|
| 2. עזרה בבחירת רכב תגובה ל - 1 |
21/07/2008 21:53   |
|
אופל אסטרה תספיק בהחלט.
שימי לב שמחירי השכרת הרכב במידה ושוכרים מהארץ רכב - הם ביורו ו 100 יורו זה יותר מ 100 דולר.
אני מניח שאת הטרקטורון החשמלי של הילד אתם משאירים בארץ - יהיה מקום לכל השאר...
הג'מוס
[עודכן ב:21 יולי 2008 21:53:]
T TC TCP TCP/IP
|
|
|
|
|
|
| 5. עזרה בבחירת רכב תגובה ל - 4 |
22/07/2008 09:29   |
| |
צביקה |
866 הודעות עד כה |
|
|
|
כפי שכתבתי, אני לא הסתפקתי באסטרה ושכרתי ווקטרה.
כדי לוודא התאמה לצרכי, מדדתי את פריטי המטען שלי ואפילו ביקרתי בסוכניות למכירת רכב ומדדתי שם בפועל את תא המטען של המכוניות הרלבנטיות (מידות אפקטיביות של אורך, רוחב וגובה) ולא הסתפקתי בנפח (שאותו ניתן לרוב למצוא במפרט הטכני של המכונית באתר החברה), כי לפעמים מבנה תא המטען הוא כזה (למשל: בית גלגלים שבולט מאוד פנימה), שחלק מהנפח איננו ניתן לניצול אם יש לך פריטי מטען גדולי מימדים. לדוגמא, באותה קטיגוריה שללתי אז את הפורד מונדיאו עם נפח תא מטען גדול יותר מזה של הווקטרה, אך עם מידות אפקטיביות כאלה שלא היו מאפשרות לי להכניס את מזוודותי פנימה. אגב, מאז המונדיאו יצאה בגרסה חדשה ושווה לבדוק זאת שוב. הכי טוב זה תא מטען ענק שהמבנה הפנימי שלו מלבני ככל האפשר ללא בליטות פנימה של בתי הגלגלים. אפשר לשקול גם סטיישן.
לאחר שמצאתי את המכוניות שמתאימות לצרכי (אופל ווקטרה, פז'ו 407, פולקוואגן פאסאט), התעקשתי שהעדפותי תצויינה בהזמנה. לפעמים קיבלתי בדיוק את הדגם שרציתי ולפעמים רצו לתת לי דגם אחר ורק כשהראיתי להם מה רשום בהזמנה ואת פריטי המטען שלי, נתנו לי רכב מתאים לצרכי (נדמה לי שזה היה אפילו שידרוג), גם אם זה היה מדגם אחר.
|
|
|
|
|