כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים 07/09/2008 10:25 לתגובה הבאה
naftul10  משתמש לא מוכר
שלום לכולם.
אנו זוג טסים לוורונה בשבת 11/10 נחיתה שם בשעות הצהריים 12.00 בערך וחזרה גם היא מוורונה אחרי 12 יום ביום ד' 22/10 בשעות הבוקר.
לרשותנו 10 וחצי ימי טיול.

קווי המתאר הראשונים שלנו למסלול הם:

אחרי הנחיתה נסיעה לכיוון ונציה- לינה באחד המקומות(שהומלצו כאן בעבר) וביקור בוונציה יום וחצי.

מיום ב' בבוקר להתגלגל לכיוון האגמים כשמטרתינו להגיע במהלך הטיול עד אגם מג'ורה כולל הצפנה לדולומיטים במקומות הרלוונטים וירידה בחזרה. אנו מעוניינים בעוד שתי תחנות לינה בדרך באזור האגמים שישמשו נקודות מוצא לטיולים.

לגבי מקומות הלינה- רק את הראשון נזמין מהארץ תוך תקווה שבאוקטובר לא תהיה בעיה למצוא את האחרים. הרציונל מאחורי השיקול הוא שאיננו רוצים להיות תלויים במקום לינה מוכתב אלא להתקדם על פי מידת ההנאה וההתרשמות מהאזורים.

נשמח לקבל הארותיכם והערותיכם.

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 1 07/09/2008 13:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נורית לא מחובר נורית  משתמש פעיל 844 הודעות עד כה
שלום
צודקים לגמרי בנושא אי הזמנת הלינות מראש, תנו להנאה לחשק ולמזג האויר להכתיב את קצב וכיוון התקדמות הטיול. כדאי להתחיל לחפש מקומות לינה אחרה"צ המוקדמים כדי שלא תתקעו לחושך ללא מקום לינה.
במקרה הצורך אפשר להיעזר בTourist information centers . אלה ניסגרים בדרך כלל בחמש אחרה"צ. במקרה של הדולומיטים כמעט חובה להגיע בזמן ל בTourist information centers כיוון שהרבה ממקומות הלינה ניסגרים בספטמבר ונפתחים מחדש רק לעונת הסקי.

ניתן גם, בהתאם למזג האויר כמובן, לעלות מונציה ישר למעלה לכיוון הדולומיטים ואחר כך לרדת לכיוון האגמים.

אתם יכולים לחפש המלצות למקומות לינה באתרים השונים באינטרנט אבל אתם יכולים פשוט למצוא כאלה "על הדרך" ללא המלצות. בקשו לראות את החדר לפני שאתם מתחייבים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 2 07/09/2008 14:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
naftul10  משתמש לא מוכר
תודה רבה על התגובה והחיזוקים!

שאלה קטנה בעניין הדולומיטים- האם יש מקומות בהם מומלץ יותר ללון- הכוונה שם היישוב.ונשמח לשמוע מה לאכדאי לפספס באזור זה- כי לא הבנו אותו מספיק- את האזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon14.gif  צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 1 07/09/2008 20:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
naftul10  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon14.gif  צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 1 07/09/2008 20:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
naftul10  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 5 08/09/2008 00:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  oeoai1609 לא מחובר oeoai1609  משתמש פעיל 362 הודעות עד כה
שלום,

יש לי שאלה קטנה בנוגע לטיולכם במהלך חול המועד סוכות: האם יש אפשרות שהטיסה בחזור תהיה ממילאנו ולא מורונה? לפעמים זה אפשרי בצ'ארטרים וכדאי אולי לבדוק כי אז קל יותר לתכנן את הטיול מזרח למערב, מבלי שתצטרכו לשוב מאזור אגם מאג'ורה לכיוון ורונה לקראת הטיסה. תחסכו נסיעה ארוכה.
אומנם יש לכם 10 ימי טיול וניתן לראות הרבה, אבל השאלה מה הכי חשוב לכם לראות. בדולומיטים לבדם ניתן להעביר בין 5 ימים לשבוע ואף יותר מכך כמובן וגם בכל אחד מהאגמים ניתן להעביר בכיף שלושה ואף ארבעה ימים ויותר. החשש שלי הוא שלפעמים "תפסת מרובה, לא תפסת" ורק תבלו בכבישים. בנוסף, לגבי הדולומיטים צריך לבדוק מה מזג האוויר ואילו מהאתרים פתוחים. ייתכן מאוד ויהיה שווה לכם לוותר על אגם אחד או שניים. לחילופין, אם אתם מוותרים על טיול רציני בדולומיטים (תלוי במזג אוויר) ורק "דוגמים" את שוליו הדרומיים יותר, יש לכם יותר זמן לבלות בכל אחד מהאגמים והעיירות והערים שביניהם. אבל זה שיקול והעדפות שלכם...

בכל מקרה, אם אתם מתחילים מונציה ובכל זאת רוצים להספיק הכל, אז לדעתי, מונציה הייתי עולה צפונה לכיוון הדולומיטים ומשם, באזור הדולומיטים מתגלגל לכיוון מערב לצפון אגם גרדה. מאזור אגם גרדה (ויש מה לעשות באגם גרדה וסביבתו) הייתי ממשיך לכיוון מערב לאזור מאג'ורה שאתם רוצים לראות. קחו בחשבון שבערב האחרון תצטרכו לחזור וללון באזור ורונה מאחר ויש לכם טיסה בבוקר ולא הייתי ממליץ לכם לנסוע בבוקר מכיוון אגם מאג'ורה לכיוון ורונה. לדעתי, יומיים בונציה, 3-4 ימים בדולומיטים (שוב צריך לבדוק מה פתוח שם), 3 ימים באזור אגם גרדה ועוד יומיים-שלושה באזור מאג'ורה או קומו. זה פחות או יותר החלוקה.

לגבי מקומות לינה, אני מבין את הרציונל שלכם, אבל קחו בחשבון את הצד השני של המטבע והוא שבכל יום, בשלב מסוים, בשעות אחה"צ תצטרכו להתעסק בקטע של חיפוש מקום לינה ולפעמים זה מבעס (זה הצד השני של הספונטניות). לכן, שווה אולי מראש לבדוק אופציות מועדפות ללינה, שגם אם לא תזמינו מראש, תהיינה לכם בשליפה מספר אפשרויות לינה כ"עוגן" עם טלפונים וכתובות לכל אזור... ואולי אפילו להזמין רק את הלילה האחרון היכן שהוא באזור ורונה או את הלילה שאחרי ונציה...באתר של הטיול שלנו, בפרק הלינה והמלונות, יש מספר מקומות מומלצים: http://site.2all.co.il/ouritaly/

שיהיה לכם טיול מהנה,
אורן

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 6 08/09/2008 09:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
naftul10  משתמש לא מוכר

תודה על התגובה

אז כך...
לא ניתן לשנות את שד"ת לחזרה.
חשבנו להזמין גם ליליה שני בוונציה.
מקבלים את ההצעה להזמין לילה אחרון גם מראש, בכלל חשבנו לטייל את היום ה-10- בוורונה ובכך לסגור מעגל.

ושוב תודה על עזרתך והאתר המקסיך שלכם.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 7 08/09/2008 13:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 5605 הודעות עד כה
נראה לי שכדאי לשנות את הסדר והדגשים ביחוד אם ביום הנחיתה מזג האויר יפה.אני ממליץ בגלל תהפוכות מזג האויר לא להזמין לינה אפילו ביום הראשון ולצאת ישר לדולומיטים לשלושה לילות(אם יפה).לונציה להקצות שני לילות ואת היום שביניהם.גארדה מכסימום לילה אחד בצד המזרחי, הכי רחוק שתגיעו בנסיעה מדרום לצפון באזור מונטה באלדו שתספיקו לעלותו באותו יום אחה'צ. למחרת חיזרו דרומה דרך הצד המערבי
ותספיקו גם לטייל בסרמיונה וגם לצאת באוטוסטראדה לכוון לאגו ד'אורטה ללינה.שאר הזמן מאג'ורה לוגאנו קומו וכ'ו בתנועה לכיון מזרח כשאת הלינה בלילה האחרון אני ממליץ מאוד לעשות בבלאג'יו ואפילו בברגמו כשיש לכם חצי יום לחזור לטיסה.---אורי

מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 8 08/09/2008 14:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
naftul10  משתמש לא מוכר
אורי , תודות על תגובתך,

עצתך נלקחת בחשבון. הטיסה חזרה- עלינו להיות בשד"ת בוורונה כבר ב8.30 בבוקר יום זה לא נספר כלל- היכן לדעתך כדאי ללון בלילה שלפני, כשאנחנו רוצים לסיים בביקור וורונה את המסלול?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 9 08/09/2008 17:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי
איין לי מושג היכן לנים בוורונה. הכי קרוב שלנתי שם בסביבה היה בגארדה.האמת שאם לא תבקרו בורונה הרבה לא תפסידו, אף כי שמה הולך לפניה לטעמי היא לא משהו,אלא אם תתמזל לכם אופרה באמפי תיאטרון.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 10 08/09/2008 22:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי,

אם אתם מחליטים לישון בלילה האחרון בוורונה, כדאי לכם אולי לבדוק את מלון הולידיי אין מרכז הקונגרסים בוורונה (יש שני הולידי אין בוורונה. אני מתייחס אך ורק לזה שנקרא מרכז הקונגרסים). בזמנו, לפני שהזמנו מקום בחוות די אדמו, התלבטנו בין החווה לבין הולידי אין מרכז הקונגרסים בוורונה (אהבנו את הקירבה שלו לאוטוסטרדה לצד הנוחות של מלון טוב). בחרנו בסוף בחווה, אבל ללילה אחד לפני הטיסה נראה לי שזה פתרון מצוין. המלון נמצא בשולי ורונה, ממש קרוב ליציאה לאוטוסטרדה, ולא קרוב למרכז ואם אתם עם רכב זה בכלל נוח. אני ממש לא אוהב להתייחס למלונות שלא ישנתי בהם פיזית, אבל בזמנו, כשבדקנו, היו למלון המלצות טובות (אחרת לא היינו מתלבטים ארוכות לגביו) ושוב, עם ההסתייגות, אני מתייחס בעיקר למיקום המעולה של המלון עבורכם. תבדקו, אולי יתאים לכם להעביר שם את הלילה האחרון.

דרך אגב, ראיתי שבפרק התגובות וההודעות באתר שלנו השארת שאלות בנושא, אז השבתי לך שם מוקדם יותר הערב תשובה מפורטת כולל כל פרטי הקשר של המלון.

מאחר ואני לא יודע מה תראה קודם, עניתי גם כאן.

לילה טוב,
אורן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 11 09/09/2008 09:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
naftul10  משתמש לא מוכר
תודה רבה לכל המשיבים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 11 09/09/2008 12:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
naftul10  משתמש לא מוכר

אורן תודה,

אבל אנחנו כנראה נחפש משהו כמו צימר - העלויות של בתי המלון הללו מעט גבוהות יחסית לתכנון
אני מקווה שנמצא.

אודה לכל הממליצים אם יש קריאת כיוון לצימרים או לאתרים בהם אפשר לאתר צימרים בצפון איטליה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 13 09/09/2008 13:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
להלן לינקים לשני אתרים. יש בהם הפניות לסוגי לינה שונים:
לאתר של אגם גרדה: http://www.gardalake.it/
לאתר של אגם מאג'ורה: http://www.lakemaggioresee.com/lakemaggiore/accommodations/i ndex.asp

בהצלחה,אורן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 13 09/09/2008 22:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  damages לא מחובר damages  משתמש פעיל 214 הודעות עד כה
אנחנו ישנו בצימר מקסים!!!!!!!!!!1 בוורונה, קרוב ליציאה לשדה התעופה, ישנו שם בשני הלילות האחרונים של הטיול שלנו. ציממר מרווח עם מטבח ובריכה בחצר, אופניים ומוסך תת קרקעי ענק. מקום משגע, אנחנו מאד אהבנו את וורונה וטיילנו גם בסביבה הקרובה. בערב היה כייף להסתובב בה. המחיר היה 110 יורו ללילה ואם תרצה אמצא את הכתובת. להתראות ותעשו חיים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 13 09/09/2008 22:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כבר כתבתי שאני לא ממש מעודכן בעניני לינה,מה גם שלא תמיד רויתי נחת מהמלצות נלהבות שקיבלתי באתר.והמסקנה הכללית היא שתמיד עדיף מראה עיניים וגם אז יש לפעמים נפילות בבזבוז זמן חיפוש ואפילו עם ארוחת בוקר עלובה.כדאי לדעת שהבדלי המחירים באיטליה בין צימרים למלונות שלושה כוכבים, עשויים להיות ממש קטנים.יתרונות למלון שאין קושי בקבלת חדר ללילה ובמצבים קיצוניים כמו בלילה האחרון שלכם בורונה יש לכם חצי יום בעיר למחרת.מכאן חשיבות ענקית למיקום הלינה וחניה!!! ורצוי להזמין מראש.מה הייתי עושה במקרה כזה כשאיין המלצה,שואל את משלין שיתן לי את כל ההצע של חדרים פנויים באזור היעד ומרחקי המלון מהמרכז.
http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/gbr/search/Hotels/I taly/Verona?&lang=gbr&strArrivalDate=&strDepartu reDate=&strPersons=2&listCode=HotelBooking&treat ment=HotelBooking&strCoord=10.928751032999796*45.4593405 0622466&
empriseH=1001&empriseW=400&psize=10&spatialType= concentric
אח'כ בודק מלון מלון מאלו עם המחירים "הסבירים"בדיקה כזו העלתה ליום הספציפי שלכם מלון במחיר סביר, מיקום סביר,חניה פרטית ושביעות רצון גבוהה של משתמשים.
http://www.booking.com/hotel/it/giuliettaeromeoverona.html?a id=305168&lang=en

סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 15 09/09/2008 22:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

IMG_2048.JPG IMG_2051.JPG
IMG_2048.JPG(גודל:24.20KB)IMG_2051.JPG(גודל:23.25KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 17 09/09/2008 23:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי damages
התמונות יפות וכנראה גם המקום ובשמחה רבה אכניס את המקום למועדפים שלי.אבל איין כתובת,ולא כתבת אם אפשר שם רק לילה אחד ומה המחיר.
תודה---אורי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. מצאתי את הקישור לאתר תגובה ל - 18 09/09/2008 23:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא יודעת אם אפשר לילה אחד, אנחנו היינו שני לילות , אבל זה בטח תלוי בביקוש ובעונה.
המחיר היה כ 110 יורו ללילה, כולל ארוחת בוקר נהדרת, עם עוגות שאפתה בעלת הבית תותים עם קצפת ועוד מטעמים וריחות נהדרים. כשהיא שמעה שאנחנו מישראל מיד אמרה שהיא יודעת שאצלנו אוכלים ביצים בבוקר והכינהלנו במיוחד חביתות. אישה מקסימה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. icon14.gif  מצאתי את הקישור לאתר:תודה ,ואיין על האיטלקיות:-) תגובה ל - 19 09/09/2008 23:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן

סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 16 10/09/2008 11:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
naftul 10  משתמש לא מוכר
אורי תודה רבה על הטיפים והמאמץ...

בהחלט ניעזר בקישור שהעברת.

באזור וונציה יש לנו שתי אפשרויות במסטרה ובspinea אצל וואני שהומלץ עליו רבות גם כאן.במחירי BB של 55-70euroללילה.

שוב מודים לכל מי שעזר עד כה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 21 17/09/2008 11:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  menachem לא מחובר menachem  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
היי,
אתה יכול להיעזר בדף שהכנתי על צפון איטליה:
http://27033.ikoula.org/mysite/more/italy.htm

הטיול שלי לצפון איטליה ואגם גארדה: http://27033.ikoula.org/mysite/more/italy.htm
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 21 17/09/2008 12:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  gilrona לא מחובר gilrona  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
ונציה-אפשר לקבל את כתובות המקומות המומלצים ללינה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 23 17/09/2008 13:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
naftul10  משתמש לא מוכר
אנו הזמנו אצל וואני
laforesteria.net
והמייל שלו:

עוד דיברנו אבל לא הזמנו אצל:

שני המקומות מחוץ לוונציה- כותבים אנגלית בסדר גמור ואוהדי ישראלים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 23 18/09/2008 00:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  gilrona לא מחובר gilrona  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
וואני הודיע זה עתה שהוא מלא!!!!!!!!!!!!!

אנא כתובות מומלצות אחרות ללינה ליד ונציה?

תודה תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 25 18/09/2008 08:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב,

כשטיילנו בונציה, ישנו שני לילות במלון קראון פלאזה בעיירה היפה Quarto d'Altino צפונית מזרחית לונציה ולמסטרה. מרחק 20 דקות נסיעה בלבד ברכבת (מסטרה נמצאת בעצם באמצע הדרך והנסיעה עוברת במהירות ובנוחות). היתרון הגדול עבורנו היה שתחנת הרכבת הקטנה בעיירה הזו פשוט צמודה למלון (1 דקה הליכה) והמלון מספק כרטיסי רכבת יומיים ללא תשלום לונציה לאורחי המלון (הלוך וחזור). יש שם חניה בשפע לאורחי המלון ללא תשלום. למיטב זכרוני, יש להם גם מבצעים עם מלון הולידי אין בפדובה (זו אותה חברת ניהול). ברגע שמתמקמים במלון כזה, שגם נעים לשהות בו - בכל זאת מלון מעולה של רשת "קראון פלאזה" - יכולים לצאת לטיולים יומיים לונציה ולסביבותיה. יש רכבות בחזרה מונציה לקווארטו ד'אלטינו עד השעה חצות וחצי..

אני לא מרחיב על המלון אבל מיותר לציין שהאוכל/ארוחות בוקר מצויינות, החדרים מרווחים, מאובזרים ונקיים והיחס של הצוות מעולה.

מומלץ בחום לפנות ישירות למלון ולבדוק את המחירים בתאריכים המדוייקים או לבדוק באתר הבית של הולידיי-אין (אני הייתי פונה ישירות למלון, ובמקביל בודק באתר הבית של המלון/הולידיי-אין). הרבה פעמים המחיר מפתיע מאוד לטובה ובשקלול עלויות כרטיסי החינם היומיים לרכבת, המחיר הופך לאטרקטיבי.

פרטי התקשרות:
Crowne Plaza Venice East. Viale della Resistenza, 18/20 Quarto d'Altino. Tel. +39 0422 703811
Emil:
Web: http://www.crowneplazavenezia.it/setlang/en.html

באתר שבנינו לאחר ששבנו מהטיול, בפרק של לינות ומלונות, יש תמונות ותיאור נרחב יותר של המלון, כמו גם פרטי קשר.

להלן הלינק לאתר הטיול שלנו: http://site.2all.co.il/ouritaly/

בהצלחה,
אורן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 1 18/09/2008 10:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  primo007 לא מחובר primo007  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
אהלן חברה,

אני יכול להמליץ לכם על מקום מד-הים להגיע אליו (ומומלץ מאוד גם ללון בו) - זוהי עיירת הנופש
Cortina d'Ampezzo
שנמצאת בדולומיטים, לא רחוק מהעיר בולזאנו.
זוהי עיירה מדהימה והאיזור כולו יפה יותר מכל שוויץ (לדעתי)...
אם אתם קלילים בנפשכם, אפשר לישון באוהל או בשקי שינה ואם לא, אולי שווה לכם כן להזמין דווקא שם מקום מראש

בהצלחה!

"Every man dies, not every man really lives" - William Wallace
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 1 19/09/2008 00:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  boaz_e לא מחובר boaz_e  משתמש מתחיל 45 הודעות עד כה
באזור גארדה אני ממליץ בחום על Agriturismo Corte Olfino שבכפר olfino דרומית לאגם.
לנו שם השבוע ב- 70 יורו ללילה כולל ארוחת בוקר לזוג.
כמו כן אם יזדמן לכם להגיע למולבנו, אני ממליץ בחום על מלון פנורמה ב-70 יורו ללילה כולל א. בוקר עם נוף מהמם מהחדר בקומה הרביעית.
מאוד לא ממליץ על Garni Lasti שבפסה די פוסה בדולומיטים. המקום נחמד והבעלים עוד יותר (נתן לנו המלצות למסלולי הליכה מדהימים) אבל זרם המים החמים הדקיק במקלחת לא שווה את זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. צפון איטליה מבקשים חוות דעת וחיזוקים תגובה ל - 7 19/09/2008 01:08 לתגובה קודמת
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8147 הודעות עד כה
עקרונית דווקא כן ניתן. אנחנו חוזרים משם באותו הלפני בוקר שלכם
במקור היינו אמורים לנחות ולהמריא ב/מ ורונה אבל עקב ביטול הטיסה חזרה הוצע לנו לזור ממילנו באותו מחיר וכמובן הסכמנו בדיוק מהסיבה
שהמציע הציע לך את האפשרות הזאת. אלא מה שסך הכל מדובר בחיסכון של שעתיים נהיגה ותו לא.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:יורודיסני פריז מחיר לצעירים?
להודעה הבאה:צפון איטליה - מבקש עזרה

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר