כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בבחירת רכב 21/07/2008 21:44 לתגובה הבאה
  binba121 לא מחובר binba121  משתמש מתחיל 35 הודעות עד כה
אנחנו זוג+ילד, נוסעים להולנד ל- 10 ימים.
כדאי לקחת אופל אסטרה או אופל וקטרה?
ההבדל ביניהן הוא 100 דולר, ואני לא מכירה אף אחד מהדגמים אז אני לא יודעת מה יהיה מספיק גדול בשביל כל המזוודות והצעצועים של הקטן ...

[עודכן ב:21 יולי 2008 21:44:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בבחירת רכב תגובה ל - 1 21/07/2008 21:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3336 הודעות עד כה
אופל אסטרה תספיק בהחלט.
שימי לב שמחירי השכרת הרכב במידה ושוכרים מהארץ רכב - הם ביורו ו 100 יורו זה יותר מ 100 דולר.
אני מניח שאת הטרקטורון החשמלי של הילד אתם משאירים בארץ - יהיה מקום לכל השאר...

הג'מוס

[עודכן ב:21 יולי 2008 21:53:]

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בבחירת רכב תגובה ל - 2 22/07/2008 08:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  צביקה לא מחובר צביקה  משתמש פעיל 866 הודעות עד כה
תלוי במטען שלכם. המרחב הפנימי ל-3 נוסעים מספק בהחלט בשתי המכוניות, אך יש הבדל משמעותי מאוד בגודלו של תא המטען. אם יש לכם מזוודות גדולות שצריכות לשכון מוסתרות בתא המטען כשאתם בנסיעה, או אם בנוסף יש צורך באיחסון עגלה (לא ציינת את גילו של הילד) העדיפו ללא ספק את הווקטרה. תא המטען שלה ענק. זו גם ההעדפה האישית שלי מנסיון בהרכב משפחתי דומה ולכן אני הייתי משלם (וגם שילמתי) את ההפרש במחיר כשהתמורה היא פרקטיות ונוחיות.
עם זאת קחי בחשבון, ש"ווקטרה" או "אסטרה" הם רק דגמים המייצגים קבוצת רכב ודגם הרכב שתקבלי בפועל, עלול/עשוי להיות שונה ועם מידות תא מטען ותא נוסעים שונות אפילו בתוך אותה קבוצה.
אצל חברות מסוימות ניתן לציין בהעדפות את הדגם המועדף עליכם, אך החברות אינן מתחייבות לתת לך את ההעדפה הזו, אלא רק אם היא במצאי המכוניות הזמינות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בבחירת רכב תגובה ל - 3 22/07/2008 08:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  binba121 לא מחובר binba121  משתמש מתחיל 35 הודעות עד כה
הילד בן שנתיים, אנחנו לוקחים איתנו טיולון (והרבה חיתולים חד פעמיים שגם הם תופסים הרבה מקום).
לגבי כסא לאמבטיה עוד לא החלטנו, כנראה שגם אותו ניקח.

האם לנוכח ה"נתונים" האלה עדיין אפשר להסתפק באסטרה?

יצאנו עכשיו לנופש 4 ימים בארץ עם פורד פוקוס ובקושי היה מקום באוטו לכל הדברים שלקחנו ...
כנראה שנצטרך לקחת את הוקטרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בבחירת רכב תגובה ל - 4 22/07/2008 09:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  צביקה לא מחובר צביקה  משתמש פעיל 866 הודעות עד כה
כפי שכתבתי, אני לא הסתפקתי באסטרה ושכרתי ווקטרה.
כדי לוודא התאמה לצרכי, מדדתי את פריטי המטען שלי ואפילו ביקרתי בסוכניות למכירת רכב ומדדתי שם בפועל את תא המטען של המכוניות הרלבנטיות (מידות אפקטיביות של אורך, רוחב וגובה) ולא הסתפקתי בנפח (שאותו ניתן לרוב למצוא במפרט הטכני של המכונית באתר החברה), כי לפעמים מבנה תא המטען הוא כזה (למשל: בית גלגלים שבולט מאוד פנימה), שחלק מהנפח איננו ניתן לניצול אם יש לך פריטי מטען גדולי מימדים. לדוגמא, באותה קטיגוריה שללתי אז את הפורד מונדיאו עם נפח תא מטען גדול יותר מזה של הווקטרה, אך עם מידות אפקטיביות כאלה שלא היו מאפשרות לי להכניס את מזוודותי פנימה. אגב, מאז המונדיאו יצאה בגרסה חדשה ושווה לבדוק זאת שוב. הכי טוב זה תא מטען ענק שהמבנה הפנימי שלו מלבני ככל האפשר ללא בליטות פנימה של בתי הגלגלים. אפשר לשקול גם סטיישן.
לאחר שמצאתי את המכוניות שמתאימות לצרכי (אופל ווקטרה, פז'ו 407, פולקוואגן פאסאט), התעקשתי שהעדפותי תצויינה בהזמנה. לפעמים קיבלתי בדיוק את הדגם שרציתי ולפעמים רצו לתת לי דגם אחר ורק כשהראיתי להם מה רשום בהזמנה ואת פריטי המטען שלי, נתנו לי רכב מתאים לצרכי (נדמה לי שזה היה אפילו שידרוג), גם אם זה היה מדגם אחר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בבחירת רכב תגובה ל - 1 22/07/2008 23:35 לתגובה קודמת
  michaviv לא מחובר michaviv  משתמש בינוני 75 הודעות עד כה
הי. מבחינת המרחב הפנימי, מספיק לך בהחלט האסטרה וכדאי לקחת סטיישן, בשביל המטען הרב. לנו היה ווקטרה סטיישן, אבל היינו עם 2 ילדות גדולות ותינוק, 3 מזוודות גדולות, אחת קטנה, עגלה (לא טיולון) ותיקי יד. לגבי כיסא אמבטיה תוכלי לשים אותו בתא הנוסעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם מותר לעלות למטוס בקבוק שתיה
להודעה הבאה:מסלול הולנד ופריס