כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. רכבת לילה מדלהי לאמריצר 23/07/2008 20:59 לתגובה הבאה
  sunydor לא מחובר sunydor  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
בעוד 3 שבועות אסע, בלי שום נדר, ברכבת לילה מדלהי לאמריצר.
באתר הרכבות יש אפשרות לרכוש כרטיס מסוג e-ticket שכדי לקבלו צריך להזדהות, או i-ticket שאם הבנתי נכון, לא רלוונטי, כי הוא אמור להימסר דרך דואר/שליח. אבל יש גם אופציה של Tatkal שניתנת להזמנה רק 5 ימים לפני הנסיעה, שמחייבת תשלום נוסף ונותנת איזה עדיפות.
מישהו נתקל באופציה הזו ויודע מה היתרונות שלה ?
חוץ מזה, הרכבת המתוכננת עוברת דרך תחנת ניו דלהי, ואח"כ דרך תחנת אולד דלהי. איזו עדיפה מביניהן ?

תודה מראש למבינים ולמסייעים.

סני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. רכבת לילה מדלהי לאמריצר תגובה ל - 1 24/07/2008 12:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mariposa30 לא מחובר mariposa30  משתמש פעיל 180 הודעות עד כה
לא מבינה לגבי סוגי הכרטיסים שציינת אבל אם את מתכננת לישון במיין בזאר אז מוטב שתרדי בתחנת ניו דלהי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. רכבת לילה מדלהי לאמריצר תגובה ל - 2 24/07/2008 12:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סליחה לא תרדי, תעלי בתחנה של המיין בזאר שהיא ניו דלהי.

אגב, אני עשיתי את המסלול ההפוך מאמריצר לדלהי ברכבת לילה
היה מעולה.

מה שכן, אני ממליצה לך לקחת את הקרון הסגור לשישה, יותר בטוח (במיוחד אם את בחורה לבד), יותר נעים ושקט ואפשר ממש לישון בלילה ללא הפרעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. רכבת לילה מדלהי לאמריצר תגובה ל - 3 24/07/2008 14:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  aresem לא מחובר aresem  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אני מתכוון לנסוע ברכבת מאמריצר לוארנסי. הכי טוב אם היה אפשר לקחת לילה אחד אמריצר-דלהי + לילה שאחרי זה דלהי - וארנסי. שאלות:
1. מכיוון שיש לי זמן מוגבל חשוב לי מאוד להבטיח את המקומות. האם אני צריך להזמין את הכרטיסים מראש (או ניתן פשוט להגיע לתחנה ולקנות את הכרטיסים ממש לפני הנסיעה) ? איר מזמינים מראש ?
2. אם מגיעים בבוקר לדלהי ובערב ממשיכים ברכבת, האם יש מקום להשאיר את התרמיל בתחנת הרכבת ?
תודה על העזרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. רכבת לילה מדלהי לאמריצר תגובה ל - 4 24/07/2008 18:40 לתגובה קודמת
1. מכיוון שיש לי זמן מוגבל חשוב לי מאוד להבטיח את המקומות. האם אני צריך להזמין את הכרטיסים מראש (או ניתן פשוט להגיע לתחנה ולקנות את הכרטיסים ממש לפני הנסיעה) ? איר מזמינים מראש ?

כן, מומלץ מאוד להזמין מראש, מזמינים בסוכניות הנסיעות ... אני הזמנתי את הרכבת שלי מאמריצר כמה ימים מראש (וגם אז בקושי היו מקומות ושילמתי לא מעט) כשהייתי עוד בדארמסלה.

2. אם מגיעים בבוקר לדלהי ובערב ממשיכים ברכבת, האם יש מקום להשאיר את התרמיל בתחנת הרכבת ?
תודה על העזרה

לא ניסיתי, אבל לפני הנסיעה שלי שאלתי כאן בפורום את אותה השאלה כי חשבתי שתיווצר סיטואציה שאני אצטרך להשאיר את התיק שלי בתחנת הרכבת וענו לי שיש שמירת חפצים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסות פנימיות בהודו
להודעה הבאה:טיסה מבומביי לדהרמסלה

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף