1. חוות דעת |
23/07/2008 11:40  |
| |
avi |
14835 הודעות עד כה |
|
|

במסגרת התכנון לנובמבר הקרוב
כמה שאלות לאלה שהיו, אלה ששם, ויכולים לתת חוות דעת על רמת הענין בשתי ערים אודון וקון קיאן
אני מסיים מסלול של כ 20 יום באיסאן
שעובר דרך , Khorat, Phimai, Phanom Rung ,Ubon Ratchathani
Khong Chiam,MUKDAHAN, Khon Kaen,Nong Khai ,Sri Chiang Mai,CHIANG KHAN,LOEI
בחלק מהמקומות אני מתעכב בגלל נושא תחבורתי כמו במוקאדאן
האם יש בUDON THANI וKhon Kaen משהוא מיוחד כי לפי מה שאני קורא אלו ערים מסחריות/תעשיתיות.....
האופציה שעומדת בפני - בעיקר אחרי שקראתי תשובה של יוסי ר היא להמשיך מLOEI לפיטסאנלוק שנראית לי עיר מענינת, לקאמפאנג פט, וכייוון שבסוקוטאי כבר הייתי ובטח המקדשים לא השתנו ומשם דרך טאק לציאנג מאי כשהכונה היא למה הונג סון דרך מה סארינג יש לי רק עוד כ 16 יום וחבל לי לבזבז על ערים רגילות כמו קון קיאן ואודון
מה דעתכם
פרט לנוג קאי שאני מגיע לשם בלוי קארטונג הכל פתוח וגמיש
|
|
|
|
2. מידע חשוב תגובה ל - 1 |
23/07/2008 11:56   |
| |
avi |
14835 הודעות עד כה |
|
|

כיוון שאני נוסע לבד ,נושא שכירת רכב לא רלוונטי, מקסימום טוסטוס, אבל זה רק לטיולים קצרים.
הכל מתוכנן לתחבורה ציבורית אז גם כאן אם יש איזה טיפים מנסיון תפאדלו
|
|
|
|
|
| 4. מידע חשוב תגובה ל - 2 |
23/07/2008 16:56   |
| |
יוסי.ר |
1772 הודעות עד כה |
|
|
|
במסגרת התכנון לנובמבר הקרוב
כמה שאלות לאלה שהיו, אלה ששם, ויכולים לתת חוות דעת על רמת הענין בשתי ערים אודון וקון קיאן
אני מסיים מסלול של כ 20 יום באיסאן
שעובר דרך , Khorat, Phimai, Phanom Rung ,Ubon Ratchathani
Khong Chiam,MUKDAHAN, Khon Kaen,Nong Khai ,Sri Chiang Mai,CHIANG KHAN,LOEI
בחלק מהמקומות אני מתעכב בגלל נושא תחבורתי כמו במוקאדאן
האם יש בUDON THANI וKhon Kaen משהוא מיוחד כי לפי מה שאני קורא אלו ערים מסחריות/תעשיתיות.....
האופציה שעומדת בפני - בעיקר אחרי שקראתי תשובה של יוסי ר היא להמשיך מLOEI לפיטסאנלוק שנראית לי עיר מענינת, לקאמפאנג פט, וכייוון שבסוקוטאי כבר הייתי ובטח המקדשים לא השתנו ומשם דרך טאק לציאנג מאי כשהכונה היא למה הונג סון דרך מה סארינג יש לי רק עוד כ 16 יום וחבל לי לבזבז על ערים רגילות כמו קון קיאן ואודון
מה דעתכם
פרט לנוג קאי שאני מגיע לשם בלוי קארטונג הכל פתוח וגמיש
אבי
מכל המסלול שתכננת הייתי ממליץ מאוד על פיטסאנולוק - מה סוט - מה סאריאנג- מה הונג סון - פאי - ציאנג מאי.
כידוע לך אנחנו מטיילים עם רכב מה שעושה את החיים יותר קלים ומאפשר לנו יותר גמישות מה גם שאין לנו מגבלת זמן.
המסלול הזה ארוך מאוד - מאות קילומטרים. אין לי מושג איך תסתדר שם עם התחבורה הציבורית. חלק מהדרכים לא קלות והנסיעה איטית.
מה סוט ומה סאריאנג הינן עיירות נחמדות ללא שום אטרקציה מיוחדת. מה שמיוחד באזור הוא הטבע והנופים לאורך הדרכים. במה סאריאנג אפילו 7/11 לא מצאנו וזה אומר הרבה על העיר. (7/11 בשבילינו זה מדד לרמת העיר). לאורך הכביש כפרים יפים ונופים מדהימים . אין שם תיירים זרים כמעט בכלל. מעט מאוד תיירים במה סוט, זוהי עיר גבול עם בורמה ואפילו השוק בנקודת הגבול לא מלהיב במיוחד.
אם אתה מוסיף למסלול הזה בהתחלה את נונג קאי - לואי - לום סאק - פיטסאנולוק יש לך מסלול להרבה זמן. הכבישים פה : 211, 201 , 12 יפים מאוד במיוחד הקטע בין לואי ללום סאק.
|
|
|
|
| 5. קון קאן תגובה ל - 1 |
24/07/2008 20:49   |
|
|
בקון קאן הייתי מספר פעמים, יש לי חברים שגרים שם.
עיר מסחרית זו אכן הגדרה נכונה לגביה, יש מספר אטרקציות בסביבה אבל הם כשלעצמן אינם בסדר גודל שמצדיק ביקור. כמו כן התחבורה המקומית יעילה לתנועה בעיר עצמה אולם לרוב המקומות הנמצאים מחוץ לעיר צריך להגיע ברכב פרטי. המקומיים כמעט שלא מדברים אנגלית מה שמקשה על ההתמצאות.(לי אין בעיות בתחומים הנ"ל מכיון שאני תמיד נמצא בחברת מקומיים עם רכב).
אודון תאני נמצאת במרחק שעתיים נסיעה מקון קן, הייתי שם לצורך טיסה:
איר אסיה ונוק איר טסים משם לבנגקוק, לנוק איר היו טיסות לצ'יאנג מאי אבל כנראה שהם יפסקו בקרוב.
נונג קאי נמצאת במרחק שעה וחצי מאודון תאני ונתן לחצות ממנה את הגבול ללאוס.
|
|
|
|
| 6. חוות דעת תגובה ל - 1 |
25/07/2008 00:11  |
|
|
אבי שלום
באוקטובר הייתי ב קון קן מספר ימים הגעתי לשם בטיסה עם אייר אסיה מבנגקוק עכשיו לצערי אין טיסות איתם לשם רק עם תאי
קון קן זאת עיר בשביל להתרשם ולספוג את התרבות התאילנדית יש שם מסעדות מעולות ושוק לילה נחמד שם לא תראה הרבה זרים ובטח לא ישראלים
|
|
|
|