כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. איפה קונים מעיל פליז לילדים? 19/07/2008 14:54 לתגובה הבאה
  דנה מזכרון לא מחובר דנה מזכרון  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
לקראת נסיעה לחו"ל, אני מחפשת מקום לקנית מעיל איכותי מפליז/פליס לילדים.(הכוונה למעיל איכותי, כמו זה שקונים בחנויות מטיילים, ולא לסוודר פליז רגיל).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לדנה שבדרך לשבדיה תגובה ל - 1 19/07/2008 17:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אניגמה אניגמה לא מחובר אניגמה  משתמש פעיל 516 הודעות עד כה
דנה יקרה, קחי מעיל טוב, ומספיק גדול שיולבש מעל ז'קט פליז רגיל או מעל סודר דק, אה ושיהיה טוב נגד גשם ! וכמובן גופיות ארוכות טובות טובות, וכובעים, וצעיפים, וכפפות.

נסיעה טובה וספרי לנו איך היה, סטוקהולם יפיפה.

בואי נעבור כי מחשיך עוד מעט שנינו ושמש שוקעת, ללכת ללכת לאן שאפשר, יש מי שדואג לנו שמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איפה קונים מעיל פליז לילדים? תגובה ל - 1 20/07/2008 04:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6633 הודעות עד כה
התשובה לשאלתך בשאלה עצמה.
קונים מעילי פרליז איכותיים למטיילים (דקים אך מאד מחממים ומבודדים) בחנויות מטיילים, כגון: למטייל. מה שבטוח שכדאי לעשות זאת בארץ ולא בשוודיה שהרבה יותר יקרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. איפה קונים מעיל פליז לילדים? תגובה ל - 3 20/07/2008 09:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית יקירתי,
אם אפשר היה לקנות בחנות למטייל מעיל פליז לילדים, לא הייתי כותבת את השאלה הזו בפורום ששייך לרשת זו. אם תשימי לב, תראי שבחנות המקוונת אין בכלל מעילי פליז לילדים. תקני אותי אם אני טועה.
דנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. איפה קונים מעיל פליז לילדים? תגובה ל - 4 20/07/2008 09:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nailicq לא מחובר nailicq  משתמש פעיל 417 הודעות עד כה
לצערי מניסיון, אין סיכוי בעונה הזאת של השנה לקנות מעיל לילדים או בכלל בגדי חורף. כבר באביב לא מצאנו מעיל בשום מקום (כולל בלמטייל) לבתי בת ה-9.
אנחנו נוסעים לאוסטריה והריצ'רץ' במעיל התקלקל לה עוד בסוף החורף, לאחר התרוצצויות וחיפושים ויתרנו ולמזלנו שהצלחנו לתקן את הריצ'רץ'. הדבר היחיד שיכול להעלות בראשי הוא להזמין באינטרנט מחו"ל ואם לא אולי תשאילו מעיל ממישהו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon7.gif  איפה קונים מעיל פליז לילדים? תגובה ל - 5 17/08/2008 04:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חזרתי מטיול בשוודיה וגרמניה, ואכן ניתן לרכוש בחו"ל מעילי פליס מצויינים לילדים (לא זול), בגרמניה קיים מותג בשם ג'ק וולפסקין (jack wolfskin), שלא נתקלתי בו בארץ, לציוד מחנאות, והם משווקים מעילים מצויינים. קניתי ל 3 הילדים מעילים כאלה, חבל שבארץ לא ניתן להשיג.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. איפה קונים מעיל פליז לילדים? תגובה ל - 6 17/08/2008 08:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Trico Trico לא מחובר Trico  משתמש פעיל 1262 הודעות עד כה
ברוכה הבאה
חוץ מהמעלים איך היה ? שוודיה אינה ארץ פופולרית כ"כ כאן בפורום נשמח לחוויות ו / או תמונות . Smile

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. איפה קונים מעיל פליז לילדים? תגובה ל - 1 18/08/2008 09:42 לתגובה קודמת
  עמית פ. לא מחובר עמית פ. - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 673 הודעות עד כה
היי!
חזרתי משבדיה אתמול. דודה שלי קנתה מעיל פליז מצויין ב- 130 ש"ח באחת החנויות ברחוב הקניות הראשי שם - דרוגנינגאטאן. אפשר למצוא שם מציאות.

[עודכן ב:18 אוגוסט 2008 09:44:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בנושא טיול קראוונים/גרמניה אוסטריה
להודעה הבאה:מותר להעלות למטוס בושם שקונים בדיוטי פרי?