כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נסיעה לכרתים באוקטובר 09/09/2008 12:29 לתגובה הבאה
  fruta לא מחובר fruta  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם,

אנחנו מתכננים לנסוע לכרתים בחופשת סוכות (מתישהו בין 14-21.10).

רצינו לדעת האם מזג האוויר באוקטובר מתאים לרחצה בים. חשוב לנו מאוד לעשות טיולים ועם זאת כמה ימי רביצה בים.

תודה מראש,
פרוטה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נסיעה לכרתים באוקטובר תגובה ל - 1 09/09/2008 14:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yossialef לא מחובר yossialef  משתמש פעיל 733 הודעות עד כה
שלום.

מזג האוויר ברתים דומה לישראל (אבל פחות לח). לכן, באם את/ה נכנסים לים באוקטובר בישראל, אין כל סיבה שלא יהיה כך בכרתים.
לרחצה באוקטובר מומלצים החופים בדרום האי, מכיוון ששם יותר חמים ופחות גשום מצפון האי ואו מערבו.

בתקופה זו מומלצים טיולים דווקא ולא בטן גב. הכבישים פחות עמוסים
בתיירים, ובאם לא יורד גשם אזי מזג האוויר נפלא.

אמצע ספטמבר ועד תחילת/אמצע אוקטובר היא עונת בציר הענבים, ובכרתים לא חסרים כרמים בנוסף לעצי זית וכנסיות.

באם תלונו במזרח האי ממליץ לטייל באיזור הכרמים היפה והירוק מעל הרקליון (ממשיכים הלאה בכביש המוביל לעתיקות קנוסוס). מדובר במסלול
מהכפר MIRTIA (מוזיאון קזצקיס) ומזרחה לכיוון העיירה KASTELI.
מהעיירה הזו, ממשיכים הלאה מזרחה ודרומה למסלול המומלץ של
רמת לאסיטי.

בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה רבה על תשובתך. עזרת לי מאוד!! תגובה ל - 1 09/09/2008 14:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  fruta לא מחובר fruta  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נסיעה לכרתים באוקטובר תגובה ל - 2 10/09/2008 10:12 לתגובה קודמת
  aricdo לא מחובר aricdo  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
הייתי בכרתים באוקטובר שנה שעברה. מזג האויר היה נפלא. אני מצטרף ליוסי שחבל לבזבז את רוב הזמן בשכיבה על החוף. החופים בכרתים מדהימים ושונים מאד מאלו שבארץ! מצוקים שמגיעים עד המים ומי טורקיז צלולים. שווה לנצל את הזמן ולטייל ולראות את מגוון העיירות לאורך החופים. לטייל ברגל בטיילת של איוס ניקולאוס ובעיר העתיקה בחניה. לנסוע לכיוון ההרים ולראות עיירות שנראות כמו יצאו מתמונות לפני מאה שנים. לבלות במרכזי התיירות בחרסוניסוס ומליה. גם אנחנו (אני ואשתי)בילינו שעה שעתיים בים בכל יום ובשאר הזמן (שבוע) טיילנו עם רכב. הכבישים נוחים ולא עמוסים והנופים חוויה.
תהנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:GPS לסיציליה יש טעם?
להודעה הבאה:אוסטריה וינה.

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר