כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ארמונות לודוויג 19/07/2008 16:24 לתגובה הבאה
  nurit1055 לא מחובר nurit1055  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
האם כדאי להזמין כרטיסים דרך האינטרנט או להגיע למקום ואז...
כמה זמן להקדיש לביקור בכל אחד מהארמונות liderhof ו- neuschwanstein
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ארמונות לודוויג תגובה ל - 1 19/07/2008 17:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yosi555 לא מחובר yosi555  משתמש פעיל 512 הודעות עד כה
שלום
האם כדאי להזמין כרטיסים דרך האינטרנט או להגיע למקום - אז ככה הכל תלוי היכן אתם ישנים אם קרוב לארמונות ליד פוסן בעיירה schwangau שזה מה שנקרא בצידו השני של העיירה תגיעו בסביבות 09:00 ואז אין הרבה תורים אבל אם אתם גרים רחוק לדעתי כדאי להזמין מראש .
כמה זמן להקדיש לביקור בכל אחד מהארמונות liderhof ו- neuschwanstein - בארמונות בפוסן לוקח זמן כי נקבעת לך השעה לסיור בלקיחת הזמן של עליה לארמון ברגל או בכרכרת סוסים יקח בערך 3-4 שעות אישית נסעתי באותו היום גם לארמון לינדהוף גם פה נקבעת השעה של הביקור והשפה להסברים .אבל בדיעבד כדי לנוח או לבקר בעיירות כמו פוסן במדרחוב והסביבה ולמחרת לנסוע על כביש 17 צפונה לבקר בכנסיה ב-WIES ואז לרדת לארמון בלידרהוף כולל עצירה לאחר מכן באגם plan see לרחצה ולארוחה טובה.
יוסי

ארמון לינדרהוף בחצר.jpg הכניסה לארמונות.jpg
ארמון לינדרהוף בחצר.jpg(גודל:12.76KB)הכניסה לארמונות.jpg(גודל:9.03KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ארמונות לודוויג תגובה ל - 1 20/07/2008 12:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  s_r7 לא מחובר s_r7  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
היי
תלוי בעונה אני הייתי באוקטובר לא היו תורים
שני הארמונות מדהימים לא לפספס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ארמונות לודוויג תגובה ל - 1 20/07/2008 19:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  aravk לא מחובר aravk  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
אנו היינו בשניהם בקיץ ולא הזמנו כרטיסים מראש . בלינדרהוף לא היה תור משמעותי. בנוישווינשטיין היה תור יחסית ארוך לסיור באנגלית,ותורים קצרים ביותר לסיורים בשפות אחרות(כגון:גרמנית וצרפתית).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ארמונות לודוויג תגובה ל - 4 20/07/2008 20:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברנדי ברנדי לא מחובר ברנדי  משתמש פעיל 402 הודעות עד כה
אני הזמנתי, כיון שמגיעים מרחוק.
יש עמלה קטנה וניתן לשנות/לבטל גם באותו היום- אז חשבתי שכדאי.
חברה שלי זוכרת את התור יותר מהכל...סתאאם- הבנתי שהיה לה תור ארוך מאד אך נוישוונשטיין מדהימה, בעיקר מבחוץ.
אגב, לילדים הביקור לא עולה, אך הקפידו לקחת ממני עמלה גם עבורם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ליוסי-כמה זמן העליה בכרכרה?האם התור ארוך גם כאן? תגובה ל - 2 20/07/2008 20:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ובכלל- אם נקבע לי סיור ב- 12:15 - מתי כדאי להגיע לסביבה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ליוסי-כמה זמן העליה בכרכרה?האם התור ארוך גם כאן? תגובה ל - 6 20/07/2008 20:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yosi555 לא מחובר yosi555  משתמש פעיל 512 הודעות עד כה
שלום
לדעתי הזמן של העליה עם הכרכרה כ-15-20 דקות זו עליה ממש תלולה ועל הכרכרה כ-8 איש יש גם תור למטה ליד הקופות בהמשך הכביש לכירכרות נדמה לי שיש גם מין אוטובוס קטן שעולה למעלה עד ליד הארמון העליון לא בטוח לרדת זו חוויה לאורך הכביש לצידי היער
העליה ברגל ארוכה יותר מציע לך להגיע לפני 10:00 כדי לטייל למטה ליד חנויות המזכרות ואז לעלות בלי לחץ.
יוסי
קנית כרטיסים לארמון לודוויג.jpg
קנית כרטיסים לארמון לודוויג.jpg(גודל:11.61KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ליוסי-רוב תודות על התשובה המפורטת והתמונה! תגובה ל - 7 21/07/2008 00:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ליוסי-רוב תודות על התשובה המפורטת והתמונה! תגובה ל - 8 21/07/2008 08:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אמה אמה לא מחובר אמה  משתמש פעיל 509 הודעות עד כה
הזמנו כרטיסים בטלפון,יום לפני הביקור.חסך את התור בקופות(התמונה של יוסי).יש עמלה קטנה על הזמנה מראש.ניתן לבקש שפה מועדפת להסבר,אין כמובן עברית,אבל עדיין יש מבחר רב.האוטובוס לא מגיע עד הטירה,עדיין נשארת דרך עליה לא קצרה.הכרכרה מגיע קרוב יותר,אבל הריח, מי שיכול להתעלם ,נחמד.התור מתנהל בצורה מאוררת קנאה.כל כך מסודר וברור."ממש" כמו בסופרלנד שלנו..את הירידה אפשר לעשות ברגל.הנוף מקסים.ביקרנו גם הארמון הילדות של לודוויג,נחמד,אך אפשר לותר.הארמון קטן יותר,גם הגנים,והעליה עליו לא קלה.
טיול נעים,
אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לאמה תודה!העדפתי כבר להזמין כי זה היום השני בטיול. תגובה ל - 9 21/07/2008 13:56 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:זלצבורגלנד כארד - כדאי לי?
להודעה הבאה:הולנד

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע באירופה

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מגזין על השולחן