כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צפון הודו באוקטובר - סגירות אחרונות 23/07/2008 11:11 לתגובה הבאה
  hawki לא מחובר hawki  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
אז אני כבר יודעת שאני רוצה להגיע קודם כל לדרמסלה (נוחתת בסוף ספטמבר). מאחר ויש לי רק חודש ואני רוצה לוודא שאני מכלה הכי פחות זמן בנסיעות... הנה כמה שאלות:
1. לגבי הנסיעה מדלהי לדרמסלה: מה עדיף - אוטובוס או רכבת? מה זמן הנסיעה? כמה זמן מראש צריך לקנות כרטיס ומישהו יודע מתי הרכבת/אוטובוס יוצאים?
2. האם יש דרך להגיע ישירות מדרמסלה לרישיקש? כיצד? וכמה זמן זה ייקח?
3. מה זמן הנסיעה מרישיקש חזרה לדלהי?
4. האם יש דרך להגיע מרישיקש ישירות לורנסי?
5. מה הדרך הטובה ביותר להגיע מאיזור רישיקש לראג'יסטן? חזרה לדלהי ואז?

תודה מראש!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הקנאה ...וגם תשובות חלקיות תגובה ל - 1 23/07/2008 11:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
1975  משתמש לא מוכר

1. לדעתי האישית - אוטובוס, פחות מסורבל.
נסיעה כ- 15 שעות.
יש נסיעה כל יום אחר הצהריים , הזמנת כרטיס בהארי רמה במיין באזר, האוטובוס יוצא סביב 16:00 (הודו תתרגלי לכך שלא עומדים בזמנים..)

2. יש אוטובוס מדרמסללה לרישקש, נדמה לי שהנסיעה גם סביב 10-12 שעות, (בהודו זה לא באמת מהותי עניין הזמנים..)

3.מרישקש בערך 6-8 שעות נסיעה, ברכבת זה 5 שעות .(הערכה לא מדוייקת).

4. לא שאני מכיר, נחכה לתשובות- אני למען האמת מתקשה להבין את עניין היציאה מרישקש לכל כיוון...

5.חזרה לדלהי ואז לכל עיר שאת רוצה באיזור רגאסטן.

תבלי!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הקנאה ...וגם תשובות חלקיות תגובה ל - 2 23/07/2008 17:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
heretric heretric לא מחובר heretric  משתמש פעיל 1063 הודעות עד כה
את תקבלי תשובות הרבה יותר מדויקות שתגיעי לשם. חשוב לך לדעת רק איך לעשות את הנסיעה הראשונה שלך: דלהי דאראמסלה.

ברישיקש תוכלי לברר בקלות איך להגיע לואראנסי. כמו כן מדריך תירים טוב (הלונלי פלנט למשל...) יכול לתת לך מידע מדויק בנושא.

ערן

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. צפון הודו באוקטובר - סגירות אחרונות תגובה ל - 1 23/07/2008 19:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shaharsagi לא מחובר shaharsagi  משתמש בינוני 89 הודעות עד כה
1. זה אישי. אני מעדיף רכבות. ניתן לקחת רכבת לעיר פטנקוט (יש שתי תחנות בעיר - פטנקוט וצ'אקי בנק. זמן נסיעה 8-10 שעות) משם להמשיך במונית (כ 1100 רופי למונית זמן נסיעה כ 3 שעות) או אוטובוס מקומי (זמן נסיעה כ 4 שעות). ניתן לקנות כרטיסים לרכבת מהיום להיום או מהיום למחר בקומה הראשונה של תחנת הרכבת במשרד המיועד לתיירים.
יחד עם זאת מכיוון שזו תחילת הטיול נסיעה באוטובוס תיירים מהווה פתרון טוב.
2. יש רכבת ישירה מפטנקוט לרישיקש. מכיוון שאני מעדיף רכבות אני ממליץ לסוע מדרמסלה לפטנקוט ומשם לקחת רכבת לרישיקש. יחד עם זאת יש מומחי הודו אשר ממליצים לחזור מדרמסלה לדלהי ומשם לקחת רכבת מהירה (כחמש עד שש שעות) להרידוואר, ומשם להמשיך לרישיקש. עניין אישי. כשתהיו בדרמסלה תכנסי לסוכנות נסיעות, אספי את המידע וקבלי החלטה מה את מעדיפה.
3. כ 40 דקות להרידוור ועוד כ 5 שעות ברכבת המהירה ביותר לדלהי.
4. לדעתי הכי מהיר זה לחזור ברכבת מהרידוואר לדלהי ולהמשיך ברכבת מהירה (ראג'דאני) לווראנסי. שווה לבדוק באתר הרכבות הרשמי ההודי את מועדי הרכבות כדי לתזמן נכון. בכל מקרה לא הייתי אפילו שוקל לעשות את הדרך מרישיקש לואראנסי באוטובוסים. את יכולה להיכנס לאתר הרכבות ההודי ולבדוק לגבי רכבת ישירה מהרידוואר לואראנסי. לדעתי זה לא יוצא מהיר יותר.
אגב, מכיוון שהטיול קצר, מה לגבי לקחת טיסה דלהי וראנאסי או בחזרה לדלהי?
5. להיכן ברג'סטאן? חלק מהערים שם מקושרות ברכבת לדלהי וחלק לא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. המלצה כללית ושבה פרטנית תגובה ל - 1 23/07/2008 23:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 777 הודעות עד כה
בכל מקום שאפשר לבחור בין רכבת לאוטובוס - עדיפה הרכבת

יש פעם בשבוע רכבת שיוצאת מהרידוואר ומגיעה לג'יפור ולאג'מר

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. צפון הודו באוקטובר - סגירות אחרונות תגובה ל - 1 24/07/2008 10:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tinbal76 לא מחובר tinbal76  משתמש בינוני 90 הודעות עד כה
מרישיקש לוארנסי - יש רכבת. יוצאת מהארידוואר.
לנו זה לקח 25מ שעות (אמור לקחת פחות אבל בהודו כמו בהודו...)
והיתה נסיעה די סיוטית. אני חושבת שעדיף דרך דלהי (ככה שמעתי).
אבל כמו שאמרו לך, תכנני את הנסיעה הראשונית, כשתגיעי כבר תראי שמגלים את כל המידע שצריך כבר שם - דרך סוכני נסיעות, מטיילים אחרים ובכלל - חבל על כל התוכניות לרוב ממילא כמעט הכל משתנה כשמגיעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. צפון הודו באוקטובר - סגירות אחרונות תגובה ל - 6 24/07/2008 15:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shaharsagi לא מחובר shaharsagi  משתמש בינוני 89 הודעות עד כה
בשביל לקבל מידע מדויק יותר בדקתי באתר הרכבות ויש (לפחות) שתי רכבות ישירות מהארידוואר לואראנאסי:
רכבת מספר 3010: DOON EXPRESS יוצאת ב 22:15 ומגיעה ב 16:10
רכבת מספר 4266: DDN BSB EXPRESS יוצאת ב 20:35 ומגיעה ב 15:45
אלו לא רכבות מהירות (לגבי הראשונה למשל בין הארידוואר לווראנסי יש 38 תחנות, כלומר די הרבה עצירות וסיכוי טוב לאיחורים). כפי שנכתב בהודעה כאן רכבות בהודו מאחרות לפעמים, וזה יכול להיות ביותר מרבע שעה. זה נכון אגב גם לרכבות שיוצאות מדלהי.

לגבי רכבות מדלהי לואראנאסי יש מספר רכבות ביום שעושות את הדרך בכ 13 שעות. להגיע לדלהי מהארידוואר ייקח כ 5 עד 7 שעות, תלוי ברכבת. מכיוון שצריך להגיע מספיק זמן לפני הרכבת אותה את מתכוונת לתפוס זה לא יוצא מהיר יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. צפון הודו באוקטובר - סגירות אחרונות תגובה ל - 1 24/07/2008 15:42 לתגובה קודמת
  hawki לא מחובר hawki  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
תודה לכם חכמי הודו היקרים!
נכון. צודקים. אגיע לשם ואז כבר נראה מה. גם ככה תמיד דברים מתגלגלים באופן בלתי צפוי בטיול. אז לפי מה שאני שומעת מכם, רכבות באופן כללי עדיפות יותר על אוטובוסים (למה בעצם? וגם אם אני מטיילת לבד?). אבל בשביל הגילוח הראשוני, כדאי להזמין כרטיס לאוטובוס תיירים לדרמסלה, כ-15 שעות נסיעה (עם הרבה סטיית תקן...), שיוצא מדי יום בשעה 16:00 (גם - סטייה וכו') ואפשר להזמין כרטיסים יום לפני או אפילו באותו יום. נכון??

לורנאסי אגב - זה נשמע לי ממש טירוף, אם אני לא אחליט על טיסה, נראה לי שאני מוותרת... לפחות להפעם.

ולגבי ראגי'סטן - חשבתי על אודאיפור, פושקרת ג'איפור... עוד לא ממש סגורה על זה (המלצות תתקבלנה בברכה).

ושוב תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ויזה להודו מבחינת כניסות-די דחוף!
להודעה הבאה:טיסה מהונג קונג לבנקוק

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף