כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. יש לי שבועיים: קובה או גוואטמלה או שניהם? 22/07/2008 00:24 לתגובה הבאה
  amirfish לא מחובר amirfish  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אני נוחת מחר בקנקון, ומתכנן להתחיל בקובה. אני מתלבט אם לעשות שבוע קובה ולהמשיך לשבוע בגווטאמלה (לראות את אנטיגואה, אטיטלן ופחות או יותר זהו), או להיות את כל השבועיים בקובה. אפשרות שלישית היא להיות מירב הזמן בקובה, וקצת בקנקון בסוף (מרידה וכו').

מה דעתכם?

אמיר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יש לי שבועיים: קובה או גוואטמלה או שניהם? תגובה ל - 1 22/07/2008 08:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  itammy לא מחובר itammy  משתמש בינוני 123 הודעות עד כה
שבועיים בקובה, אחרת זה "תפסת מרובה לא תפסת".

כמובן שאם משום מה לא תאהב את קובה, תוכל לשלב עוד מדינה, אבל אין מצב שזה יקרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יש לי שבועיים: קובה או גוואטמלה או שניהם? תגובה ל - 2 22/07/2008 09:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
efratsimhi12 efratsimhi12 לא מחובר efratsimhi12  משתמש פעיל 163 הודעות עד כה
מסכימה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יש לי שבועיים: קובה או גוואטמלה או שניהם? תגובה ל - 3 22/07/2008 09:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  amirfish לא מחובר amirfish  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
סבבה - תודה, אז כמה שאלות קטנות:

1. כדאי ישר לקנות מהארץ טיסה המשך מקנקון להוואנה (וחזרה עד איזה יומיים לפני הטיסה חזרה לארץ)? או כדאי לקנות בקנקון (בשדה או באיסלה מוכרס)?

2. האם אפשר לשנות אחרי זה תוך כדי את זמן החזרה ו/או היעד?

3. אני צריך רק שם קאזה בשביל להיכנס לקובה או צריך לסגור איתם על מקום? אני לא יודע אם אני אספיק לסגור עם איזה מקום עד הטיסה (היום בערב...).

4. אני מניח שאת הויזה אני יכול לעשות בשדה בקאנקון, זה נכון?

תודה!!!!
אמיר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יש לי שבועיים: קובה או גוואטמלה או שניהם? תגובה ל - 4 22/07/2008 10:47 לתגובה קודמת
  itammy לא מחובר itammy  משתמש בינוני 123 הודעות עד כה
1. שווה לנסות לקנות מהארץ, חוסך התמודדות בספרדית/אנגלית שם אחרי טיסה ארוכה.

2. כמעט תמיד אפשר לשנות, השאלה היא עלות השינוי. סוכן נסיעות יענה לך על זה הכי טוב.

3. לגבי הקאזה - אתה חייב שם של קאזה חוקית, לא היה מזיק שגם תהיה לך אחת אמיתית כזו. הסיכון הוא שפתאום יחליטו לבדוק בשדה התעופה שבאמת יש לך הזמנה לשם ואם יראו שלא, אז יכולים לעשות בעיות. לדעתי גם פה קפיטן יכול לעזור לך לפחות ללילה הראשון וגם אני פרסמתי שמות של קאזות מומלצות ב-1001 טיפים, אז החל משעה 3 שעון ישראל אתה יכול לשות כמה טלפונים ולנסות להזמין קאזה אמיתית.

4. אם תספיק לעשות את הויזה בארץ אז תעשה (אצל קפיטן אבי הזאב אפשר להוציא במקום). אני חושבת שאפשר גם בקנקון, במיוחד אם קונים שם את הכרטיס. אבל לא עשיתי את זה ולכן לא יודעת בוודאות.

יש לך עוד מלא שעות עד הטיסה.... תרים טלפון לקפיטן ותוך כמה שעות אתה מסודר לגמרי...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מקסיקו באוקטובר...
להודעה הבאה:עבודה זמנית למטייל/ת בקוסטה ריקה