| 1. 12 שעות במדריד |
05/09/2008 18:16  |
| |
rona2710 |
12 הודעות עד כה |
|
|
הי 
אני ובעלי חוזרים ממקסיקו דרך מדריד ויש לנו 12 שעות לבלות בעיר (12 בצהריים עד 12 בלילה פלוס מינוס).
אנחנו מאוד אוהבים יין.
יש המלצות למה אפשר לעשות בזמן הזה במדריד?
תודה לכל העוזרים!
רונית ואיתן.
|
|
|
|
| 2. 12 שעות במדריד תגובה ל - 1 |
05/09/2008 23:55   |
|
היי,
קודם כל מציעה לכם לבדוק לפני היציאה משדה התעופה מתי אתם צריכים לחזור (כמה זמן לפני הטיסה יש להתייצב בשדה התעופה).
כדאי להצטייד במפת המטרו ובמפה של מרכז מדריד. (יש בטוריסט אינפורמיישן בנמל התעופה ).
במטרו אפשר להגיע ל puerta del sol (צריך להחליף רכבת) ולטייל ברגל, לשאר הכיכרות -plaza mayor ' plaza cibeles ועוד, לרחובות היפים, לארמון המלך וכו'. ברחוב gran via ובסביבתו יש הרבה חנויות, ובכל המרכז יש מסעדות, בתי קפה ובארים רבים.
עוד משהו נחמד שאפשר לעשות, מעבר לישיבה במסעדה /בתי קפה-זה לצפות בשקיעת השמש במקדש templo de debod , קל להגיע אליו מ plaza espana!
מחזה מרהיב!
תהנו!
מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
|
|
|
|
|
| 4. 12 שעות במדריד תגובה ל - 3 |
23/09/2008 18:22   |
|
משמח לראות שיש מי שקורא את התשובות בפורום, לפני שפותחים ישר שרשור חדש!.
בכיכר היפה שער השמש - puerta del sol - אפשר לראות כמה בניינים ופסלים שהם מסמלי העיר מדריד. הכיכר נחשבת המרכז של מדריד ושל ספרד בכלל, נערכים שם אירועים כמו קבלת השנה החדשה ב31 בדצמבר, והפגנות המוניות שונות.
יש שם את פסל הדוב עם העץ שהוא הסמל של מדריד, פסל של המלך צ'רלס השלישי , ועוד. בין הבניינים כדאי להזכיר את בית הדואר הישן (שלידו יש סמל של הק"מ האפס, המרכז של ספרד), את בית הממשלה של המחוז האוטונומי של מדריד, וכן יש שם הרבה מאד חנויות , מסעדות, בתי קפה ובארים. המקום סואן עד השעות הקטנות של הלילה.
לכל הפלזות האחרות אפשר ללכת ברגל, והיפה ביותר בעיני היא cibeles , אחריה פלזה אספניה, אבל גם השאר שוות ביקור.
מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
|
|
|
|
|
| 6. לילה במדריד בדרך לארה"ב תגובה ל - 4 |
28/09/2008 12:20  |
| |
etirachmany |
1 הודעות עד כה |
|
|
השאלה שלי קשורה לנושא. בדרך לארה"ב בעוד כשבוע, יש לי לילה במדריד. ממש לילה. אני נוחתת בשדה התעופה ב-21:00, ולנה במלון קרוב מאוד לשדה התעופה. אודיטוריום.
האם יש מה לעשות בשעות הקטנות במדריד - לפי החשבון שלי מדובר על 23:00 והלאה. האם בטוח להסתובב בשעות אלה בעיר ואיפה עדיף להיות כדי לא להתקל באי נעימויות? ובכלל איך מגיעים לשם?
זו הפעם הראשונה שלי בעיר ואם הדבר אפשרי, לא הייתי רוצה לפספס אותה.
בתודה
|
|
|
|