "גן החורף", של ז'אן דובופה.

אפשר להיכנס לכנסיות שנמצאות על כל צעד ושעל.

אם נמצאים ברובע הלטיני אפשר לברוח לפנתיאון, למוזיאון קלוני (שטיחי הגבירה והחד קרן המפורסמים, מרחצאות רומיים).

זה כבר די הרבה, לא?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אתרים מקורים (סגורים) בפריז תגובה ל - 6 19/07/2008 21:15 לתגובה קודמת
תודה לכולם על התגובות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מקבץ אגמים - לכבוד שבת
להודעה הבאה:מסלול טיול להולנד סופי