כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סקי בקולורדו/יוטה- היכן?? 19/07/2008 11:35 לתגובה הבאה
  מירב פ לא מחובר מירב פ  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
שלום,
אני מעוניינת לקבל המלצות ומידע על אתרי סקי בקולורדו/יוטה מומלצים במיוחד. חשוב לי במיוחד שהאתר יהיה גדול וגבוה, ושיתאים לגולשים מנוסים.
תודה רבה על העזרה,
מירב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. I think you are talking about תגובה ל - 1 19/07/2008 14:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Tsur  משתמש לא מוכר
Vail, Colorado

two hours drive from Denver and enough snow, terrain and apres that your little heart can desire,

If too expensive than consider Keystone, Breckenridge, Copper, Steamboat or Winter Park

In Utah, Park City-Deer Valley-Canyons are 45 minute drive from Salt Lake - lots of terrrain, great snow and good night life

Again, if you are looking for something less expensive than Alta/Snowbird/Solitude will be a good choice too

but not much in night life.

But I will recommend VAIL
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סקי בארה"ב תגובה ל - 2 20/07/2008 09:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  boazkaniel לא מחובר boazkaniel  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
מירב שלום,

אני נסעתי לפני שנתיים לגלוש ולבדוק את האתרים הגדולים והמובילים בקולורדו.
מצורף לינק לסיכום נסיעה קצר שהכין ג'רי שהיה חלק מהקבוצה.

אשמח לענות על עוד שאלות ולעזור לך בתכנון החופשה.

בעז
רג'ינה טורס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סקי בקולורדו/יוטה- היכן?? תגובה ל - 1 21/07/2008 11:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yoedmagen לא מחובר yoedmagen  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
מירב שלום,
גלשתי בעבר בוייל, קולורדו. מקום מדהים. גדול מאוד וסופר מקצועי. ממליץ בחום. הבעיה היחיד היא המחיר. וייל נחשב היום לאתר היקר ביותר בצפון אמריקה.
במרחק קצר ממנו ישנם אתרים קטנים יותר ומוצלחים פחות לדעתי - ברקנריג', סטימבואט, ביבר קריק ועוד.
בהצלחה
יועד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סקי בקולורדו/יוטה- היכן?? תגובה ל - 1 02/08/2008 15:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  roski לא מחובר roski  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
רק על יוטה לספר ידעתי...

ככה:
על פי אתגר וקושי מסלולים:
אלטה/סנובירד - צמד אתרים החביבים ביותר עלי. מסלולים עם שיפועים קשים, המון אוף פחות פיסט, שבוע אחרי סופה עדיין לא מפלסים, שלג שנחשב לטוב בעולם. אלטה אתר לגולשי סקי בלבד.
ברייטון - בירת הסנובורד ביוטה, אבל, או בגלל, המון מסלולי עצים ואוף פיסט נשארים לגולשי הסקי. אתר קטן יחסית, אבל מהנה, משופע, מאוד מאוד מיושן ומשפחתי.
סוליטוד - ליד ברייטון, לא משהו מיוחד.
סנובאסין - באסין - רמה... אתר שעל פני נראה שטוח, אבל עם קצת עזרה ממקומיים, מגלים מקומות מדהימים. אתר רחב ומפואר, עם מדיניות גבולות פתוחים (תגלוש לאן שתרצה, אבל מאחרי השלט, אין פטרול ואין קונטרול) אפשר לגלוש עד פרברי סולט לייק... אתר שונה מאוד, יחסית מדברי..
דיר וואלי - אתר למפונקים (ומקום עבודתי) אבל מאחורי המסלולים מתחבאים כמה מהשוטים המפנקים ביוטה, ויעידו צרלי וצור. אתר יקר, פלצני, אבל בחווית הגלישה המלאה, ללא מתחרים.
פארק סיטי - אתר יקר, מסלולים רחבים והמון מהן, אפשרות גלישה ורכבל היישר מהעיירה, המון המון פארקים וקפיצות (עם סייג לחורף הבא... )
קניונס - אתר מסחרי שכאילו נשען על סנובורדיסטים ופרי סטייל, אבל למעשה פארק סיטי "חטף" את סצנת הסנובורד ודיר וואלי את סצנת הסקי, לפחות באליפויות וסבבי הוורלד קופ. אתר נורא מסחרי, אני אישית לא מחבב, אך גדול מאוד.

לסיכום, אם ישנים באזור פארק סיטי, לא מוגבלים לשום אתר, כך שאפשר בנסיעה של בין 15 דקות לשעה בכל בוקר לגלוש בכל האתרים המצויינים לעיל, לחזור לעיירה פארק סיטי, לתוך חיי הלילה האדירים שלה. ועם רחוב שלם של בארים מסעדות ומועדונים, שמאוכלס בחורף בוקר עד ערב, אי אפשר לטעות (וביוטה, רחוב כזה זה לא מובן מאליו. )

בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אמרת אלטה? תגובה ל - 5 03/08/2008 10:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1714 הודעות עד כה
קירור קל לימי חום יולי אוגיסט

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. Roski, nu ata ba gam hashana תגובה ל - 5 03/08/2008 23:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Tsur  משתמש לא מוכר
My place in Vail or do I have to go and find you in Harry O's by the go go dancers?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תנסה בקליפורניה תגובה ל - 7 05/08/2008 11:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עודד21 לא מחובר עודד21  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
תנסה בLAKE TAHOE מקום ממש טוב שעתיים נסיעה מסקרמנטו רק הבעיה שם(לפחות שאני נתקלתי בה) שצריך ליסוע מהמלון לאתר מרחק של בערך 30 דקות.
אני לא חושב שהאתר מתאים לקיץ, אבל שווה לנסות אני ממליץ לך על NORTHSTAR וSQUA הייתי בהם SQUA יותר מתאים לסקי ויש בו המון מסלולים אדומים ואם אתה רוצה אוף פיסט או פארק זה לא המקום.
אה והשיטה של הרמות קושי היא שונה.
בהתחלה יש שם כחול או ירוק, אחר כך אדום אחר כך שחור ואחר כך שחור DAIMOND
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. A different view תגובה ל - 8 05/08/2008 14:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Tsur  משתמש לא מוכר
Squaw Valley is one of the best ski resorts of Off Piste terrain with plently of expert only and double diamonds such as K2 and back country access.

In Lake Tahoe, Squaw Valley and Kirkwood are known for their expert terrain

Northstar is much more of a family intermidiate resort, with plenty of groomers and blue intermidiate runs.

In my opnion even the black diamonds in Northstar are more like blue runs in Squaw Valley and Kirkwood.

By the way

In North America we do not have RED runs.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. A different view תגובה ל - 9 05/08/2008 16:16 לתגובה קודמת
  עודד21 לא מחובר עודד21  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
לא ממש חיפשתי אוף פיסט בSQUA VALLEY כי על היום הראשון(שעשיתי עם סקי) המגלשיים לא היו מתאימות לשלג עמוק ופשוט עפתי איזה 2 מטר

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תקשיבו החרמון יהיה השנה משהו שכדאי לנסות אותו
להודעה הבאה:רוצה עצה