כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בבחירת תיק ונעליים להודו ונפאל 20/07/2008 18:47 לתגובה הבאה
  איתן הררי לא מחובר איתן הררי  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
אני טס לכמה חודשים בין 3 ל6 חודשים.
בגדול אני לא טראקיסט מטורף. מתכנן לעשות כמה טראקים רגועים.
מדדתי נעלי סלומון מגה טראק 6 והיו לי ממש נוחות ואני משיג אותם בפחות מ 600 ש"ח- הנעל מספיק חזקה לצרכים שלי? (כמה טראקים בודדים כנראה של כמה ימים) גם נעלי וסקו(או איך שקוראים להם מאוד נוחות לי) ואני יכול להשיג את האיילנד באחלה מחיר(הרבה פחות מהמחירון) אני יודע שזאת אחלה נעל אבל הכי פחות נוחה מהשלושה.
בקשר לתיקים. איזה תיק יותר חשוב להשקיע לטיול שלי. קטן(30-35) או גדול (60-70) מדדתי הרבה מאוד תיקים והכי נח לי היה ה osprey ariel 65 וה osprey talon 33 ואני מתלבט במה יותר כדי להשקיע את הכסף. ה65 בסביבות ה 1000 ש"ח וה 33 בסביבות 550-600.
תודה לעוזרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. השאלה שלך יחסית מורכבת תגובה ל - 1 26/07/2008 11:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2011 הודעות עד כה
שכן היא מבולבלת וכוללת מידע רלוונטי ומידע נוסף, לא רלוונטי.

בתור התחלה, תמיד תלך על מה שנוח, לא רק עם מה שהשגת בקומבינה.
הגב והרגליים שלנו אוהבים נוחות, לא קומבינה.

אני מציע שתכנס לאחד מסניפי למטייל, ושם יעזרו לך למצוא ציוד איכותי וטוב, וגם אבא ואמא לציוד שתקנה, שכן נשמע שבתהליך המדידות שלך, לא מדדת מותגים שלדעתי יתנו לך פתרון טוב מהמותגים שציינת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בבחירת תיק ונעליים להודו ונפאל תגובה ל - 1 26/07/2008 15:19 לתגובה קודמת
תומרל תומרל לא מחובר תומרל  משתמש פעיל 175 הודעות עד כה
אתה מתכנן לקחת פורטר בנפאל?

אתה מודע לכך ש ARIEL זה תיק נשים. באם זה נוח לך (לרוב רצועות צרות יותר פחות נוח במשקלים גבוהים יותר)

אני מאוד לא אוהב את הנעלים של סלומון ועל כן לא ממליץ עליהם.

המחיר של ה talon מוגזם בארץ ועל כן לא הייתי קונה אותו בארץ (אלא אם יש לך איזה הנחה או משהו)
(למרות שהוא תיק מצויין שכן יש לי אחד כזה בדיוק)

(דווקא בלמטייל יש תיקים בסגנון דומה במחירים יותר סבירים לדעתי אבל לא מתחייב לכך, לפחות היה עד לא מזמן לא יודע אם נגמר המצבע על ה walkabout )

עוד הערה למרות שמשקל התיק הרשמי הוא משהו כמו 800 גרם הוא שוקל ק"ג במציאות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה לגבי שק"ש VAUDE ושיטה אמריקאית/אירופאית
להודעה הבאה: מפות לטיול לגאורגיה