כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה 20/07/2008 08:44 לתגובה הבאה
  flotser לא מחובר flotser  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום!

בהלוך יש לי טיסה ממקסיקו סיטי לגואטמלה סיטי שנוחתת ב22:00. האם זאת בעיה בשעה כזאת לנסוע משם ישירות לאנטיגואה?

תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 1 20/07/2008 10:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rshpitzer לא מחובר rshpitzer  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
היי,

אני גם צפויה לנחות בגוואטמלה סיטי בשעה 10 בלילה (יום ראשון הבא). מבירורים שעשיתיבשעות אלה קשה מאד למצוא (אם בכלל) את השאטלים המפורסמים שמחכים ביציאה משדה התעופה.

על מנת שלא לקחת את הסיכון להיתקע בלילה בגוואטמלה סיטי הלא סימפםטית הזמנו שאטל מהמלון בו בכוונתינו להתאכסן באנטיגואה. השאטל יחכה לנו ביציאה ויעלה כ- 30$(ביום השאטלים לוקחים 10$ לאדם).

על פניו נראה לי שמומלץ להזמין הסעה מראש.

בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 2 20/07/2008 16:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
efratsimhi12 efratsimhi12 לא מחובר efratsimhi12  משתמש פעיל 163 הודעות עד כה
המלצה שלי
צרו קשר עם טל הראל
הוא בחור ישראלי מקסים שגר בגוואטמלה סיטי, תלכו לישון אצלו, תנוחו קצת תתקלחו , תאכלו ובבוקר תיסעו לאנטיגואה.
ככה אנחנו עשינו...
הוא בכיף יארח אותכם.. ומי שמכיר את האירוח של טל ושל מריה העוזרת לא יחשוב לרגע לפספס...ובטוח יחזור שוב..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 3 21/07/2008 14:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  amotshilony לא מחובר amotshilony  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
מי זה אותו טל הראל?
בעל הוסטל? ישראלי עם נשמה טובה? שתי התשובות?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 4 21/07/2008 15:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ישראלי שחי שם, בחור בן 36 , עם נשמה ענקית שאוהב מאוד לארח ישראלים, ועד שלא תהיו שם לא תבינו מה זה הכנסת אורחים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 5 22/07/2008 22:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  chenelish לא מחובר chenelish  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
הוא מארח בתשלום או מתוך רצון טוב?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 6 22/07/2008 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
על מצוות הכנסת אורחים שמעת??..... אז..ממש ככה...חיני חינם..מכל הלב..
תלכו ...אל תתלבטו...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 7 23/07/2008 00:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  flotser לא מחובר flotser  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
דבר ראשון תודה על כל התגובות!

לגבי הבחור טל הראל מגואטמלה סיטי... זה לגמרי מגניב שיש אנשים כאלה שבכזה כיף מארחים אצלהם בבית אנשים שהם לא מכירים. אבל איכשהו ממש לא נוח לי עם הפתרון הזה, אני גם בטוח שיש אנשים שיותר זקוקים לאירוח שכזה (למשל אנשים שחס וחלילה שודדים אותם או מאבדים משהו והם באמת זקוקים לעזרתו).
אני בסה"כ נוחת בשדה תעופה מאוחר, במקרה הכי גרוע אני אסתובב שם עד הבוקר עד שיגיעו ה"שאטלים" Smile .... למרות שקיוויתי שירשמו פה שבכלל אין לי בעיה כי כשיש נחיתות מטוסים אז יש שאטלים.

יש לי עוד הרבה זמן עד הטיסה באוקטובר... מקווה שאני אמצא איזה פתרון יותר נוח עד אז Smile

Surprised
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 8 23/07/2008 16:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  chenelish לא מחובר chenelish  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
ארררג..
הטיסה שלנו נוחתת ביום ראשון בעשר בלילה בעוד שבועיים (10\8) ואנחנו נורא מתלבטים מה לעשות!
לדעתי גם יש סיכוי סביר להניח שהטיסה תתעקב ושננחת אחרי עשר.. עדיף אולי באמת להישאר בשדה עד הבוקר? זה נראה לי סיוט אחרי כזה מסע..!

[עודכן ב:23 יולי 2008 16:51:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 9 03/08/2008 20:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  superstitions לא מחובר superstitions  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
Okay, here's my take... I live in Guatemala City and this is by far the most dangerous place in the country, not to mention that there really isn't much to do here. Given that your destination is Antigua and not Guatemala City, just take the $30 shuttle to Antigua. I think you will be safer and happier to wake up in Antigua, for the extra $20 Sometimes it's worth it..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. נסיעה מגואטמלה סיטי לאנטיגואה בלילה תגובה ל - 10 05/08/2008 00:52 לתגובה קודמת
  danap99 לא מחובר danap99  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
לא להסתובב סתם ככה בלילה בגווטאמלה סיטי ולחכות לבוקר. זה לא ת"א. אני בטוחה שלא תרצו להשאר בלי ציוד ביום הראשון של הטיול. קחו את השאטל המטומטם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:places on the beach in Tulum!
להודעה הבאה:מעבר מקוסטה ריקה לגוואטמלה