|
|
|
| 4. קירגיזסטאן תגובה ל - 3 |
24/07/2008 06:46   |
|
הכנסתי כמה טיפים בנושא, אני מצרף קישור אליהם. מקווה שתמצאי את כל המידע הדרוש שם.
המידע נכתב לפני שנתיים, והיה עדכני נכון ללפני שנה (חברים נסעו לשם), ואני מאמין שהוא עדיין עדכני. ממליץ גם לקרוא טיפים נוספים.
מחירי הטיסות עלו מאז רשמתי את הטיפ, והן עומדות היום על כ 1300$ דרך איסטנבול. רק קחו בחשבון שהערך השיקלי של הכרטיס נשאר בערך אותו הדבר. זה הדולר שהתרסק...
|
|
|
|
| 5. קירגיזסטאן תגובה ל - 4 |
26/07/2008 21:16  |
| |
חפטון |
33 הודעות עד כה |
|
|
|
הי pm ,
לאחרונה ערכתי הרבה ברורים בנושא הגעה לקירגיסטאן.
העלות מורכבת משני רכיבים עיקריים :הטיסה והויזות.
אם נוחתים בבישקק עלות הויזות מינימלית 35$, בכל דרך אחרת עלות הויזות הופכת להיות רכיב משמעותי בסיפור.
ויזה קרקעית לקירגיסטאן עולה כ150$
ויזת מעבר באוזבקיסטאן 250 ש"ח (צריך שתי ויזות כאלו)
אני לא זוכר כמה עולה ויזה לקזחסטאן
מבחינת דרכי הגעה ישנם פחות או יותר שלוש דרכים מרכזיות:
ישירות לבישקק, הדרך הנוחה ביותר - דרך איסטנבול עם טורקיש איירוייז. לדעתי זו הדרך הנוחה ביותר (וגם עידו כתב כך הטיפ שהוא נתן). המחירים עולים מהר מאוד - לכן מומלץ להזמין מראש!!!
המחירים עשוים לנוע בין 1000 ל 1800$. אפשר לטוס ישירות לבישקק גם עם כל מיני חברות רוסיות (נדמה לי שגם החברה האוקראינית)
דרך קזחסטאן, אלמה אטי, ישנה טיסה ישירה מלוד לאלמה אטי פעם בשבוע בעלות של כ 1000$. לזה צריך להוסיף את עלות ההגעה מאלמה אטי לבישקק
(כ4 שעות נסיעה), ואת עלות הויזות. כדאי גם לזכור שקזחסטאן היא המדינה היותר יקרה במרכז אסיה.
דרך טשקנט, הנסיעה הקרקעית יותר ארוכה. לא נראה לי מומלץ , אלא אם כן עושים טיול באוזבקיסטאן עצמה (מומלץ בפני עצמו).
טיסות ההמשך עם חברת התעופה האוזבקית מצריכות שהות של כמעט יממה בשדה התעופה, לא תענוג גדול.
זהו בגדול, אם יש לך עוד שאלות אשמח להשיב
ארז
|
|
|
|