כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עצה לגבי ספרי הדרכה כמו הלונלי פלנט ועוד ספרים 23/07/2008 14:11 לתגובה הבאה
  L.B לא מחובר L.B  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
אני טס עוד 3 חודשים ומעוניין לקנות ספר אני יודע שיש עוד סוגים מלבד הלונלי פלנט למישהו יש אולי מושג איזה עוד סוגים יש האם הם יותר טובים מהלונלי פלנט פחות טובים כי יש כאלה שאומרים שהלונלי לא משהו ומטעה ולא מדויק בחלקו האם זה נכון??
מה כדאי מה מומלץ הלונלי או ספרים אחרים ומה המחירים שלהם
ופרט חשוב ספר רק בעברית לא באנגלית
תודה תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עצה לגבי ספרי הדרכה כמו הלונלי פלנט ועוד ספרים תגובה ל - 1 23/07/2008 19:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  diamantn לא מחובר diamantn  משתמש מתחיל 43 הודעות עד כה
Foot print
הכי טוב שיש..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עצה לגבי ספרי הדרכה כמו הלונלי פלנט ועוד ספרים תגובה ל - 2 24/07/2008 15:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  seeker_of_rain לא מחובר seeker_of_rain  משתמש בינוני 81 הודעות עד כה
ככל הידוע לי לא קיים Footprint בעברית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עצה לגבי ספרי הדרכה כמו הלונלי פלנט ועוד ספרים תגובה ל - 3 24/07/2008 16:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ranchy לא מחובר ranchy  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
נכון ועדיין FOOTPRINT הכי טוב. ומנסיון זה נכון גם להודו וגם לטורקיה.
גם לגבי הלונליפלנט קח בחשבון שלא מתרגמים לעברית כל מהדורה שיוצאת כך שהתרגום העברי הוא לפחות מאחר בשנתיים אחרי העדכון האנגלי שמתחדש כל שנה. יתר המדריכים בעברית לא שוים התיחסות.

[עודכן ב:24 יולי 2008 16:02:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עצה לגבי ספרי הדרכה כמו הלונלי פלנט ועוד ספרים תגובה ל - 4 24/07/2008 17:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  seeker_of_rain לא מחובר seeker_of_rain  משתמש בינוני 81 הודעות עד כה
אני מסכים שהFootprint מצויין (גם אני השתמשתי בו) אבל בבקשה נכתב *בעברית* ולא באנגלית. אין טעם להמליץ על ספר שלא עומד בבקשה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עצה לגבי ספרי הדרכה כמו הלונלי פלנט ועוד ספרים תגובה ל - 4 24/07/2008 17:16 לתגובה קודמת
  meged_g לא מחובר meged_g  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
לאחרונה התענייתי בנושאף בעברית יש רק את הלונלי פלנט, אבל הבשורה הטובה היא שהמעדורה של 2008 תורגמה כבר לעברית.
לגביי אמינותו - שמעתי דעות חלוקות בעניין, ואף אחת לא מתייחסת לגביי המהדורה של 2008.
אגב - עולה בחנויות 230 ש"ח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דרושים אנשים לפני טיול תרמילאים
להודעה הבאה:המלצות לצ'ילה וארגנטינה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף