כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. השכרת רכב- מי מבין החברות??? 31/08/2008 19:48 לתגובה הבאה
  harry50 לא מחובר harry50  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
למרות קריאה רבה בנושא בפורום- שאלה. בממסי נתנו לי מחיר לחודש 11 רכב לנו יורק לשבוע-ואמרו לי שהם בעצם גם אופרן וגם אלמו. האם יתכנן? Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. השכרת רכב- מי מבין החברות??? תגובה ל - 1 31/08/2008 20:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1381 הודעות עד כה
צריך להבדיל בין סוכן לבין חברת השכרה
ממסי הוא סוכן, שמשתף פעולה עם אופרן, שגם הוא סוכן, והם משווקים את אלאמו, שזו חברת ההשכרה

[עודכן ב:31 אוגוסט 2008 20:10:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. השכרת רכב- מי מבין החברות??? תגובה ל - 1 01/09/2008 05:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shlior לא מחובר shlior  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
על פי הניסיון דלי בכל אחת מן החברות הגדולות תקבל רכבים דומים ושירות טוב ולכן יש משמעות גדולה למחיר.

יש לקחת בחשבון נקודות נוספת:
אם יש לך אפשרות ךעשות עסקה דרך מקום העבודה (חברות המרבות לנסוע לחו"ל) אזי ניתן לקבל הנחות יפות (כ-15%) וכן ניתן לקבל כרטיסי חבר "מועדף" שימנעו את התורים בארה"ב - ואלה יעולים להיות ארוכים (בפעם האחרונה ב-LA המתנתי ב-ALAMO שעתיים אחרי 18 שעות בדרך).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אופרן אלמו תגובה ל - 3 01/09/2008 13:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  א1א לא מחובר א1א  משתמש בינוני 61 הודעות עד כה
אנחנו חזרנו לפני שלושה שבועות.שכרנו רכב דרך ממסי -אופרן-אלמו.אלמו היא החברה שממנה מזמינים אופרן רכבים בארה"ב.אפשר להזמין גם ישר באופרן ולציין שיש הנחת ממסי.באופרן אפשר גם להזמין בתי מלון. ולעניננו היינו מאוד מרוצים מאלמו .לא חיכינו לרכבים.היו להם הרבה רכבים ופשוט נתנו לנו לבחור.גם קיבלנו רכב משודרג.עשינו שינויים מהרגע להרגע.לא היתה בעיה .השכרנו 3 סדרות של רכבים.פעם הקדמנו ביום את קבלת הרכב ופעם שינינו מיקום(באורלנדו)לא היתה בעיה היו מאוד אדיבים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. השכרת רכב- מי מבין החברות??? תגובה ל - 3 01/09/2008 13:53 לתגובה קודמת
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1819 הודעות עד כה
כרטיס חבר אפשר לעשות בחינם ברוב חברות ההשכרה.
אני לא יודע , האם כרטיס חבר שכזה מאפשר שימוש בקיוסקים המותקנים בתחנות ההשכרה, במקרים שבאים עם vouchers ולא עושים הזמנה ישירות דרך חברת ההשכרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עלות מוניות רבותיי
להודעה הבאה:לינה ליד הברייס

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף