כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הצעתם נישואין במקום לא שגרתי? ספרו לנו על זה! מאת 21/07/2008 10:07 לתגובה הבאה
  עמית פ. לא מחובר עמית פ. - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 668 הודעות עד כה
שאלת אותה אם תנשא לך תוך כדי קפיצת באנג'י או על גבי כדור פורח בשמי המדבר? אמרת "כן" על פסגת ההמאליה?

אם הצעתם נישואין במקומות לא סטנדרטיים, אנחנו רוצים לשמוע על זה לקראת כתבה מיוחדת שתעלה בנושא

[עודכן ב:28 יולי 2008 08:21:] על ידי מנהל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הצעתם נישואין במקום לא שגרתי? ספרו לנו על זה! מאת תגובה ל - 1 27/07/2008 21:45 לתגובה קודמת
  tristian לא מחובר tristian  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
ב 7.9 האחרון הודעתי לחברתי שארגנתי לנו ארוחת ערב במלון ה Lake Palace שבאודאיפור (הודו). המלון נמצא על אי באמצע אגם והוא למעשה ארמון בן כ 250 שנים.

הגענו (עם סירה כמובן) למלון ונכנסנו ללובי מפואר שם קבל את פנינו ראול, אחד המנהלים שאיתו תאמתי את הערב. הלכנו ללובי המלון לשתות משהו ולראות מופע רקדניות ונגנים הודיים. מסעדת המלון היא ממש ליד הלובי ואז הגיע ראול עם מלצר נוסף ללות אותנו לשולחן.
במקום לקחת אותנו למסעדה יצאנו מהמלון שוב לסירה ואז שטנו ללב האגם שם חכתה רפסודה עם רצפת שיש מוקפת נרות, מלצר נוסף ושולחן ערוך רק בשבילנו. ברקע הושמעה בשקט מוסיקה הודית.

אכלנו ארוחה מלאה כשכל מנה בנוייה מבערך 5 מנות בליווי שמפניה (בין השאר שרימפס, טלה, כבש ועוד). כל מנה המלצרים שטים להביא מהמלון. ברקע העיר העתיקה מוארת מצד אחד, המלון מצד שני ומדי פעם זיקוקים.

בקינוח אמרתי שאני חייב לצלם את הארוחה ובקשתי מחברתי להוציא לי מתיק המצלמה עדשה. היא הוציאה את הקופסה עם הטבעת Smile

כאשר חזרו נמלצרים עם החשבון אמרתי שאני אשמח להודות לראול אז בפעם האחרונה שהם חזרו מהמלון הם הגיעו איתו ועם זר פרחים לזוגתי.
ב 8.9 הקרוב אנחנו מתחתנים.

בתמונה: בעיגול אדום הרפסודה (איך שהיא נראית באור יום מהעיר). משמאל- מלון ה Lake Palace
DSC_0182red copy.jpg
DSC_0182red copy.jpg(גודל:19.17KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קוסטה ריקה- טרק קורקובדו
להודעה הבאה:מישהו יכול לתת פרטים על איי הבתולה?