כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה שאלות על סרי-לנקה 23/07/2008 13:10 לתגובה הבאה
  קיקוז'ירו לא מחובר קיקוז'ירו  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
שלום לכולם,

במסגרת התכנונים על הודו פעם נוספת, חשבנו לפתוח הפעם דווקא בסרי לנקה, שעדיין לא יצא לנו לבקר שם. ממה שקראנו עד עכשיו, לא ממש הבנו אם אופי הטיול באי דומה לתרמילאות בהודו (וכן, אנחנו יודעים שאפשר לטייל באלפי סגנונות בכל מקום) והאם העלויות דומות פחות או יותר (כלומר - גסט-האוסים, אוכל וכו'). חוץ מזה, הבנו שהתחבורה מעט בעייתית וצריך להזדקק לשירותי מוניות? או שבמקרה נתקלנו בהודעות של אנשים מפונקים מדי?! חוץ מזה, האם אין בעיה להוציא ויזה להודו אחרי הטיול? התוכנית היא לטוס אחרי זה ולהמשיך לטייל...

תודה וסופשבוע מעולה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 1 23/07/2008 14:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  a_ruthie לא מחובר a_ruthie  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
מנסיוני בחורף שעבר - חייבו כ ל אחד לחזור למקום ממנו הגיע לסרי לנקה!!! באתי מהודו וחזרתי להודו. בשבוע הבא בדיזנגוף סנטר ביום שני 28/יולי ב-5ף30 מרצה ישראלה גזית על סרי לנקה------חבל להפסיד ואני ממליצה בחום:(:(Sad
אין כמו סרי לנקה ואין כמו ישראללללללללללה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 2 23/07/2008 14:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא הבנתי. אני מתכנן להגיע לישראל ולהמשיך להודו. יש מצב שזה לא אפשרי? אגב, לא צריך ויזה לסרי לנקה ממה שהבנתי, האם זה נכון?

ולגבי שאר השאלות? על אופי הטיול, העלויות וכו'?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 3 23/07/2008 15:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
לא הייתי בהודו, אז לא אוכל להשוות, אבל לדעתי רכב ונהג צמודים הם לוקסוס מיותר לתרמילאים.
התחבורה מזעזעת, כמו ברב מדינות המזרח, לא משהו שצריך להטריד יותר מדי.

לפני 6 שנים לא היה צורך בויזה. לא שמעתי שהיו שינויים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 4 23/07/2008 17:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
heretric heretric לא מחובר heretric  משתמש פעיל 1063 הודעות עד כה
כתבתי על הנושא מספר פעמים. חפש תחת שם המשתמש שלי הודעות על סרי-לנקה בפורום.

התחבורה הציבורית בסרי לנקה דומה באיכות ומחיר לזו בהודו. אם בהודו התניידתם ה"לוקל בס" לפעמים - אתם מוכנים גל לסרי לנקה.

אין בעיה לטייל בה כתרמילאי והמחיר יצא גבוה במקצת מהודו (אולי ב 50%).

וכן, יש המון מפונקים שמטיילים שם Smile במיוחד צרפתים והבריטים שאותם מוצאים בכל חור (יותר גרועים מהישראלים Laughing ).

אני לא יודע לגבי הויזה להודו.

אם לא תמצא את ההודעות שציינתי תודיע לי.

ערן

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 5 23/07/2008 23:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ran_amitai לא מחובר ran_amitai  משתמש בינוני 115 הודעות עד כה
כן אפשר בהחלט לטייל בסרי לנקה טיול תרמילאי, והעלות לא הרבה יותר גבוהה מאשר הודו - ובוודאי זולה בהרבה מתאילנד למשל. 700-800$ לחודש הם סכום מכובד ביותר להוציא בסרי לנקה (כמובן שתמיד אפשר להוציא יותר - אבל גם פחות Laughing . התחבורה בסרי לנקה סבירה ביותר: האוטובוסים אמנן לעיתים קצת צפופים - אבל גם בהודו הם צפופים. כמו כן המרחקים בסרי לנקה קצרים בהרבה מאשר בהודו - ולכן הנסיעות בהחלט סבירות. במסלול הראשי מקולומבו דרומה לאורך החוף יש שירות של מיניבוסים ממוזגים שהנסיעה בהם נוחה בהרבה מהנסיעה באוטובוס רגיל (ויקרה ב 50% יותר)
לגבי ויזה להודו - אפשר להוציא ויזה ללא כל בעיה וניתן לעשות זאת בנציבות ההודית בקולומבו, אבל גם בקונסוליה ההודית בקנדי שבמרכז המדינה. אבל הויזה שמקבלים בסרי לנקה (נכון לשנה שעברה) היא ל 3 חודשים בלבד..! כיום לא מוציאים ברוב מדינות אסיה ויזות הודיות ליותר מ 3 חודשים
עדות אישית: בינואר-פברואר שנה שעברה הגעתי לסרי לנקה במסגרת אתנחתא (וגם חידוש ויזה) מהודו. בחודשיים אלה הייתי רוב הזמן בחופים שבדרום מערב המדינה, בהם עסקתי בצלילה - אך בנוסף גם טיילתי כשבועיים בשאר המדינה. נהניתי מכל רגע במדינה מקסימה זו
והנה קישור לדיווח על טיולי בסרי לנקה - כפי שכתבתי בפורום צלילה בתפוז. חלקו של הדיווח הוא על צלילה, אבל יש גם דיווח על הטיול היבשתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 6 24/07/2008 00:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה על כל התשובות. ממה שאני מבין, אם אני רוצה טיול ממושך בהודו, אז עדיף להתחיל שם ואחרי תום הוויזה להגיע לסרי-לנקה. זה כבר דורש ממני תכנון מחודש, צפו לשאלות נוספות בקרוב Wink
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 7 24/07/2008 16:42 לתגובה קודמת
heretric heretric לא מחובר heretric  משתמש פעיל 1063 הודעות עד כה
סרי לנקה קצת חיוורת אחרי טיול בהודו. אבל, בכל זות זה משהו אחר...
כמו שכתבתי קודם- סרי לנקה יותר נוחה. אם אתה יכול אני ממליץ להתחיל דווקה בסרי- לנקה.

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם אפשר לטייל לבד בגרוזיה ?
להודעה הבאה:ויזה להודו מבחינת כניסות-די דחוף!

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף