כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מה עדיף העיירה ספונטן או העיירה אנוואה - בלגיה 28/07/2008 19:54 לתגובה הבאה
  yaniv208 לא מחובר yaniv208  משתמש פעיל 185 הודעות עד כה
שלום

אני מתלבט בין להיכנס לעיירה ספונטן ולארמון שלה או להיכנס לעיירה אנוואה ולבקר בארמון אנוואה וגניו.

מה אתם ממליצים??

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מה עדיף העיירה ספונטן או העיירה אנוואה - בלגיה תגובה ל - 1 28/07/2008 21:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענת. לא מחובר ענת.  משתמש פעיל 1474 הודעות עד כה
לא יודעת איפה העיירה ספונטן,ומתעצלת לבדוק עכשיו במפה.
אבל לגבי העיירה השניה, אם אתה מתכוון ששם יש את הגנים, גני אנבואי, לך על זה.
הרבה ביקרו בגנים, גם אנחנו ביקרנו שם ביקור חטוף.
גנים מהממים ביופים.
ולא פחות חשוב, נמצא ממש על הדרך בין נאמור ודינאן, שלמיטב הבנתי אתה מתכוון לבקר שם.

ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מה עדיף העיירה ספונטן או העיירה אנוואה - בלגיה תגובה ל - 1 28/07/2008 22:33 לתגובה קודמת
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 4141 הודעות עד כה
הי יניב. לא הייתי בספונטין. אני חושבת שגני אנוואי הם אתר די בטוח, למרות שאתה בא מורסאי, ומעניין איך תהיה התגובה שלכם לגנים וגם לשאטו הצנוע, העומד שם באגם, אחרי המונומנטים של פריז, ארמונות הלובר וורסאי.
למיטב ידיעתי (ובלי שהייתי שם, רק קראתי) גם השאטו בספונטין יחסית צנוע. היופי הוא בשילוב של המונומנטים האלה בתוך המרחב הכפרי.

גם למצודה בדינאן עולים בעיקר בשביל הנוף (אני עונה לך כאן על השאלה האחרת ששאלת). בנמור לא הייתי (אני חושבת ששירלי הייתה, אבל היא בקורס שחייה עם הבן שלה). אפשר לסייר שם עם רכבת בתוך חדרי המבצר. אם רוצים לראות מבצר רציני נוסעים לבויון, אבל לדעתי לא יהיה לכם זמן לזה (אלא אם כן תוותרו על ביקור בדינאן).
אני חושבת שאחרי פריז כדאי להתמקד יותר בהיבטים של הטבע ושל האווירה הכפרית. אולי בכלל כדאי לכם לעשות שייט קייקים באנסרם או לטייל קצת ברגל בשמורת טבע (רעיון חתרני?). גם אופני הרכבת יתאימו לכם. תוסיפו לזה סיור קצר ברגל בכפר פלן, הכפר שממנו יוצאים ואליו חוזרים, וכבר מלאת חתיכת יום. אחר כך תסעו לדינאן ןתעלו ברכבל למצודה לראות את הנוף, רגע לפני הסגירה. אולי תנוחו בשייט קצר בנהר ותטיילו בעיירה לפנות ערב. תנסו למשוך את הזמן במסעדה ותצאו לרחוב אדולף סקס כשבחוץ כבר חושך. ואופס, נגמר לכם היום.
הטירה באנוואי הנוף של דינאן מהמצודה
הטירה באנוואי(גודל:5.84KB)הנוף של דינאן מהמצודה(גודל:6.90KB)

[עודכן ב:28 יולי 2008 22:34:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מבקשת היתייחסות למסלול גרמניה- אוסטריה
להודעה הבאה:לינה באזור מינכן