1. hillside su עכשיו חזרנו , מדהים. |
21/07/2008 17:39  |
| |
רן25 |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום ,
חזרתי שלשום מהמלון המדהים הזה באנטליה . (15-19.7.08)
מיקןם : מעולה , חצי שעה מהשדה , יושב על טיילת יפהפיה מלאת מסעדות , פאבים ושווקים סטייל אילת, כמו כן הוא קרוב לקניון ענק ולא רחוק ממרכז אנטליה.
(מיותר לציין כי הוא ממש על הים....)
אוכל : נתקלתי לפני הגעתי למלון בכמה חבר'ה שכתבו שהאוכל בינוני....אני מחשיב את עצמי די ביקורתי בתחום הקולינארי ואני מבטיח לכולכם שהאוכל שם מדהים! מגוון , טעים , קינוחים מטמטמים ובשר איכותי ...
חדר : תצלמו את המבט של חברה שלכם שהיא נכנסת לראשונה לחדר....זה שווה את כל הביקור....כזה דבר לא רואים כל יום...אני לא ארחיב כדי לא להרוס...
אטרקציות : זה לא קלאב...אין מגלשות ומשחקי בריכה , המלון הוא כידוע לזוגות...מי שמחפש בלאגנים זה לא המקום בשבילו.
כללי : בטח כבר ראיתם שכל המלון על טהרת הלבן וכל זה....זה פשוט מדהים...
היחס , החדרים , המיטות על חוף הים , האקסקלוסיביות של כל פרט ופרט...חשבו על הכל...
זה ממש לא עוד קלאב בטורקיה...
|
|
|
|
| 2. hillside su עכשיו חזרנו , מדהים. תגובה ל - 1 |
22/07/2008 01:56   |
| |
yellowking - הנהלת הפורום |
1827 הודעות עד כה |
|
|
תודה רבה על חוות הדעת, מזמין אותך להכניס את חוות הדעת גם ל1001 טיפים.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 8. hillside su עכשיו חזרנו , מדהים. תגובה ל - 1 |
02/10/2008 15:01   |
| |
atar161 |
9 הודעות עד כה |
|
|
בגלל שאני נורא חיפשתי מישהו שיסקור הכל אז עכשיו כשחזרתי אני החלטתי להרים את הכפפה ועדכני לחודש ספטמבר 08 כל מה שאפשר להגיד על המון הנל :
אז ככה :
אוכל :
הארחות הן בוקר וערב – תקשיבו טוב ! כל דבר שתכניסו לפה – מדהים – ואני ישראלית ביקורתית . ניקיון שאין כדוגמתו – הם עובדים בפינוי השולחנות סדר וניקיון שוב מופתי – האוכל מדהים מגוון כל יום משהו אחר פינת גריל מומלצת אוכל אורגני בקיצור כל מה שרק תוכלו להעלות על דעתכם. בנושא ארוחת הצהרים : כמו שידוע אין האורוחה הזו כוללת אבל :
קימות במלון מספר מסעדות : האחת בקומה 5 של דגים ומאכלי ים שמועות אמרו שהיא מעט יקרה לא יודעת לפרט בדיוק כי כשהגענו לשם היה ריק והעדפנו לוותר.
בלובי מגישים ארוחות במחירים לא בשמיים אך לא זולים בסביבות 24-50 לירה טורקית שכמו שכבר תדע זה בערך כפול 3 .
המחירים דומים גם בסושי שמוגש במלון בלובי ובשעות מסויימות בבריכה .
וכמובן הבריכה והים מגישים ארוחות קלילות – פיצות , כריכים וכאילו.... גם במחירים לא זולים אבל אפשר לעמוד בזה.
שתיה במלון יקרה באופן מזוויע , 20 שקל לבקבוק מים – לא לגעת במיני בר יקר הרבה יותר!!!!!!!!!!!!
מה שאנחנו עשינו הינו מבריחים מים בתיק מהסופר בקניון הקרוב 
אפרופו קניון- אז יש קניון ענקי 10 דקת הליכה מהמלון – קניון עם כל החנויות שיספקו כל אישה וגבר שם גם אם אתם רעבים בצהרים אפשר לאכול איזה מקדונלס
בערב יש מדרחוב כזה עם מלא פאבים טוריקים כאילו נחמדים בהמשך לחלקת ים הפרטית של המלון מומלץ בחום.יש גם את המועדון שעובד כל ערב במלון שהוא ממש נחמד וכל מיני פעילויות שהמלון מציע שהן מקסימות – אנחנו היינו בערב ג'אז שהיה מקסים בהחלט.
קפה ובירה עלתה לנו 17 לירות ...
חוץ מזה אציןן לשבח את השירות הנדיר – והבלתי צפוי בעליל – הם היו מקסימים חייכנים אוהבים משרתים מקסימים.
חוץ מזה היופי הוא יוצא דופן – הים והבריכה מהממים בקיצור נהנהנו על בלי סוף.
ועוד דבר החדר מקסים @#$#$%^$&^*)
|
|
|
|
|