כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ציריך- שוויץ 09/09/2008 11:40 לתגובה הבאה
  shush24 לא מחובר shush24  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
יוצא לאחותי ולי לעבור דרך נמל התעופה ציריך בדרך חזרה מניו יורק.
אנחנו ננחת בנמל התעופה בשעה 10:45 בבוקר, שעון מקומי, והטיסה לישראל מאותו נמל באותו יום תהיה בשעה 22:55 שעון מקומי.
כלומר כמעט יום שלם להעביר שם. הומלץ לנו בחום לתפוס רכבת ולצאת לטייל במרכז העיר.
אשמח לאינפורמציה כגון: איך בדיוק נוסעים לעיר, כמה זמן נסיעה, לאן כדאי ללכת, מקומות מומלצים כגון חנויות, מסעדות, אתרים תיירותיים, והיכן נוכל לצלם תמונות יפות.
אשמח לתשובה מפורטת, שירן.[/FONT]
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ציריך- שוויץ תגובה ל - 1 09/09/2008 13:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נוסעת לא מחובר נוסעת  משתמש פעיל 555 הודעות עד כה
יש רכבת משדה התעופה שמגיעה לתחנת הרכבת במרכז ציריך, בקצה הרחוב הראשי, בנהופשטרסה. נסיעה של חצי שעה נדמה לי.
טיול לאורך הרחוב, עם הרבה חנויות מכל הסוגים.
יש קטע ברחוב עם כמה בתי כל-בו מרוכזים. משם אפשר להמשיך עד האגם. המראה על הגשרים מזמין צילומים. מצד שמאל של הרחוב נכנסים לעיר העתיקה, עם חנויות ובתי קפה. יש שם חנות צעצועים יפה ומעניינת FRANZ CARL WEBER. משם אפשר לעלות לגבעת לינדנהוף, עם תצפית נהדרת על העיר והנהר. לטייל משם, או אחרי ביקור באגם, לאורך הנהר. וחזור לתחנת הרכבת.

[עודכן ב:09 ספטמבר 2008 13:19:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ציריך- שוויץ תגובה ל - 2 09/09/2008 14:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
gilgi gilgi לא מחובר gilgi  משתמש פעיל 2196 הודעות עד כה
לאוהבי עוגות ושוקולד: אסור לפספס את קפה קונדיטוריה Spruengli בבנהופשטרסה ליד תחנת הטראם. מצורף לינק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ציריך- שוויץ תגובה ל - 1 09/09/2008 14:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shimonim לא מחובר shimonim  משתמש בינוני 93 הודעות עד כה
אני הייתי לוקח סיור מודרך שיוצא מתחנת הרכבת, היכן שמשרד התיירות ממוקם, ועובר בבנהוף ובאיזור העתיק של העיר. צירפתי לינק לאתר של משרד התיירות שכאמור ממוקם ממש בתחנת הרכבת כשאתם מגיעות משדה התעופה.

ישנה גם אפשרות לעשות שיט על האגם אבל אני לא בטוח שתספיקו גם וגם ולדעתי עדיף הסיור הרגלי בעיר.

אופציה אחרת שהייתי בוחן היא לנסוע למפלי הריין. זה בערך כחצי שעה משדה התעופה ברכב. אני מאמין שניתן גם להגיע בתחבורה ציבורית, צריך לברר. מפלי הריינוס הם המפלים הגדולים ביותר באירופה ומאד מרשימים, אם כי אם הייתם בניאגרה אז זה כבר לא יעשה עליכם כזה רושם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ציריך- שוויץ תגובה ל - 4 09/09/2008 15:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נוסעת לא מחובר נוסעת  משתמש פעיל 555 הודעות עד כה
הרחוב כולו אורכו כקילומטר וחצי. אפשר לעבור אותו בקלות ברגל. גם להתעכב בחנויות, בתי קפה, מה שרוצים. אותו הדבר בעיר העתיקה. הכול מאוד קרוב. כיף לשוטט בסמטאות.

[עודכן ב:09 ספטמבר 2008 15:04:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ציריך- שוויץ תגובה ל - 1 10/09/2008 11:21 לתגובה קודמת
  הילה פלמנבאום לא מחובר הילה פלמנבאום - צוות למטייל ברשת  משתמש בינוני 70 הודעות עד כה
מוסיפה למה שנאמר כאן את סימטאות העיר העתיקה משני צידי בנהופשטרסה. כדאי גם לטייל לארוך הנהר - נעים וכייפי. ואל תשכחו לשבת בשפונגלי ולטעום את השוקולד האמיתי השוויצרי.

[עודכן ב:10 ספטמבר 2008 11:21:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כרתים ב 4 ימים
להודעה הבאה:GPS לסיציליה יש טעם?

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר