כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גן החיות וינסן בפריז - אולי יונית? 21/07/2008 18:41 לתגובה הבאה
  barnoga לא מחובר barnoga  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
חוזרת על שאלתי מאתמול כי אף אחד לא ענה: האם מישהו היה בגן החיות וביער וינסן ויודע אם שווה להשקיע בו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גן החיות וינסן בפריז - אולי יונית? תגובה ל - 1 21/07/2008 22:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נת לא מחובר נת  משתמש פעיל 341 הודעות עד כה
הייתי פעמיים, אמנם מזמן אבל הוא מקסים ושווה בהחלט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. גן החיות וינסן בפריז - אולי יונית? תגובה ל - 1 22/07/2008 08:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13022 הודעות עד כה
תלוי
תלוי בגילאי הילדים
תלוי כמה ימים יש לך בפריז
תלוי מה מזג האוויר
תלוי אם מדובר בסופשבוע(מלא) או אמצע שבוע(פחות מלא)

היער מקסים,הגנים יפים, גן החיות נחמד
אתר חובה?
לא לדעתי.

רוצים "ריאה ירוקה" ופעילות נעימה(יש עוד אפשרויות ביער חוץ מהגן,אופניים,שיט וכו) במהלך טיול של שבוע ויותר בפריז-אז כן.

כגן חיות בפני עצמו-גן חיות.
לא משהו לכתוב עליו הבייתה,לדעתי.

ושוב הכל תלוי בגילאים,עונת השנה,ומה עושים קודם (היינו אחרי שהיינו בפארק טוארי ואולי לכן ההתרשמות המסוייגת משהו).

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. גן החיות וינסן בפריז - אולי יונית? תגובה ל - 3 22/07/2008 09:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נת לא מחובר נת  משתמש פעיל 341 הודעות עד כה
אני הייתי בלי ילדים...אהבתי וחזרתי שוב . יש בו משהו ראשוני, אני חושבת שהוא משרה הרבה שלווה אחרי האינטסביות של העיר הזאת. כל אחד וסדר העדיפויות שלו ומי שרוצה להספיק עוד אלף דברים ש"צריך לראות" בפריס גן החיות אינו בראשית הרשימה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. גן החיות וינסן בפריז - אולי יונית? תגובה ל - 1 22/07/2008 18:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3695 הודעות עד כה

נגה,
עכשיו, אחרי שקיבלת תשובות מ-נת ומיונית, אני יכולה רק להוסיף, שאם נגיע לטיילת הנטועה, פרומנד פלנטה, אדווח לך איך הפשושה שלי הגיבה להליכה הזאת. אני מצוידת באחת בת 71/2 Smile .
אני מבינה שמארבעת הק"מ של הטיילת, רק הקטע שמתחיל קרוב לכיכר בסטיל הוא הפופולרי, ולאחר כק"מ וחצי רצויי לחתוך לתחנת מטרו או לאוטובוס ולהשלים את הדרך ליער וינסן בתחבורה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. גן החיות וינסן בפריז - אולי יונית? תגובה ל - 5 23/07/2008 00:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  barnoga לא מחובר barnoga  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
תודה לכל העונות, זיוה: מחכים בכיליון עיניים לחוויותייך...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שאלה ליונית על פריז תגובה ל - 3 29/07/2008 22:53 לתגובה קודמת
  שיקה 10 לא מחובר שיקה 10  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
הי יונית. כל שנה אני מתייעצת איתך טרום הנסיעה והעצות שלך מוכיחות את עצמן. אנחנו נוסעים השנה לצרפת - יומיים בפריז ועוד 8 ימים בסנטר פארק Le lac da'ilette בשמפיין. יש לך רעיונות איך לבחור מסלול מכל המגוון האדיר של פריז ומהמגוון המצומצם של שמפיין. קניתי את הספר שלך על פריז אבל גם ממנו קשה לי להתגבש. יש לך רעיון? מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול קראוון בהולנד
להודעה הבאה:שאלה לגבי אוסטריה