| 1. עזרה במסלול נ.י.-ניאגרה-בוסטון-נ.י. |
22/07/2008 16:11  |
| |
גלית הותיקה |
1630 הודעות עד כה |
|
|
שלום חבריי הותיקים,
סביר להניח, שאם הייתי רואה שאלה מסוג זה שאני מעלה פה, הייתי מפנה את השואל לפורום צפון אמריקה. אבל מכיוון שלא קיבלתי שם תשובות (אולי כולם בחופשה), אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור.
אנחנו זוג + 2. מחפשים טיול המשך למזרח ארצות הברית שעשינו שנה שעברה.
לאחר התחלת תכנון, להלן מספר שאלות ובעיות שהתעוררו:
מסלול מתוכנן: קורנינג, ניאגרה צד קנדי, איתקה, אלבני, בוסטון, ניו פורט לכיוון ניו יורק.
1. בצד הקנדי של מפלי הניאגרה, מצאתי מלון בעלות ללילה של 180 דולר. 100 מטר משם,עדיין בצד הקנדי אבל לא חזיתי למפלים, מצאתי מוטל עם חוות דעת טובות במחיר של 200 דולר לשני לילות. השאלה: האם יש מה לעשות שם 2 לילות? התקציב בכל מקרה יעמוד על 200 דולר, השאלה אם להנות עוד לילה באזור.
2. בתכנון הנסיעה בין אלבני לבוסטון, האם יש לכם רעיון היכן לעצור ללינה? אשמח גם לשם של מוטל ואם יש לינק.
3. זקוקה להמלצה ללינה במחיר סביר בבוסטון (80-150 דולר ללילה לחדר משפחה). אפשרי גם מחוץ למרכז בוסטון ובלבד שתהיה גישה נוחה עם תחבורה ציבורית.
4. מעוניינת בהמלצה ללינה באזור ניו פורט או ניו הייבן במחיר של עד 100 דולר ללילה לחדר למשפחה.
5. האם יש טעם להשאר עם לילה אחד בניאגרה בשביל להוסיף קצת גלישה מהמסלול של איתקה - אלבני - בוסטון ולהוסיף קצת ניו המפשיר או ורמונט בתנאי שיש מה לעשות שם עם ילדים לדעתכם.
תודה מראש לכל העונים.
"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
|
|
|
|
| 2. עזרה במסלול נ.י.-ניאגרה-בוסטון-נ.י. תגובה ל - 1 |
22/07/2008 16:46   |
| |
ברוך |
60 הודעות עד כה |
|
|
|
היינו בטיול באזור באוגוסט שנה שעברה.
בניאגרה בצד הקנדי לנו ב econo lodge west of the falls
מדובר במוטל שאינו מול המפלים אבל עם חדרים גדולים מאוד ונוח.
הגענו לפנות ערב לאחר נסיעה ארוכה, הלכנו לראות את המפלים המוארים, למחרת בבוקר סיירנו במפלים ובכל האטרקציות, וביום שלמחרת היינו ב niagara on the lake עד הצהרים ונסענו משם לכיוון קורנינג.
לסיכום - לדעתי אם אתם מגיעים בבוקר - ולמחרת משקיעים עוד חצי יום לא נדרש יותר מלילה אחד.
לגבי ניו המפשיר וורמונט אנחנו היינו באזור זה 3 לילות לדעתי יש מה לעשות הרבה מאוד עם ילדים. בורמונט סיור בכל המפעלים (cabot, בן אנד ג'ריס, teddy bear ועוד), חוות ייצור מייפל ב montpelier.
בניו המפשיר יש מסלולי הליכה מאוד יפים לדוגמא gorge flum, lost river ועוד , יש פארק מים אם מזג האויר מאפשר על כביש 93, מסלולי טיול עם אופניים אם אתם בעניין ועוד.
ניו פורט, ניו הייבן ובוסטון לא היינו כך שאני לא יכול לסייע.
ברוך
|
|
|
|
|
|
|
|
| 7. עזרה במסלול נ.י.-ניאגרה-בוסטון-נ.י. תגובה ל - 3 |
23/07/2008 00:40   |
| |
ברוך |
60 הודעות עד כה |
|
|
הי גלית,
לשאלתך הילדים שלי היו בגילאי 15,13,8 במועד הטיול. האטרקציות מתאימות זה היה אחד הטיולים היותר טובים שהיו לנו.
לגבי מקומות לינה -
במפלי הניאגרה -
http://www.econolodgewestofthefalls.com/
בניו המפשיר
pemimotorcourt.com
בפנסילבניה (ronks)
soudersburgmotel.com
בקורנינג (elmira)
Econo Lodge
מוטל נוסף ב plattsburgh
ripvanwinklemotel.com
אם כי אני לא ממליץ עליו.
ברוך
|
|
|
|
| 8. עזרה במסלול נ.י.-ניאגרה-בוסטון-נ.י. תגובה ל - 1 |
23/07/2008 07:09   |
|
בוקר טוב גלית
מכיון שעשיתי את המסלול הזה לפני שנים רבות אין לי שום דבר מעודכן.
אבל אני מניח שענין ה (צימרים-כמו בארופה) קיים עדיין בצד הקנדי(רק שם) ושווה לבדוק את זה,כי המחיר בזמנו, היה נמוך משל מוטלים והתנאים למשפחה טובים יותר.במקרה זה אין ספק שכדאי להשאר שם שני לילות. גם כשממהרים אפשר לתכנן להגיע בערב ולטייל כל היום למחרת.---אורי
מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
|
|
|
|
|
| 10. תודה רבה לכולם. אתם נפלאים. תגובה ל - 9 |
23/07/2008 09:08  |
 |
איריס ס. |
983 הודעות עד כה |
|