|
כמו כל עם ישראל גם אני חיפשתי קלאב. (אני אישתי ושני ילדים בן 15 ובת 11). זו הייתה נסיעתנו הראשונה לתורכיה בכלל ולקלאב בפרט (טיילנו בתאילנד , ארה"ב ...). חיפשתי את הדיל הטוב ביותר והיה קשה לי להחליט ובסופו של דבר ע" פ התמונות באינטרנט בחרתי במלון זה מטעם ארקיע (טיסות סאן דור / אל על). הטיסות היו בול בזמן. הגענו בשעה 2200 , חיכה לנו נציג ארקיע , הכוונה לאוטובוס ויש למלון (בדרך הנציג הסביר על אפשרויות בילוי: ג'יפים וכד' עם מחירון ארקיע מה שהסתבר בדיעבד כי המחירים של הטיולים שהם מציעים יקרים פי 2 על אותו מסלול, אותן פעילויות זהות , לכן אל תקנו מהם את הטיולים , יש בחוץ סוכנויות מקומיות אמינות בחצי מחיר).
קיבלנו חדר בקצה המסדרון מעל חדר האוכל, הרגשה של לישון בתון שומן כבש עם ריצפה מרופטת).החלפתי לחדר אחר (תמורת שוחד קטן), היה בסדר אבל בלי דלת במקלחון, כך ששבוע שלם ,חיינו" בתוך בריכת שחייה, ולא עזר שום דבר , הם לא תיקנו. ציון חדר - 8. הבריכות מעולות באורך של כ 150 מטר (לא הכי נקיות) , ""מענינות" מאוד , עם המון אפשרויות לפעילויות שונות , עם מפלסים ומפלים ו,רמפות" שיזוף (ציון 9). האוכל בשפע , לאורך כל היום ובכל מקום !!!, לא נשארנו אפילו לרגע רעבים (נהפוך הוא, לא הלכנו בכלל לחדר אוכל לאכול צהריים והעדפנו לאכןל המבורגר, פיצה , צ'יפס, לאפות עם מילויים שונים, נקניקים על האש), כל ערב "על האש" סוג אחר של בשר , בנוסל לתבשילים וקינוחים אחרים), ארוחת בוקר יש ביצי עין, פנקייק אבל אין חביתות. ציון אוכל - 9.
במלון אין בטיחות, הם לא שמעו מה זה , בבריכות אין מצילים (גם לא בים).
התחזוקה אצלהם על הפנים, ככה גם הנקיון שלהם.
"הקיצר", בשביל דיל טוב במחיר של 800 דולר לאדם כדאי !!!!
|