כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה דחופה בקבלת החלטה 31/08/2008 22:42 לתגובה הבאה
  bacharli לא מחובר bacharli  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אני טס במוצאי שבת הקרוב לשבועיים ויום בארה"ב (+יום באיטליה) ואני מתלבט בין 3 מסלולים.
אודה לכם על המלצותכים (הערה: אני שומר שבת והטיול הוא בזוג ללא ילדים):
1.
יום א'נחיתה ב:13:00 בלוס אנג'לס-התארגנות.
יום ב' יוניברסל.
יום ג' איי התעלה.
יום ד' נסיעה לכיוון גראנד קניון
יום ה-ו גראנד קניון
ש- לינה בפייג'

א' פייג'
ב-ג - ברייס
ד' זאיון + לאס וגאס
ה' נסיעה ללוס אנג'לס
ו'- ש -לוס אנג'לס
א' דיסנילנד
2.
יום ב' יוניברסל.
יום ג' איי התעלה.
יום ד' כביש מס' 1
יום ה- ביג סר
ו'-ש- סן פרנסיסקו
א'-ב יוסמטי
ג - סוקויה
ד' קינגס קניון
ה' נסיעה ללוס אנג'לס
ו'- ש -לוס אנג'לס
א' דיסנילנד
3 - מסלול המשולב.
יום ב' יוניברסל.
יום ג' איי התעלה.
יום ד' כביש מס' 1
יום ה- ביג סר
ו'-ש- סן פרנסיסקו
א' טיסה לוגאס (100 $ לכרטיס)
ב-ג - זאיון
ד' ברייס
ה' פייג'
ו'- ש -לוס אנג'לס
א' דיסנילנד

תודה מראש
ליאור

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה דחופה בקבלת החלטה תגובה ל - 1 01/09/2008 04:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2355 הודעות עד כה
קודם כל יש לך כל מיני בעיות טכניות בכל אחד מהמסלולים. לדוגמא, אי אפשר להיות גם בציון וגם בוגאס באותו היום (מסלול 1) ואי אפשר להיות בפייג' ולמחרת בל"א (מסלול 3). אבל עם קצת תיקונים אפשר להפוך את כל אחד מהמסלולים לברי ביצוע.

אני אישית לא הייתי משלב טיסה פנימית נוספת באמצע הטיול. לכן אם ניתנת לי זכות ההצבעה הייתי מדיח את מסלול 3 דבר ראשון. אם כך, הגמר הוא בין מסלול 1 ו-2. כאן קשה מאד להמליץ, כי זה עניין אינדיבידואלי. זה יפה וזה יפה. אתם צריכים ללמוד מה יש לראות בכל מקום ולהחליט מה יותר קוסם לכם. אישית, הייתי שולח את ה-SMS שלי למסלול 1, פשוט כי אני מאד אוהב את נופי המדבר של ציון וברייס. בעיקר בעונה זו כשביוסמיטי יבש נראה לי בחירה עדיפה. אבל שוב, זה רק טעמי האישי, ויש להודות שלא הייתי בגרנד קניון או בסקויה כך שתמונה מלאה אין לי.

מה שלא תחליטו, אני מציע להזמין לינה לסופ"ש מראש (אם לא להזמין לטיול כולו). וכמובן מה שלא תחליטו אני בטוח שתהנו.

[עודכן ב:01 ספטמבר 2008 04:14:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה דחופה בקבלת החלטה תגובה ל - 1 01/09/2008 07:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1301 הודעות עד כה
ליאור שלום.
גם אני הייתי מתלבט בין מסלול 1 ו 2 אם נטיה למסלול 1.בתכנית שלך רשומים יומיים לברייס מספיק יום אחד.
צריך לקחת בחשבון נסיעה מאל.אי לפארקים נסיעה ארוכה ומתישה ולא הייתי עושה אותה ביום אחד .
השינויים שהייתי עושה במסלול 1 הוא כיוון סיבוב הפארקים והייתי מכוון להגיע לשבת לברייס (לינה בתוך הפארק) יאפשר לטייל בפארק בקרבת הלודג'.
מסלול 2 קצת פחות לחוץ מבחינת עומס הנסיעות.הייתי מוסיף עוד יום לס.פ ע"ח סקויה וקינגס שלהם הייתי מקדיש את יום ד' עם השלמות ביום ה' (אם יש)לפני הנסיעה לאל.אי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה דחופה בקבלת החלטה תגובה ל - 2 01/09/2008 08:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3360 הודעות עד כה
טיילתי בכל המקומות, היתי חוזרת שוב, לכל המקומות של מסלול א', ולא שלא אהבתי את קליפורניה, אבל ביוטה-אריזונה, יותר מרשים.
תיקון, תחלק יותר שווה בין ציון לברייס.
יש מקום שחוזר על עצמו ולא מצליחה להבין מה הוא:איי התעלה, מה זה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon12.gif  שושי - גם אני הייתי סקרנית תגובה ל - 4 01/09/2008 10:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
aviatiko aviatiko לא מחובר aviatiko  משתמש בינוני 119 הודעות עד כה
אני חושבת שהכוונה לפארק בקישור המצורף. אני הולכת לבדוק אותו עכשיו מקרוב יותר (אולי נוסיף עוד פארק לנסיעה Very Happy )

John Doe: "The Amish are not your friends. They are anti-John Doe. Boycott their quilts. They're overpriced, and the workmanship is shoddy anyway. Oh, and John Doe is a darn nice guy." (Lois and Clark: S4 ep 14 - 'Meet John Doe')
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שושי - גם אני הייתי סקרנית תגובה ל - 5 01/09/2008 12:09 לתגובה קודמת
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3360 הודעות עד כה
על המקום הזה כבר קראתי, וכן, למי שאוהב טבע וחיות, כמוני, צריך להיות גן עדן, פשוט לא חשבתי על התירגום Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למה חשוב לדעת מראש את שעות סגירת מוקדי השכרת רכב
להודעה הבאה:ניו יורק

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף