|
| 2. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 1 |
23/07/2008 14:11   |
| |
a_ruthie |
53 הודעות עד כה |
|
|
מנסיוני בחורף שעבר - חייבו כ ל אחד לחזור למקום ממנו הגיע לסרי לנקה!!! באתי מהודו וחזרתי להודו. בשבוע הבא בדיזנגוף סנטר ביום שני 28/יולי ב-5ף30 מרצה ישראלה גזית על סרי לנקה------חבל להפסיד ואני ממליצה בחום:(:(
אין כמו סרי לנקה ואין כמו ישראללללללללללה
|
|
|
|
|
|
|
| 6. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 5 |
23/07/2008 23:01   |
| |
ran_amitai |
115 הודעות עד כה |
|
|
כן אפשר בהחלט לטייל בסרי לנקה טיול תרמילאי, והעלות לא הרבה יותר גבוהה מאשר הודו - ובוודאי זולה בהרבה מתאילנד למשל. 700-800$ לחודש הם סכום מכובד ביותר להוציא בסרי לנקה (כמובן שתמיד אפשר להוציא יותר - אבל גם פחות . התחבורה בסרי לנקה סבירה ביותר: האוטובוסים אמנן לעיתים קצת צפופים - אבל גם בהודו הם צפופים. כמו כן המרחקים בסרי לנקה קצרים בהרבה מאשר בהודו - ולכן הנסיעות בהחלט סבירות. במסלול הראשי מקולומבו דרומה לאורך החוף יש שירות של מיניבוסים ממוזגים שהנסיעה בהם נוחה בהרבה מהנסיעה באוטובוס רגיל (ויקרה ב 50% יותר)
לגבי ויזה להודו - אפשר להוציא ויזה ללא כל בעיה וניתן לעשות זאת בנציבות ההודית בקולומבו, אבל גם בקונסוליה ההודית בקנדי שבמרכז המדינה. אבל הויזה שמקבלים בסרי לנקה (נכון לשנה שעברה) היא ל 3 חודשים בלבד..! כיום לא מוציאים ברוב מדינות אסיה ויזות הודיות ליותר מ 3 חודשים
עדות אישית: בינואר-פברואר שנה שעברה הגעתי לסרי לנקה במסגרת אתנחתא (וגם חידוש ויזה) מהודו. בחודשיים אלה הייתי רוב הזמן בחופים שבדרום מערב המדינה, בהם עסקתי בצלילה - אך בנוסף גם טיילתי כשבועיים בשאר המדינה. נהניתי מכל רגע במדינה מקסימה זו
והנה קישור לדיווח על טיולי בסרי לנקה - כפי שכתבתי בפורום צלילה בתפוז. חלקו של הדיווח הוא על צלילה, אבל יש גם דיווח על הטיול היבשתי
|
|
|
|
| 7. כמה שאלות על סרי-לנקה תגובה ל - 6 |
24/07/2008 00:56   |
| |
קיקוז'ירו |
15 הודעות עד כה |
|
|
תודה רבה על כל התשובות. ממה שאני מבין, אם אני רוצה טיול ממושך בהודו, אז עדיף להתחיל שם ואחרי תום הוויזה להגיע לסרי-לנקה. זה כבר דורש ממני תכנון מחודש, צפו לשאלות נוספות בקרוב
|
|
|
|
|