|
|
|
|
|
|
|
| 8. השיבה להודו - כמה מחיה חודשית היום? תגובה ל - 7 |
26/07/2008 12:35   |
| |
oferroz1 |
14 הודעות עד כה |
|
|
|
אני הייתי בקיץ שעבר והוצאתי בערך 500$ בחודש (אבל ממש לא התכלבתי ואפילו לקחתי טיסת פנים מדלהי ללה במאה ומשהו דולר) על פני תקופה של חודשיים. זה כולל גם לא מעט קניות ומתנות. טיילתי בדלהי, בלאדק, הימנצ'ל פראדש (מנאלי, פארווטי, דרמסללה), אמריצר, צ'נדיגרהה, דלהי, פושקר, דלהי.
אני חושב שאם יושבים הרבה זמן במקום אחד מוציאים פחות כסף (כי לא מוציאים על נסיעות וכבר לומדים איפה הכל זול באותו מקום) וככל שיותר נעים בין מקומות מוציאים יותר (כי לא תמיד נופלים על גסט-האוס זול וכו').
חוץ מזה טיול בזוג מוזיל את ההוצאות (כי תמיד יש שותף לחדר ובנסיעות אפשר לקחת סליפר כפול, להתחלק במנות במסעדה וכו').
בשבוע ממוצע הוצאתי 100$ אבל הוצאות נסיעה גדולות כמו טיסה וקניית מתנות בסוף הטיול העלו קצת את הממוצע החודשי.
חוץ מזה בדרך כלל כפרים קטנים זולים בהרבה מערים גדולות, כך שחדר ללילה יכול לעלות לפעמים 50 רופי ולפעמים 500 רופי (מדובר במחדר בסיסי ולא תמיד יש בו שירותים, מקלחת ומזגן)
|
|
|
|
|
| 10. הודו השתנתה וממשיכה להשתנות תגובה ל - 9 |
27/07/2008 01:09   |
| |
choony2000 |
49 הודעות עד כה |
|
|
יעקבס נסחפת אש!!!!!
800$ זה כולל כמעט כל אטרקציה אפשרית באזור הצפון
לא יודעת מה איתך, בשיא הלחץ שעוד עשיתי משלוח של 20 קילו לארץ מתנות, כולל הקניות עצמן וכל הנסיעות ובלי להתכלב אפיל לא לשניה יצא לי 500$ ואני מדברת איתך רק על קניות 150$ הכל תלוי בכמה את מתמקח, אני עכשיו חוזרת לחודש וחצי בצפון ואני לא מאמינה שלמעלה מ700$ אני אוציא, כמובן שאני גם לא אכסוח בטיסות כדי לא לבזבז זמן...
אם אז טיילת ב400$ ולא התפנקת אז היום 600$ לחודש תחיה כמו מלך העולם.. טוב הגזמתי אבל אין צורך להסחף... 800$ זה רק ליתר ביטחון מופרז
|
|
|
|
|
|
|
|